Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cappadocia - Patria Dervisilor Rotitori avion Senior Voyage 2021


Descriere

Destinatie: Turcia

Durata: 1 zi, fara cazare

Vezi detalii in format PDF

În această călătorie avem ocazia să descoperim comorile Turciei :
Göreme – Konya – Antalya –Manvgat
Servicii incluse: • 7 nopti de cazare la hotel de 4*
• 7 mic dejun
• Transport avion Bucuresti-Antalya-Bucuresti;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Transport autocar pe durata programului;
• Insoţitor din partea agenţiei pe traseu.
• Taxe aeroport
Servicii neincluse: • Excursiile opționale, pentru grup minim de 30 de persoane neincluse in pret;
• Asigurare COVID (storno+medicala)

Destinatie: Turcia

Durata: 1 zi, fara cazare

Vezi detalii in format PDF

În această călătorie avem ocazia să descoperim comorile Turciei :
Göreme – Konya – Antalya –Manvgat
Servicii incluse: • 7 nopti de cazare la hotel de 4*
• 7 mic dejun
• Transport avion Bucuresti-Antalya-Bucuresti;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Transport autocar pe durata programului;
• Insoţitor din partea agenţiei pe traseu.
• Taxe aeroport
Servicii neincluse: • Excursiile opționale, pentru grup minim de 30 de persoane neincluse in pret;
• Asigurare COVID (storno+medicala)

Itinerariu

Ziua 1

Ziua 1 Bucuresti - Antalya Întâlnire în Aeroportul Otopeni pentru zborul spre Antalya. Urmează formalitățile vamale, îmbarcarea, apoi zburăm spre Antalya. În aproximativ 2 ore aterizăm în Antalya și ajungem la hotel cu un autocar ultramodern. Dorim să vă aducem la cunoștință că doar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare, au cina inclusă în acestă seară la hotel (Cazare la Hotel 4* din zona Antalya )

Ziua 2

Ziua 2 Antalya – Konya - Nevsehir Mic dejun. Mic dejun. Suntem nerăbdători să pornim la drum și plecăm spre Konya, important centru de pelerinaj religios pentru musulmani, cunoscut în special datorită poetului și filozofului Mevlana Celaleddin Rumi, care a fondat aici secta Sufi a Dervisilor Rotitori în secolul al XIII-lea. Cei care au achiziționat Pachetul Full Included sau Cultură încep vizita la muzeul care îi este dedicat , trecând superba Poartă a Dervisilor (Dervisan Kapsi), intrăm în grădina de trandafiri și găsim la capătul aleii mausoleul poetului. Daca nu ești unul dintre aceștia, , te lăsăm să profiți de timpul liber pentru a explora, în voie, străzile orașului. Aflăm de la ghidul nostru detali din viața de zi cu zi a dervișilor sufi. În Konya sunt o sumedenie de medrese, școli teologice ale căror superbe clădiri merită atenția noastră. Muzeul Faianței (Karatay Medresisi), odinioară colegiu teologic, este astăzi una dintre principalele atracții turistice din Konya. Pereții sunt placați cu frumoasa ceramică în stil Suljuk. Mai descoperim Muzeul Sculpturii (Ince Minareli Medrese), parcul Alaeddin Tepe amenajat pe situl vechii citadele, apoi ruinele Palatului Alaedin Kaykobad și impunătoarea moschee Aleadin Camii, una dintre cele mai vechi din lume, ridicată în secolul al XIII-lea după tradiția arabă cu o bolta de lemn susținută de 42 de coloane antice. Moscheea Aziziye, cu ornamentele sale în stil Baroc și două minarete în stil Rococo, face notă discordantă în lumea musulmană, fiind o atracție de neratat pentru pasionații de rarități și ciudățenii. Timp liber pentru servirea mesei de pranz (inclusa pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură). Ne pornim din nou la drum si poposim la un vechi Kervansaray (caravanserai) între Konya și Aksaray. Provocarea următoare este un adevărat labirint, vechiul oraș subteran Saratli (Kirkgoz). Explorăm încăperile legate prin tuneluri înguste printre care identificăm încăperile folosite ca magazine, locuințe, un hambar de grâne, chiar și o cramă. Întalnire cu cei care nu au participat la programul de Cultură. Ne îndreptăm spre Nevsehir și seara se încheie cu cină și socializare pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare. (Cazare în Nevsehir Hotel 4*)

