Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HABTOOR GRAND RESORT & SPA

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
2060  2018 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.08.2024 - 01.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilitati hotel
Hotelul Habtoor Grand 5* pune la dispozitia turistilor numeroase servicii si facilitati, pentru ca acestia sa aiba parte de o vacanta perfecta. Hotelul dispune de 12 baruri si restaurante tematice, o plaja privata, 2 piscine, terenuri de tenis si squash, zona de Spa, club pentru copii, internet wi-fi, parcare privata, spalatorie-curatatorie, room service, asistenta medicala, camere pentru familii, camera pentru bagaje, seif, umbrele si sezlonguri la piscina si plaja.

Localizare
Hotelul Habtoor Grand 5* se afla pe plaja Jumeirah, langa portul de agrement Dubai, iar Mall of Emirates se afla la 10 minute de mers cu masina

Facilitati camere
Frumos decorate, camerele acestui hotel sunt foarte spatioase, cu zone de living si bai superbe. Toate camerele au LCD-tv satelit, DVD Player, aer conditionat, telefon cu linie directa, acces la internet, seif, mini-bar, uscator de par, room service.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Squash
Disco/Nightclub
Wireless internet
Iron and ironing board
Hydromassage bath
Mini club
Outdoor swimming pool
Year of the last refurbishment
Parking
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Tennis
Hairdresser
Lift(s)
Children\'s swimming pool
Conference hall
Laundry service
Safe
TV
Year of construction
Satellite/cable TV
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Room service
Minibar
Change machine
Gymnasium
Shops
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.