Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Griya Santrian (Sanur)


Descriere

Griya Santrian a Beach Resort este situat pe plaja albă, de nisip din Sanur. Acesta oferă o piscină în aer liber, un spa bine dotat și camere elegante cu balcoane. Oaspeții au parcare gratuită și Wi-Fi.

Griya Santrian a Beach Resort este la 15 minute de mers cu mașina de orașul Sanur și la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai. Ubud este la 35 de minute de mers cu mașina de hotel.

Camerele spațioase de la hotel au multă lumină naturală. Fiecare cameră are minibar și TV cu programe prin cablu. Selectați băile cu cadă.

La spa, oaspeții se pot bucura de tratamente de frumusețe și de masaj, cu extracte naturale de fructe și flori. De asemenea, stațiunea oferă cursuri de yoga, excursii cu bicicleta și grătaruri de plajă.

Restaurantul Wantilan oferă mâncăruri asiatice și occidentale cu divertisment live și vederi la plajă. Mâncăruri italiene și japoneze sunt oferite la The Griya Beach Corner.

Aceasta este partea preferată a oaspeților noștri din Sanur, potrivit recenziilor independente.

Această proprietate are, de asemenea, una dintre cele mai bine cotate locații din Sanur! Oaspeții sunt mai fericiți în legătură cu aceasta în comparație cu alte proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
receptie 24/7
Lift
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
Schimb valutar
Bar
Plajă
transfer de la/sau la aeroport
zona de plaja privata
acces imediat la plaja
spa si centru de wellness
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.