Ziua 3

Ziua 3 Göreme Timp liber, iar pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură începem periplul nostru cu Satul Göreme, care a fost votat drept unul dintre cele mai frumoase așezări rurale din lume de câteva reviste de călătorie. Cu fațadele lor de piatră, casele pe jumătate îngropate în rocile vulcanice ascund adevărate labirinturi subterane. Priveliștea selenară ne fură imaginația, mai ales că cerul e pătat de baloane cu aer cald. Majoritatea vizitatorilor aleg să facă un tur cu balonul cald, principala activitate din această regiune care a devenit și un fel de emblemă turistică locală pentru această regiune. Moment de răgaz: Ia-ți camera foto (și inima în dinți) și urcă într-un balon cu aer cald. Este realemente o experiență pe care n-o vei uita o viață. De la înălțime poți cuprinde văile colorate în nuanțe de roz și galben ale dealurilor unduitoare, satele dăltuite în munte, Valea Dragostei cu ale sale stânci în formă de ciuperci uriașe, văile Devrent Pasabag și Goreme. Merită toți banii, parole! (Pe cheltuiala proprie). Chiar la marginea satului Göreme se află un sit din Patrimoniul UNESCO, Muzeul în aer liber din Göreme. Aici se ascunde în roca vulcanică un întreg complex monahal cu biserici rupestre și chilii ale călugărilor proto-creștini. Pereții așezămintelor adăpostesc fresce fabuloase în stil bizantin. Complexul datează din secolele X-XII, când Cappadocia era un important centru religios bizantin. Aici vom admira pe rând: Capela Mărului cu fresca Înălțării Domnului deasupra intrării; Capela Sf. Barbara cu pereții interiori de un roșuocru, Biserica Șarpelui cu frescele reprezentându-i pe Sf. Gheorghe și Sf. Onufrei, uimitoarele și superb restauratele fresce ale Bisericii Întunecate și întortocheata Biserică Tokali, cu a sa boltă acoperită complet de scene biblice. Timp liber pentru a servi pranzul (inclus pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură). Ne continiuam programul si ne indreptam spre Valea Porumbeilor, una dintre cele mai lungi vai, situate intre Goreme si si Uchisar. Aceasta vale și-a câștigat numele de la casele porumbeilor care au fost sculptate în stânci. Din cele mai vechi timpuri, porumbeii au fost folosiți în regiunea Cappadocia pentru fertilizarea solului infertil din zonă. În timp ce porumbeii nu mai joacă un astfel de rol important în zonă, casele lor stâncoase au fost încă întreținute de localnici și pot fi găsite pe stâlpii de stâncă și în interiorul căsuțelor și bisericilor excavate în întreaga regiune, dar sunt deosebit de numeroase în această vale. Revenim la hotel. Vă reamintim că doar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare vor avea cina asigurată la hotel. (Cazare în Nevsehir hotel 4*). Cu totii sunteti invitați să asistati la un spectacol fascinant, Ceremonia Sema și dansul Dervișilor Rotitori (program optional).

