Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rossis Beach

de la
1050  634 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Acest hotel de plaja, ofera cazare intr-o selectie de camere duble, garsoniere si apartamente, dintre care unele au o chicineta in sistem self-catering. Oaspetii pot sa se bucure de un restaurant, un bar pe plaja si o plaja privata cu sezlonguri si umbrele gratuite.

Localizare: Hotelul Rossis se bucura de o locatie pe malul marii, la marginea orasului Messonghi, la aproximativ 19 km de aeroportul international din Corfu.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, seif (gratuit), TV cu ecran plat (prin satelit), mini-frigider, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, oglinda cosmetica, balcon/terasa, serviciu de trezire, room service 12 ore (in plus contra cost), serviciu de menajera (de 6 ori pe saptamana), schimbarea prosoapelor (de 3 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (de 3 ori pe saptamana).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, camera de bagaje, seif central (gratuit), hol, salon TV, mini biblioteca, Wi-Fi in zona de receptie (gratuit), parcare publica(gratuita), sezlonguri si umbrele de plaja (gratuit), terasa, gradina, primul ajutor, medic de garda (contra cost).

Web site: https://rossisbeachhotel.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
telefon in camera
Acces cu animale de companie
Lift
Restaurant
centru spa
Bar pe plaja
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.