Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Montemar

de la
1943  1846 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.07.2024 - 16.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 30 de metri de Plaja Poniente din Benidorm, Hotelul Montemar oferă vederi fantastice spre golf de la terasa de pe acoperiş. Oferă camere cu aer condiţionat, Wi-Fi gratuit şi TV prin satelit.

Camerele de la Montemar au pardoseli de gresie şi un decor inteligent, simplu. Fiecare cameră are minibar şi baie proprie cu uscător de păr.

Restaurantul în stil bufet de la hotel serveşte preparate culinare internaţionale şi oferă o bucătărie deschisă. Există, de asemenea, un bar-café cu vedere spre mare şi muzică live în timpul verii.

Personalul de la recepţia deschisă 24 de ore de la Montemar vă poate ajuta să rezervaţi bilete pentru excursii cu ghid, spectacole live şi alte evenimente. De asemenea, puteţi închiria o maşină de la recepţie.

Principala promenadă de la malul mării din Benidorm este situată la o plimbare de 8 minute. Puteţi ajunge cu maşina până la parcul tematic Terra Mitica, aflat la mai puţin de 15 minute.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free WiFi connection
Telephone
Parking
Laundry service
Safe
Satellite TV channels
Restaurant
Car Hire Service
Internet access
Swimming pool
Wake-up service
Private parking
Outdoor swimming pool
Radio
Air-conditioning in communal areas
Landscaped area
Rent a bike
Free parking
Buffet breakfast
Snorkelling
Scuba diving
Air-conditioning
Balcony
Heating
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.