Ziua 4

Ziua 4. Avanos - Uchisar Pentru cei , iar pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură continuam periplul nostru cu o incursiune in Avanos o mică localitate, faimoasă datorită meșterilor olari, unde vizităm un atelier de ceramică pentru a vedea la lucru unul dintre artizanii locului. Meșterul ne dă ocazia să ne murdărim pe mâini, modelând lutul după pofta inimii. După această experiență telurică, pornim din nou, drumul trecând pe lângă Râul Kizilirmak. Oprim scurt pentru a surprinde cadre perfecte cu „Râul Roșu”. E timpul să ne reîncărcăm bateriile, luăm masa la un restaurant local și ne răcorim cu ceai aromat de fructe sau Salep. (Pranzul este inclus pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură). Moment de răgaz: Regiunea este faimoasă pentru artizanii locali, țesători, meșteri ceramiști, bijutieri. Ne oprim la un magazin de covoare de unde poți cumpăra un covor autentic anatolian lucrat manual, apoi vizităm o fabricuță de onyx, locul ideal pentru achiziția de suveniruri. Cu siguranță, piesele autentice își vor găsi un loc special în casa ta ca obiect de decor. Urmatoarea redută pentru această zi este Uçhisar, cu fortăreața sa dăltuită în stânca masivă, ce domină dealurile dimprejur. Fortăreața era folosită drept refugiu de către protocreștini în perioada romană și bizantină. Ne continuam vizita si admiram unele dintre cele mai impresionante elemente naturale, turnurile cu aspect de hornuri ale caselor din povesti cu zane. Istoria acestor hornur a inceput acum cateva milioane de ani, o data cu eruptia vulcanului Erciyes care a acoperit intreaga zona in cenusa vulcanica si care ulterior s-a solidificat devenind o roca moala numita tuf vulcanic. Peste acesta s-a depus un strat de bazalt iar prin actiunea factorilor de eroziune, vantul si apa, tuful vulcanic s-a macinat ramanand doar bazaltul de deasupra ca acoperi si strat de protectie, formand hornuri cu inaltimi ce ating 40 de metri. Cele mai cunoscute locuri și formațiuni geologice din Cappadocia sunt: Valea Călugărilor (Pașabag), numită așa deoarece “hornurile” seamănă aici cu niște călugări cu glugă, Hornurile Zânelor, Rocile din Göreme, unde creștinii au săpat orașe subterane in roca vulcanică. În Valea Devrent nu numai hornurile din Cappadocia impresioneză, ci și alte formațiuni geologice, cu forme asemănătoare unor animale cunoscute: cămila, melcul, focile, dar şi prințesele. Ne întoarcem la hotel unde cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare sunt întâmpinați cu cina, o masă savuroasă. (Cazare în Nevsehir hotel 4*).

Ziua 5

Ziua 5. Nevsehir – Antalya După micul dejun ne pregătim să ne reîntoarcem la bază și pornim către Antalya. Drumul de coastă trece prin peisaje în care munții și marea nu au loc să se despartă. Pe traseu ne oprim pentru a servi un pranz delicios (inclus pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură). Ajungem la hotel unde cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare vor servi cina la hotelul nostru de 4* (Cazare la Hotel 4* din zona Antalya )

Ziua 6

Ziua 6. Antalya–Excursie la cascada Karpuzkaldiran și shopping de voie După micul dejun, dejun, timp liber. Urmeaza o zi fabuloasă. Plecăm în excusie la spectaculoasa cascadă Karpuzkaldiran. Merită osteneala pentru că, priveliștea oferită de căderea de apă este un spectacol de o frumusețe rară. Avem ocazia să surprindem cadre fabuloase de trimis acasă prietenilor și celor dragi. De aici revenim în Antalya. Avem toată ziua la dispoziţie să ne oprim la principalele atracții locale, să batem la pas străzile pitorești și să imortalizăm locurile și momentele frumoase ale zilei. Dar nu inainte de a servi un pranz cu preparate locale savuroase (inclus pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură). Facem o scurtă incursiune prin pitorescul cartier Kaleici. De aici ajungem la emblemele orașului, superbul Minaret Yivly, apoi la Turnul cu Ceas de la Kalekapisi. Merită să facem o oprire și la cel mai notabil vestigiu roman din oraș - Poarta lui Hadrian. De aici, popasul următor le este dedicat pasionaților de shopping, vom explora zona Portului Vechi, cu magazine atractive, aromă de cafea și mireasmă de condimente plutind în aer, cu terase și cafenele cochete și o atmosfera vibrantă, cosmopolită. Spre finalul turului, ne putem delecta cu artă autentică în galeriile de artă sau dacă te fascinează ambarcaţiunile, poţi admira zeci de veliere și yachturi moderne. După amiaza, spre amurg, mai rămâne timp de o plimbare de rămas bun și poze pe măsura peisajului pe una din plajele îmbăiate de razele blânde ale soarelui. Ajungem la hotel unde doar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare vor fi serviți cu cina la hotelul nostru de 4* (Cazare la Hotel 4* din zona Antalya )

