Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE BODRUM BY PARAMOUNT


Descriere

The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts Amenajat pune la dispoziţie unităţi de cazare de lux în orașul Bodrun. Oferă o zonă mare de plajă privată în golful Torba, o piscină în aer liber şi una interioară. De asemenea, oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit. În plus, proprietatea include un centru spa cu numeroase facilităţi de masaj, sală de gimnastică, saună şi baie turcească.

Unităţile de cazare de la The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts sunt decorate elegant și au aer condiţionat, zonă de relaxare și balcon cu vedere la mare. Oferă, de asemenea, TV prin satelit, DVD player, cutie de valori şi minibar. Unele unități de cazare includ și iPad.

Localurile proprietății, The Stage, B Lounge, Shimeji, Vito's şi Malibu Deck, oferă o gamă largă de preparate turceşti, italienești, asiatice şi internaţionale. De asemenea, puteți savura băuturi la Tableau, la 5555 sau la barul de la piscină Malibu Deck. În plus, hotelul pune la dispoziție un miniclub pentru copii.

Centrul oraşului Bodrum este la 10 km de The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts. Aeroportul Milas-Bodrum se află la 25 km de proprietate.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Torba! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Torba! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Minibar
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
Bar
Camere pentru nefumatori
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.