Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SWISSOTEL RESORT BODRUM BEACH

de la
2725  2131 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


LOCALIZARE: la 18 km de orasul Bodrum si la 54 km de Aeroportul International Bodrum, la numai 15 minute de mers pe jos de D-Marine in Turgutreis, la 30 de minute cu fairy boatul de insula greceasca Kos.


ADRESA: Turgutreis Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvar No:42

TIP DE PLAJA: privata si nisipoasa.

CAPACITATE: 60 de camere standard cu dimensiunea de 41 -43 mp; 5 corner suite cu balcon cu dimensiune de 81 mp, 1 suita signature cu balcon cu dimensiune de aproximativ 128 mp localizate intr-o cladire de numai 2 etaje.

FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt dotate cu : pat dublu sau 2 paturi twin, vedere la mare sau la gradina, mini bar, seif, TV cu ecran plat, telefon, facilitati ptr pregatirea ceaiului, set pentru calcat, expresor, baie deschisa si uscator de par, toaleta si dus separat, balcon, acces la internet wireless.

FACILITATI HOTEL: Lobby bar modern care serveste mancaruri internationale si bauturi delicioase, cafenea Swiss a care serveste micul dejun si pranzul cu delicii din bucataria internationala, se pot servi si bauturi, Restaurantul Yuhi ( deschis mai a octombrie ) - serveste bucatrie japoneza si mediteraneeana incusiv sushi, Restaurantul de pe plaja ( deschis mai a octombrie ) care introduce acum conceptul ' slow food ' cu combinatii grecesti si mediteraneene, Roof bar, 2 sali de conferinta cu dimensiunea de aproximativ 80 mp ( 54 persoane asezare stil classroom, 80 persoane asezare stil teatru, 50 persoane asezare cu mse rotunde ), sala de fitness, hammam, baie de aburi, sauna, zona de relaxare, lounge SPA, Salon de imfrumusetare VIP, piscina interioara si 3 jacuzzi, piscina exterioara si piscina pentru copii, sezlonguri, plaja privata nisipoase cu zona de copaci impartita in 2 zone. Bodrum Resort Residences -cladiri localizate paralel cu linia tarmului ce contin de la studio-uri la apartamente cu 5 dormitoare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.