Ziua 7

Ziua 7. Antalya – Manvagat Boat Tour Ai toată ziua la dispoziția ta. Profită de plajele superbe ale stațiunii, de soare și de valurile Mării Mediterane, sau vă propunem să luați parte la excursia opțională Manavgat – plimbare cu vaporașul. Apoi ne întoarcem seara la hotel, unde doar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare vor savura cina la hotelul nostru de 4* (Cazare la Hotel 4* din zona Antalya )

Ziua 8

Ziua 8. Antalya Mic dejun. Hoşçakal, görüşürüz...! (La revedere, pe curând...!) Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și ne îndreptăm spre aeroportul din Antalya pentru zborul spre casă.

Ziua 1

Ziua 1 Bucuresti - Antalya Întâlnire în Aeroportul Otopeni pentru zborul spre Antalya. Urmează formalitățile vamale, îmbarcarea, apoi zburăm spre Antalya. În aproximativ 2 ore aterizăm în Antalya și ajungem la hotel cu un autocar ultramodern. Dorim să vă aducem la cunoștință că doar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare, au cina inclusă în acestă seară la hotel (Cazare la Hotel 4* din zona Antalya )

Ziua 2

Ziua 2 Antalya – Konya - Nevsehir Mic dejun. Mic dejun. Suntem nerăbdători să pornim la drum și plecăm spre Konya, important centru de pelerinaj religios pentru musulmani, cunoscut în special datorită poetului și filozofului Mevlana Celaleddin Rumi, care a fondat aici secta Sufi a Dervisilor Rotitori în secolul al XIII-lea. Cei care au achiziționat Pachetul Full Included sau Cultură încep vizita la muzeul care îi este dedicat , trecând superba Poartă a Dervisilor (Dervisan Kapsi), intrăm în grădina de trandafiri și găsim la capătul aleii mausoleul poetului. Daca nu ești unul dintre aceștia, , te lăsăm să profiți de timpul liber pentru a explora, în voie, străzile orașului. Aflăm de la ghidul nostru detali din viața de zi cu zi a dervișilor sufi. În Konya sunt o sumedenie de medrese, școli teologice ale căror superbe clădiri merită atenția noastră. Muzeul Faianței (Karatay Medresisi), odinioară colegiu teologic, este astăzi una dintre principalele atracții turistice din Konya. Pereții sunt placați cu frumoasa ceramică în stil Suljuk. Mai descoperim Muzeul Sculpturii (Ince Minareli Medrese), parcul Alaeddin Tepe amenajat pe situl vechii citadele, apoi ruinele Palatului Alaedin Kaykobad și impunătoarea moschee Aleadin Camii, una dintre cele mai vechi din lume, ridicată în secolul al XIII-lea după tradiția arabă cu o bolta de lemn susținută de 42 de coloane antice. Moscheea Aziziye, cu ornamentele sale în stil Baroc și două minarete în stil Rococo, face notă discordantă în lumea musulmană, fiind o atracție de neratat pentru pasionații de rarități și ciudățenii. Timp liber pentru servirea mesei de pranz (inclusa pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură). Ne pornim din nou la drum si poposim la un vechi Kervansaray (caravanserai) între Konya și Aksaray. Provocarea următoare este un adevărat labirint, vechiul oraș subteran Saratli (Kirkgoz). Explorăm încăperile legate prin tuneluri înguste printre care identificăm încăperile folosite ca magazine, locuințe, un hambar de grâne, chiar și o cramă. Întalnire cu cei care nu au participat la programul de Cultură. Ne îndreptăm spre Nevsehir și seara se încheie cu cină și socializare pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare. (Cazare în Nevsehir Hotel 4*)

