Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Combo Champlung Sari Ubud & Tijili Benoa

de la
3216  3026 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.06.2024 - 30.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Oferind o locație aproape de oraș, hotelul Champlung Sari este înconjurat de unicul pădure Monkey Forest Sanctuary din Ubud , în care se găsesc maimuțele balineze cu coadă lungă. Amplasat în grădini amenajate, acesta oferă 2 piscine în aer liber și un centru spa . Champlung Sari Hotel Ubud se află la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Ubud și de Muzeul Komaneka. Transfer gratuit la centrul Ubud sunt oferite la cerere. Oferind mobilier din lemn, camerele au o terasă privată și o baie atașată cu o cadă și duș. Fiecare cameră are TV prin satelit, facilități pentru prepararea de ceai / cafea și un minibar. Oaspeții se pot bucura de masaje și tratamente faciale sau corporale la Purnama Spa. Serviciile includ aranjamente de turism, schimb valutar și spălătorie. Se oferă seifuri la recepția deschisă 24 de ore pe zi . Wi-Fi este gratuit în zonele publice. Vizionarea la piscină însoțește mese internaționale la restaurantul Kamani. Deschis pentru prânz și cină, restaurantul și barul Wananara au vedere la pădurea din jur . De asemenea, oaspeții au la dispoziție room service. Aceasta este partea preferată a oaspeților noștri din Ubud, potrivit recenziilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Room Service
Restaurant
centru spa
Schimb valutar
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.