Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Thailanda

Circuite turistice Thailanda

Regatul Thailandei sau Siam, cum era cunoscut pana in 1949, este localizat in Peninsula Indochina si este cea mai populara destinatie turistica din Asia de sud-est. Se invecineaza cu Laos, Cambodgia, Malaezia, Vietnam si Indonezia. In Thailanda traiesc peste 64 de milioane de locuitori, iar capitala este la Bangkok, un oras cosmopolit. Desi au avut loc multe crize politice in aceasta parte a lumii, acum in Thailanda este pace, iar Regatul se dezvolta continuu si acorda foarte mare atentiei industriei turismului....

Citeste mai mult

Circuite turistice ThailandaRegatul Thailandei sau Siam, cum era cunoscut pana in 1949, este localizat in Peninsula Indochina si este cea mai populara destinatie turistica din Asia de sud-est. Se invecineaza cu Laos, Cambodgia, Malaezia, Vietnam si Indonezia. In Thailanda traiesc peste 64 de milioane de locuitori, iar capitala este la Bangkok, un oras cosmopolit. Desi au avut loc multe crize politice in aceasta parte a lumii, acum in Thailanda este pace, iar Regatul se dezvolta continuu si acorda foarte mare atentiei industriei turismului.


In Thailanda puteti gasi aproape orice: insule virgine, plaje cu apa cristalina, jungla luxurianta, mancare delicioasa, bungalow-uri pe plaja la preturi atractive si unele dintre cele mai bune resorturi de lux din lume. In ciuda numarului mare de turisti, Thailanda reuseste sa isi pastreze identitatea, cultura unica si oamenii aparent fara griji, renumiti pentru zambetul lor cald.


Nordul tarii este muntos, cu cel mai inalt punct Doi Inthanon aflat la 2.576 m. Nord-estul este format din Platoul Khorat, marginit la est de raul Mekong. Centrul tarii este dominat de valea raului Chao Phraya, care se scurge in Golful Thailandei. Sudul este format din istmul ingust Kra, care se largeste in Peninsula Malay.


Principalele orase ale Thailandei sunt: capitala, Bangkok, dar si Nakhon Ratchasima, Nakhon Sawan, Chiang Mai si Songkhla.


Cu o vizibilitate exceptionala, Thailanda este una dintre cele mai spectaculoase destinatii pentru scufundari. In apropierea insulelor din Thailanda, unde se fac, de obicei, scufundari, exista posibilitatea de a vedea rechinul balena. In urma tsunami-ului din 2004, locurile de scufundari au suferit modificari importante, dar in ultimii ani, accesul turistilor este din nou permis. Cele mai bune locatii pentru scuba diving sunt: insulele Similan, Surin si Koh Phi Phi.
Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 circuite

Circuit Thailanda Phuket - Khao Lak

Itinerariu: Thailanda

Durata: 11 nopti

Plecari: 8 noiembrie

THAILANDA - Revelion 2021

Revelion 2021

Itinerariu: Thailanda

Durata: 8 nopti

Plecari: 28 decembrie

Vezi detalii in format PDF

THAILANDA 2021 - primavara

Itinerariu: Thailanda

Durata: 10 nopti

Plecari: 27 februarie 2021

Vezi detalii in format PDF

THAILANDA 2021: BANGKOK SI PATTAYA Iarna 2020/2021 pachet 10 zile plecare din Bucuresti zbor Ermirates

Circuite turistice 2021

Itinerariu: Thailanda

Durata: 8 nopti

Plecari: 4 martie 2021

THAILANDA DE NORD 2020

Itinerariu: Thailanda

Durata: 12 nopti

Plecari: 14 noiembrie

Vietnam - Cambodgia - Thailanda 2020

Itinerariu: Thailanda

Durata: 14 nopti

Plecari: 17 octombrie, 24 octombrie

Vezi detalii in format PDF