Ziua 3

Ziua 3 Göreme Timp liber, iar pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură începem periplul nostru cu Satul Göreme, care a fost votat drept unul dintre cele mai frumoase așezări rurale din lume de câteva reviste de călătorie. Cu fațadele lor de piatră, casele pe jumătate îngropate în rocile vulcanice ascund adevărate labirinturi subterane. Priveliștea selenară ne fură imaginația, mai ales că cerul e pătat de baloane cu aer cald. Majoritatea vizitatorilor aleg să facă un tur cu balonul cald, principala activitate din această regiune care a devenit și un fel de emblemă turistică locală pentru această regiune. Moment de răgaz: Ia-ți camera foto (și inima în dinți) și urcă într-un balon cu aer cald. Este realemente o experiență pe care n-o vei uita o viață. De la înălțime poți cuprinde văile colorate în nuanțe de roz și galben ale dealurilor unduitoare, satele dăltuite în munte, Valea Dragostei cu ale sale stânci în formă de ciuperci uriașe, văile Devrent Pasabag și Goreme. Merită toți banii, parole! (Pe cheltuiala proprie). Chiar la marginea satului Göreme se află un sit din Patrimoniul UNESCO, Muzeul în aer liber din Göreme. Aici se ascunde în roca vulcanică un întreg complex monahal cu biserici rupestre și chilii ale călugărilor proto-creștini. Pereții așezămintelor adăpostesc fresce fabuloase în stil bizantin. Complexul datează din secolele X-XII, când Cappadocia era un important centru religios bizantin. Aici vom admira pe rând: Capela Mărului cu fresca Înălțării Domnului deasupra intrării; Capela Sf. Barbara cu pereții interiori de un roșuocru, Biserica Șarpelui cu frescele reprezentându-i pe Sf. Gheorghe și Sf. Onufrei, uimitoarele și superb restauratele fresce ale Bisericii Întunecate și întortocheata Biserică Tokali, cu a sa boltă acoperită complet de scene biblice. Timp liber pentru a servi pranzul (inclus pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură). Ne continiuam programul si ne indreptam spre Valea Porumbeilor, una dintre cele mai lungi vai, situate intre Goreme si si Uchisar. Aceasta vale și-a câștigat numele de la casele porumbeilor care au fost sculptate în stânci. Din cele mai vechi timpuri, porumbeii au fost folosiți în regiunea Cappadocia pentru fertilizarea solului infertil din zonă. În timp ce porumbeii nu mai joacă un astfel de rol important în zonă, casele lor stâncoase au fost încă întreținute de localnici și pot fi găsite pe stâlpii de stâncă și în interiorul căsuțelor și bisericilor excavate în întreaga regiune, dar sunt deosebit de numeroase în această vale. Revenim la hotel. Vă reamintim că doar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare vor avea cina asigurată la hotel. (Cazare în Nevsehir hotel 4*). Cu totii sunteti invitați să asistati la un spectacol fascinant, Ceremonia Sema și dansul Dervișilor Rotitori (program optional).

Ziua 4

Ziua 4. Avanos - Uchisar Pentru cei , iar pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură continuam periplul nostru cu o incursiune in Avanos o mică localitate, faimoasă datorită meșterilor olari, unde vizităm un atelier de ceramică pentru a vedea la lucru unul dintre artizanii locului. Meșterul ne dă ocazia să ne murdărim pe mâini, modelând lutul după pofta inimii. După această experiență telurică, pornim din nou, drumul trecând pe lângă Râul Kizilirmak. Oprim scurt pentru a surprinde cadre perfecte cu „Râul Roșu”. E timpul să ne reîncărcăm bateriile, luăm masa la un restaurant local și ne răcorim cu ceai aromat de fructe sau Salep. (Pranzul este inclus pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură). Moment de răgaz: Regiunea este faimoasă pentru artizanii locali, țesători, meșteri ceramiști, bijutieri. Ne oprim la un magazin de covoare de unde poți cumpăra un covor autentic anatolian lucrat manual, apoi vizităm o fabricuță de onyx, locul ideal pentru achiziția de suveniruri. Cu siguranță, piesele autentice își vor găsi un loc special în casa ta ca obiect de decor. Urmatoarea redută pentru această zi este Uçhisar, cu fortăreața sa dăltuită în stânca masivă, ce domină dealurile dimprejur. Fortăreața era folosită drept refugiu de către protocreștini în perioada romană și bizantină. Ne continuam vizita si admiram unele dintre cele mai impresionante elemente naturale, turnurile cu aspect de hornuri ale caselor din povesti cu zane. Istoria acestor hornur a inceput acum cateva milioane de ani, o data cu eruptia vulcanului Erciyes care a acoperit intreaga zona in cenusa vulcanica si care ulterior s-a solidificat devenind o roca moala numita tuf vulcanic. Peste acesta s-a depus un strat de bazalt iar prin actiunea factorilor de eroziune, vantul si apa, tuful vulcanic s-a macinat ramanand doar bazaltul de deasupra ca acoperi si strat de protectie, formand hornuri cu inaltimi ce ating 40 de metri. Cele mai cunoscute locuri și formațiuni geologice din Cappadocia sunt: Valea Călugărilor (Pașabag), numită așa deoarece “hornurile” seamănă aici cu niște călugări cu glugă, Hornurile Zânelor, Rocile din Göreme, unde creștinii au săpat orașe subterane in roca vulcanică. În Valea Devrent nu numai hornurile din Cappadocia impresioneză, ci și alte formațiuni geologice, cu forme asemănătoare unor animale cunoscute: cămila, melcul, focile, dar şi prințesele. Ne întoarcem la hotel unde cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare sunt întâmpinați cu cina, o masă savuroasă. (Cazare în Nevsehir hotel 4*).

