Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Bali Indonesia 2021

Vacanta in Bali Indonesia 2021

Insula Bali este un paradis exotic, o insula tropicala recunoscuta pentru vulcanii sai maiestuosi inalti de peste 3000 m, culturile de orez spectaculos terasate, dar mai ales pentru cultura sa complexa si traditiile pastrate de mi. Bali gazduieste o multitudine de ceremonii si festivaluri, iar dintre obiectivele turistice se remarca templele Pura (Pura Jagatnatha, dedicat zeului suprem Sang Hyang Widi Wasa, Pura Besakih, situat pe panta Muntelui Agung), templul Tanah Lot, Tirta Empul, plaja Kuta si tarmul Uluwatu.

Citeste mai mult

Vacanta in Bali Indonesia 2021


Clima:Insula Bali este un paradis exotic, o insula tropicala recunoscuta pentru vulcanii sai maiestuosi inalti de peste 3000 m, culturile de orez spectaculos terasate, dar mai ales pentru cultura sa complexa si traditiile pastrate de mi. Bali gazduieste o multitudine de ceremonii si festivaluri, iar dintre obiectivele turistice se remarca templele Pura (Pura Jagatnatha, dedicat zeului suprem Sang Hyang Widi Wasa, Pura Besakih, situat pe panta Muntelui Agung), templul Tanah Lot, Tirta Empul, plaja Kuta si tarmul Uluwatu.

Insula Bali apartine Indoneziei si este renumita prin frumusetea plajelor tropicale si vulcanice, cu flori uriase si palmieri; arta sa originala intregind peisajul prin pictura, sculptura, dans si ceremonii inchinate zeilor. Bali imbina imaginea unei insule tropicale cu soare, nisip si mare cu forfota magazinelor, barurilor si restaurantelor.

 

Gastronomie:

 

Bucătăria indoneziană este cunoscută şi pentru combinaţiile sale de arome şi gusturi contrastante (iute, acru, dulce, amar) şi de texturi (umed, granulat, buretos, tare). Anumite plante considerate mirodenii sunt însă folosite în Indonezia mai curând în medicină decât în gastronomie.

Tradiţional, se mănâncă din farfurii întinse, cu mâna dreaptă. Nu există porţii individuale, ci fiecare se serveşte pe rând din farfuriile aşezate în mijlocul mesei.

Obiective turistice:

Printre atractiile naturale ale insulei Bali se afla intinsele plaje cu nisip fin, raurile rapide, pesterile sacre si minunata padure tropicala. Mostenirea culturala a insulei este vizibila oriunde - cele peste 20.000 de temple si palate, numeroasele festivaluri si ceremonii, care imbina muzica, teatrul si dansul.

 

In Bali se organizeaza diverse excursii si tururi, cu autocare, autoturisme, vapoare si chiar avioane, dintre care trebuie amintite:

- Kintamani Volcano Tour: prima oprire este, de obicei, la Batubulan, pentru a vedea dansuri traditionale. Se viziteaza apoi Celuk (renumit pentru bijuteriile de argint fabricate aici) si Mas (sculpturi in lemn). Ubud, centrul cultural al Insulei Bali, a devenit un oras aglomerat, cu numeroase galerii si magazine de arta. Se ajunge apoi la Kintamani, un sat de munte (situat la peste 1500 m altitudine), de unde se pot admira lacul Batur si vulcanul Batur, inca activ. Se poate vizita si satul Trunyan. La intoarcere, opriri la Tampaksiring pentru vizitarea templului Tirta Empul si a Pesterii Elefantilor.

- The "Mother Temple" and East Bali Tour: calatorie la Besakih – pe parcurs se viziteaza o tesatorie, vechiul Palat de Justitie de la Klungkung, cu celebrul sau tavan pictat si scoala de pictura de la Kamasan. Templul Mamei de Besakih este cel mai sacru din Bali si cel mai mare templu hindus din Indonezia. A fost construit in secolul al XI-lea, la o altitudine de 1000 m, pe Muntele Agung. Pe drumul spre satul Tenganan se trece pe langa culturile terasate de orez si se merge pana la Candi Dasa, pe coasta de est. La intoarcere, se opreste la celebra Pestera a Liliecilor.

- Bedugul Tour : dupa o oprire la Sangeh pentru vizitarea padurii sacre, se merge prin munti spre Lacul Bratan ce se afla la o altitudine de 1200 m si templul Ulun Danu. Se viziteaza piata de flori si legume din Candikuning, de unde provin majoritatea acestor produse din Bali. La intoarcere, se opreste intr-un sat in care se produc vestmintele aurite care se poarta la ceremoniile traditionale din Bali.

- North Bali Tour: se merge spre Pupuan prin zona montana de pe coasta de nord a Insulei Bali. Se pot admira terasele cultivate cu orez si plantatii de cafea, ciocolata, struguri si vanilie. In apropierea satului Banjar se afla un izvor termal in care se poate face baie. Se ia pranzul pe plaja din Lovina si se continua drumul spre Git Git, faimos pentru cascadele sale si se trece prin vechea capitala Singaraja. 

- Monkey Forest and Tanah Lot Tour : se viziteaza templul regal Taman Ayun la Mengwi (construit in 1624), padurea sacra cu maimute de langa Sangeh si celebrul templu Tanah Lot. Construit in secolul al XVI-lea pe o stanca uriasa, pe coasta de vest a insulei si inconjurat de ape in timpul mareelor, templul ofera o priveliste uimitoare.

- Handicraft Villages and Ubud Tour: se viziteaza satele Batubulan (sculptura in piatra), Celuk (bijuterii din aur si argint), Mas (sculptura in lemn) si Pengosekan (pictura). Oprire la "Bali Art Market" in Sukawati. Celebru inca din anii 1930, Ubud este acum un oras ce se dezvolta rapid si unde exista numeroase galerii si magazine de arta.

 

Pe traseu nu trebuie omise muzeele - Neka in Campuhan, Puri Lukisan in Ubud, Galeria Neka in Ubud, Galeria Agung Rai in Peliatan si muzeul Agung Rai in Pengosekan.

 

Insula beneficiaza de o clima tropicala, unde soarele straluceste in fiecare zi din an. Temperaturile din timpul zilei sunt deosebit de placute (26-30 grade Celsius). Intre decembrie si martie, vanturile musonice pot aduce ploi importante, dar de scurta durata, in timp ce in perioada iunie - septembrie, gradul de umiditate este redus, dar serile pot fi destul de reci. Sezonul ploilor este caracteristic lunilor septembrie - februarie.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.