Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Tarile Nordice - Tarile Baltice

Circuite turistice Tarile Nordice - Tarile Baltice

Statele baltice se referă la cele trei state fost-comuniste:Estonia; Letonia; Lituania ; Cele trei republici au fost numite "baltice" datorită faptului că ele ocupau cea mai mare parte a costei sovietice la Marea Baltică.

Citeste mai mult

Circuite turistice Tarile Nordice - Tarile Baltice


Statele baltice se referă la cele trei state fost-comuniste:Estonia; Letonia; Lituania ; Cele trei republici au fost numite "baltice" datorită faptului că ele ocupau cea mai mare parte a costei sovietice la Marea Baltică.Statele baltice se referă la cele trei state fost-comuniste și regiunea Kaliningrad (parte a fostei Prusii Rasaritene) care din 1945 aparține Rusiei, în detrimentul Germaniei:

·         Estonia

·         Letonia

·           Lituania

·       Regiunea Kalinigrad 

Aceste țări și-au recâștigat independența de la Uniunea Sovietica în 1991. Acestea, mai ales Estonia au cultură nordică, similară cu cea finlandeza sau suedeza.

Finlanda este câteodată considerată ca stat baltic, mai ales în timpul de Al Doilea Razboi Mondial, când a fost inclusă în Pactul Molotov- Ribbentrop.

Cele trei state baltice au devenit membre ale Uniunii Europene și NATO în 2004. Economiile sale cresc foarte repede, cu creștere anuală în jur de 5-7%, mult peste media Europei.

Scandinavia (Tarile Baltice) este regiunea culturală și istorică a Peninsulei Scandinave, locuite de popoare de sînge germanic: Suedia, Norvegia și Danemarca. În unele contexte Scandinavia poate să mai însemne:Suedia, Norvegia și Finlanda

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.