Ziua 5

Ziua 5. Nevsehir – Antalya După micul dejun ne pregătim să ne reîntoarcem la bază și pornim către Antalya. Drumul de coastă trece prin peisaje în care munții și marea nu au loc să se despartă. Pe traseu ne oprim pentru a servi un pranz delicios (inclus pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură). Ajungem la hotel unde cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare vor servi cina la hotelul nostru de 4* (Cazare la Hotel 4* din zona Antalya )

Ziua 6

Ziua 6. Antalya–Excursie la cascada Karpuzkaldiran și shopping de voie După micul dejun, dejun, timp liber. Urmeaza o zi fabuloasă. Plecăm în excusie la spectaculoasa cascadă Karpuzkaldiran. Merită osteneala pentru că, priveliștea oferită de căderea de apă este un spectacol de o frumusețe rară. Avem ocazia să surprindem cadre fabuloase de trimis acasă prietenilor și celor dragi. De aici revenim în Antalya. Avem toată ziua la dispoziţie să ne oprim la principalele atracții locale, să batem la pas străzile pitorești și să imortalizăm locurile și momentele frumoase ale zilei. Dar nu inainte de a servi un pranz cu preparate locale savuroase (inclus pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură). Facem o scurtă incursiune prin pitorescul cartier Kaleici. De aici ajungem la emblemele orașului, superbul Minaret Yivly, apoi la Turnul cu Ceas de la Kalekapisi. Merită să facem o oprire și la cel mai notabil vestigiu roman din oraș - Poarta lui Hadrian. De aici, popasul următor le este dedicat pasionaților de shopping, vom explora zona Portului Vechi, cu magazine atractive, aromă de cafea și mireasmă de condimente plutind în aer, cu terase și cafenele cochete și o atmosfera vibrantă, cosmopolită. Spre finalul turului, ne putem delecta cu artă autentică în galeriile de artă sau dacă te fascinează ambarcaţiunile, poţi admira zeci de veliere și yachturi moderne. După amiaza, spre amurg, mai rămâne timp de o plimbare de rămas bun și poze pe măsura peisajului pe una din plajele îmbăiate de razele blânde ale soarelui. Ajungem la hotel unde doar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare vor fi serviți cu cina la hotelul nostru de 4* (Cazare la Hotel 4* din zona Antalya )

Ziua 7

Ziua 7. Antalya – Manvagat Boat Tour Ai toată ziua la dispoziția ta. Profită de plajele superbe ale stațiunii, de soare și de valurile Mării Mediterane, sau vă propunem să luați parte la excursia opțională Manavgat – plimbare cu vaporașul. Apoi ne întoarcem seara la hotel, unde doar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare vor savura cina la hotelul nostru de 4* (Cazare la Hotel 4* din zona Antalya )

Ziua 8

Ziua 8. Antalya Mic dejun. Hoşçakal, görüşürüz...! (La revedere, pe curând...!) Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și ne îndreptăm spre aeroportul din Antalya pentru zborul spre casă.