Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ayodya Resort (Nusa Dua)


Descriere

Ayodya Resort Bali este situat de-a lungul nisipului alb al plajei Nusa Dua . Oferind cazare confortabilă, cu vederi frumoase , are o plajă privată de 300 m și o piscină mare în aer liber. Complexul are o grădină și are un loc de joacă pentru copii.

La doar 700 m de Muzeul Pasifika și la 800 m de plaja Geger, proprietatea este aproape de numeroase atracții. Se află la aproximativ 800 de metri de Colecția Bali și la aproximativ 1,3 km de Centrul Internațional de Convenții din Bali.

Amplasate într-o grădină tropicală luxuriantă, camerele de la Ayodya oferă vedere la lagună, la piscină sau la Oceanul Indian. Fiecare cameră are un balcon privat și o baie de marmură. Un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit este prevăzut.

Oaspeții se pot antrena la centrul de fitness sau pot vizita The Ayodya Spa pentru un masaj relaxant. Alte facilități de agrement includ volei pe plajă, loc de joacă pentru copii și o sală de jocuri.

Ayodya Resort Bali oferă restaurante mediteraneene, italiene și japoneze. Puteți savura cocktailuri la Rama Lounge & Terrace, iar snack-urile sunt servite la Colțul Surfer's Pool.

Vorbind în limba engleză, indoneziană și japoneză la recepție, personalul este mereu la îndemână pentru a vă ajuta.

Bebek Bengil Nusa Dua este la 1,2 km de cazare, în timp ce Monument Veteran se află la 4,4 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Ngurah Rai, la 10 km de Ayodya Resort Bali.

Această proprietate are, de asemenea, una dintre cele mai bine cotate locații din Nusa Dua! Oaspeții sunt mai fericiți în legătură cu aceasta în comparație cu alte proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Sala de fitness
Piscina exterioara
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.