Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Costa Blanca Spania 2021

Vacanta in Costa Blanca Spania 2021

Cu apele turcoaz ale Mediteranei care se întind pe țărmurile nisipoase, Alicante este în mod evident o destinație populară a stațiunii de vară și de iarnă pe Costa Blanca. Locul însorit a fost numit Lucentum („locul luminii”) de către vechii romani care s-au stabilit aici. Vizitatorii sunt încă atrași de climatul plăcut și de mediul litoral. Din toate unghiurile, priveliștile de pe coastă sunt senzaționale, în special din vârful dealului Castillo care prezidează orașul.

Citeste mai mult

Vacanta in Costa Blanca Spania 2021


OBIECTIVE TURISTICE

Muzeul de artă contemporană din Alicante - prezintă o colecție superbă de artă spaniolă din secolul XX, adăpostită într-o clădire barocă din secolul al XVII-lea care se află vizavi de Bazilica Santa Maria. Deschis în 2011, muzeul are colecții permanente dedicate secolului XX, artei mediteraneene și a doi artiști majori din Alicante, precum și un spațiu pentru expoziții călătoare și lucrări împrumutate.
Cea mai mare porțiune a muzeului este colecția de artă din secolul XX, care cuprinde peste 175 de opere de artă ale unor artiști de seamă precum Joan Miró, Salvador Dalí, Juan Gris și Julio González. Colecția Juana Francés sărbătorește opera de viață a acestei artiste feminine de pionierat cu peste o sută de lucrări într-o varietate diversă de mass-media. Colecția Eusebio Sempere se concentrează asupra acestui artist din Alicante a cărui lucrare a fost cunoscută mai ales pentru iluziile sale geometrice și optice, cu aproape 600 de lucrări totale expuse.


Biserica Sfânta Maria - În cartierul istoric Santa Cruz, Basilica de Santa María este cea mai veche biserică din Alicante. Biserica a fost construită de monarhii catolici în secolul al XIII-lea pe locul unei foste moschei. În stil gotic, biserica a fost remodelată în secolul al XVIII-lea, cu fațadă și interior baroc. Pe fața principală a exteriorului, sculptura Fecioară de Juan Bautista Borja iese în evidență ca un exemplar uimitor de sculptură în piatră detaliată.O altă caracteristică unică a clădirii este pereche de clopotnițe, care, deși sunt poziționate de fiecare parte a intrării, nu se potrivesc - una a fost construită în secolul al XIV-lea, iar cealaltă nu până în secolul al XVIII-lea. Intrați în biserică pentru a admira sanctuarul bogat decorat și altarul înalt rococo din secolul al XVIII-lea. Găzduiește, de asemenea, un font de botez din secolul al XVI-lea și un organ valencian în stil baroc, care a fost construit în 1653.


Castelul Santa Barbara - Într-o poziție de comandă deasupra orașului, Castillo de Santa Bárbara pare să răsară dintr-un afluent stâncos cu vedere la mare. Locația de pe dealul muntelui Benacantil este un testament al scopului militar al castelului și a reprezentat un atu strategic încă din epoca cartagineză. Alcazarul islamic original din secolul al IX-lea a fost capturat de la mauri de către prințul creștin Alfonso de Castilia. Bătălia victorioasă a fost în ziua de sărbătoare a Santa Barbara, explicând numele castelului. În timpul domniei lui Filip al II-lea, castelul a fost renovat în stil renascentist.Castelul este deschis publicului pentru vizite autoguidate, precum și tururi ghidate. Turistii sunt uimiți de sălile antice ale castelului, de istoria sa fascinantă și de priveliștile panoramice uimitoare. Din acest punct de vedere, perspectivele se întind peste oraș, de-a lungul coastei și spre dealurile din nord. Vizitatorii pot vedea La Torreta, vechea păstrare; splendida sala de primire a lui Filip al II-lea; și metroul Revellín del Bon Repós. Expoziții temporare sunt de asemenea organizate la castel pe tot parcursul anului.Un tur excelent de trei ore de mers pe jos în Alicante începe cu un tur ghidat la Castillo de Santa Bárbara și o imagine de ansamblu asupra istoriei sale. Turul vizită, de asemenea, Orașul Vechi, Ayuntamiento (Primăria) și Explanada de España, printre alte atracții turistice de top.PLAJE

Plaja Fossa De Calpe - A doua cea mai mare plajă din Calpe este, de asemenea, una dintre cele mai atrăgătoare și este renumită pentru nisipul său fin și palid. Se întinde pentru aproximativ un kilometru la nord de Penyal d’Ifach (Peñón de Ifach în spaniolă), uriașa piatră de vârf care este cel mai mare punct de reper al acestei zone. Plaja are statutul de Steagul Albastru, datorită apelor sale verzi și facilităților excelente și veți găsi o gamă largă de locuri pentru a mânca și bea de-a lungul promenadei de pe malul mării care se află în spatele ei. Dacă doriți să urcați în Penyal, asigurați-vă că rezervați mai devreme: este o rezervație naturală cu acces limitat și doar un număr fix de bilete sunt emise zilnic pentru a intra în rezervație și pentru a face urcarea dificilă spre vârf.


Plaja Les  Marines -  Este o întindere lungă și largă de nisip auriu ce se regăsește pe aproximativ 3 kilometri nord de centrul orașului - ceea ce înseamnă că poți găsi întotdeauna un loc pentru prosopul tău, chiar și în sezonul de vârf. Acesta este adăpostit, iar malul rafturilor treptat, ceea ce îl face deosebit de popular în rândul familiilor. Plaja a primit statutul de Steagul Albastru și are toate facilitățile imaginabile, inclusiv salvamarii (vara) și baruri pe plajă pentru gustări și băuturi. Există o mulțime de restaurante și cafenele situate chiar în spatele plajei și este, de asemenea, un loc minunat pentru a vă bucura de vederi minunate asupra castelului Deniei.


Plaja La Caleta de Villajoyosa - O altă bijuterie ascunsă pe Costa Blanca, această frumoasă golfetă este situată chiar la sud de Villajoyosa, la capătul unui drum murdar. Cunoscut doar de localnici, nu veți găsi mulți turiști aici, dar, după ce ajungeți, veți vedea de ce le place să le păstreze singuri. Stâncile se prăbușesc până la o mare albastră intensă și chiar în vârful verii veți găsi relativ puțini oameni. Apa este foarte curată și transparentă, iar coasta stâncoasă este ideală pentru snorkelling. Plaja este făcută este pietricele foarte fine, așa că merită să aducem ceva pe care să ne culcăm. Nu există facilități, așa că veniți pregătiți cu un picnic și multă apă.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.