Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Puri Sebatu Resort (Ubud)


Descriere

La aproximativ 700 m deasupra nivelului mării, cocoțat pe panta golfului Petanu, complexul Puri Sebatu se bucură de vederi panoramice ale junglei, văilor și plantațiilor care o înconjoară. O piscină infinită în formă de fasole, sesiuni de yoga și un transfer gratuit la centrul Ubud sunt oferite. Accesul gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în toate zonele.

Tradițiile de iarbă tradiționale și podelele de teracotă de lux oferă vile în stil balinezian. O terasă mare privată, un TV cu ecran plat și aer condiționat sunt oferite. Baia privată mare are un duș cu apă caldă și o cadă cu vedere la văi.

Complexul Puri Sebatu este la 15 minute de mers cu mașina de la Ceking Tegalalang Rice Terrace și vulcanul Kintamani Batur. Este la 45 de minute cu mașina de Palatul Ubud și de piața Ubud. Aeroportul internațional Ngurah Rai este la o distanță de 1 oră și 45 de minute.

Oaspeții pot închiria o mașină sau o bicicletă pentru a explora zona în timpul liber. Complexul oferă, de asemenea, servicii de spălătorie și o recepție deschisă 24 de ore pe zi. La hotel se oferă parcare gratuită.

Rumah Gadang Dining oferă un meniu de room service cu preparate din bucătăria balinese, indoneziană și occidentală. Mâncăruri ușoare și cocktailuri pot fi savurate la Apuh Lobby Bar Lounge.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
Schimb valutar
Bar
transfer de la/sau la aeroport
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.