Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sami Beach Hotel

de la
1303  705 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este localizat in Gumbet, la 5 km de centrul orasului Bodrum si la 30 km de aeroport. Turistii se pot relaxa la piscina sau pot savura diferite bauturi racoritoare la lounge barul hotelului. Sami Beach ofera turistilor 2 restaurante din care unul este prevazut cu o sectiune in aer liber. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, uscator de par si televizor. Copii au si ei o sectiune la piscina exterioara si un loc de joaca special amenajat.

Localizare
Hotelul Sami Beach este situat pe plaja din Gumbet, la o distanta de 3 km de centrul statiunii Bodrum si 40 km de aeroportul Milas. Statia de microbuz se afla in fata hotelului.

Facilitati hotel
Restaurant cu terasa langa plaja cu meniu international si a la carte, snack bar si bar langa plaja, 2 saloane cu TV, discoteca, magazine, internet (cu plata), baie turceasca si masaj (cu plata); piscina exterioara cu sectiune pentru copii. Hoteluri organizeaza serii cu specific: seara oriental, seara turceasca, seara cu muzica Rock on Roll.

Facilitati camera
Camerele sunt mobilate in stil specific turcesc, dotate cu telefon, aer conditionat, televizor, baie cu dus si uscator de par, telefon.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Local TV
Airport
Area centre
Beach
Bar
Restaurant
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.