Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Bodrum Turcia 2021

Vacanta in Bodrum Turcia 2021

Bodrum, locul de nastere al celebrului Herodot, multi il  considera capitala „Riviera“. Acest complex turcesc este atât de celebru, mai presus de toate iti ofera  o viață de noapte plină de viață și cluburi de noapte la modă. În plus, orașul este plin cu plaje aurii cu apa limpede, monumente antice și hoteluri excelente. Aici exista un număr incredibil de turiști  străini și cetățenii bogați din Turcia. din  creaturi marine.

Citeste mai mult

Vacanta in Bodrum Turcia 2021


OBIECTIVE TURISTICE

Castelul Sfântu Petru - Întins pe malul mării, Castelul Sf. Petru se află în fruntea tuturor lucrurilor de vizitator din lista Bodrum. Cavalerii Spitalierii Sf. Ioan au construit structura între 1402 și 1437, iar cavalerilor din diversele naționalități ale ordinului li s-a încredințat apărarea unor secțiuni particulare ale zidurilor. Printre diversele turnuri se află Turnul Francez; Turnul englezesc, cu un leu sculptat pe peretele său de vest; și Turnul Gatineau, care duce la temnițe.
În timpul domniei sultanului otoman Süleyman Magnificul, castelul a trecut în mâinile turcești și a fost construită o moschee în interior. Astăzi, multe dintre vastele săli din interiorul castelului expun exponatele Muzeului de Arheologie Subacvatică din Bodrum.Muzeul de Arheologie Subacvatică - Acest muzeu absolut genial din Castelul Sf. Petru este o atracție obligatorie, chiar dacă nu aveți interes pentru arheologia subacvatică. Aspectul exponatelor este clar organizat, iar artefactele amețitoare sunt completate de afișaje multimedia. După intrare, cu colecția sa mare de amfore și un atelier de suflare de sticlă pe care copiii îl vor găsi fascinant, intri în Sala de epave a sticlei, care afișează o navă de 16 metri care s-a scufundat în anul 1025 d.Hr.
Turnul francez găzduiește o altă descoperire subacvatică orbitoare - încărcătura unei nave grecești clasice, scufundată în secolul al IV-lea î.Hr. În sala de epave a lui Uluburun și în sala de comori adiacentă este gloria de încununare a muzeului - descoperirile excavate recuperate de la mai multe naufragii din epoca bronzului.Mausoleul - Nu seamănă prea mult în aceste zile - s-ar putea să fie nevoie să-ți pui pălăria imaginației - dar această grămadă de marmură și moloz străvechi a fost odată una dintre cele șapte minuni ale lumii antice. Mausoleul din Mausolus a fost construit în Halicarnassus (numele vechi al lui Bodrum) de către arhitectul Pytheos ca loc de odihnă final al regelui Mausolus (376-353 î.Hr.). Când s-a terminat, impresionanta structură falnică a măsurat 46 de metri înălțime și a fost decorată cu frize magnifice de către cei mai cunoscuți sculptori greci ai zilei.
În ciuda avariilor provocate de cutremure de-a lungul secolelor, acesta a fost distrus în sfârșit doar de Cavalerii Spitalieri, care și-au folosit pietrele pentru a construi Castelul Sf. Petru. Site-ul de zi modernă, într-un cadru liniștit de grădină, este demn de aruncat o privire, doar pentru a spune că ai văzut una dintre cele șapte minuni antice. Există, de asemenea, un model util la scară a mausoleului original pe site.Poarta lui Myndos - Una pentru vizitatorii istoriei supreme pe o vânătoare a rămășițelor din Halicarnassus, această poartă este ultima bucată rămasă din zidurile cetății puternice ale regelui Mausolus, care au fost înfășurate în jurul orașului antic timp de șapte kilometri. Pentru turiștii care se bucură de un pic de păcănit, multe ruine mici sunt în apropiere, inclusiv o împrăștiere de morminte și fragmente de mozaic lăsate in situ, precum și resturile rare ale unei gropi din secolul al IV-lea î.Hr. Nici unul dintre acestea nu rămâne în sine un factor wow, dar combinate fac o oră interesantă de explorareTeatrul din Bodrum - Teatrul antic al lui Bodrum poate fi mic după standardele romane, dar a fost restaurat frumos, iar priveliștile de pe nivelurile superioare, spre munți, sunt superbe. În culmea sa din secolul al IV-lea, ar fi avut 13.000 de spectatori. Dacă sunteți aici vara, Bodrum folosește teatrul pentru un program de evenimente și concerte. Verificați dacă există ceva în timp ce sunteți în oraș, deoarece a vedea o reprezentație în teatru este cel mai bun mod de a vă imagina cum ar fi fost folosit în marea epocă a Halicarnassus.


PLAJE

Plaja Bitez
Bitez este o stațiune mică, cu un port destul de plin de bărci cu pânze strălucitoare. Excursii relaxante zilnice cu barca se desfășoară de aici în jurul coastei. Plaja este spațioasă și curată și există o cafenea lângă malul apei; este locul perfect pentru a savura o cafea și a privi lumea trecând.
Plaja este liniștită, în ciuda apropierii de oraș și a cumpărăturilor și a vieții sale de noapte. Piața fermierilor care se află acolo joi merită vizitată, oferind totul, de la produse locale tentante la cadouri și îmbrăcăminte.


Cove Akyarlar
Situat la capătul estic al peninsulei, această bântuire a fostului pescar este acum un loc popular pentru windsurfing și navigație (deși vântul în mare parte răsuflă de pe uscat). Este un loc minunat privit de un afluent stâncos dramatic și dulcea Farul Huseyin Point, care datează din 1931.
Plaja Fener, chiar în apropiere de far, este un loc preferat pentru windsurfing și kite-surfing. Poziția plajei pe o parte expusă a coastei o face perfectă pentru această activitate și există chiar o școală de windsurfing aici. Surfing deoparte, aceasta este încă o plajă bună cu nisip și atrage, de asemenea, vizitatorii care doresc pur și simplu să se relaxeze și să înoate în marea albastră limpede - șezlongurile și umbrele sunt disponibile pe nisip.


Plaja Ortakent
Există golf golf, flancată de grădinile piețuite în afara satului Plăci ortakent, este binecunoscută pentru priveliștile de vânzare a cooperării și sunt una dintre cele mai lungi întinderi neîntrerupte de plajă din întreaga peninsulă. Briza răcoroasă și blândă îngrijire este plutește pe plajă este exactă ceea ce este necesar atunci când se poate ajunge la zenit.
Dacă există aventuri însoțite, bărbatul disponibil pentru un închiriat de plajă pentru un explorator rapel rapid în anumite verzi promontoriei.


Gümüșlük
Nisipurile se curbează elegant în jurul acestui golf nisipos, unde plaja este un loc minunat de relaxare. Există o selecție de restaurante de pește excelente în portul de pescuit din apropiere, construite pe rămășițele vechiului oraș al ruinelor Myndos, unele dintre acestea fiind încă vizibile.
Gümüșlük găzduiește în fiecare an între iulie și septembrie un festival internațional de muzică clasică, și a vizitat jucători de renume internațional. Există o selecție bună de hoteluri de calitate și aici.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri

Bodrum, Turcia Vezi locatia pe harta
 • wi-fi
 • piscina exterioara
 • camere de familie
 • bar
 • transfer de la/sau la aeroport
 • acces imediat la plaja
Bodrum, Turcia Vezi locatia pe harta
 • wi-fi
 • centru spa
 • loc de joaca pentru copii
 • sauna
 • piscina interioara
 • piscina pentru copii