Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Suedia

Circuite turistice Suedia

Vrei să descoperi comorile Scandinaviei? Să mergi pe urmele vikingilor, să străbați munții precum regii celor mai disputate cetăți? Sau să îți petreci timpul într-un regat de cristal? Atunci îți recomandăm să te pornești într-o excursie prin Suedia.

Citeste mai mult

Circuite turistice SuediaVrei să descoperi comorile Scandinaviei? Să mergi pe urmele vikingilor, să străbați munții precum regii celor mai disputate cetăți? Sau să îți petreci timpul într-un regat de cristal? Atunci îți recomandăm să te pornești într-o excursie prin Suedia.

Este o destinație turistică perfectă pentru cei pasionați de istorie, artă, cultură și aventuri sub cerul liber. Dacă alegi un circuit de o săptămână, îți promitem că o să te plimbi prin orașe medievale, o să vezi palate regale, grădini botanice și zeci de mii de insule din arhipelagul Stockholm. Pregătește-te de drumeții cu bărcuța, pescuit sau pur și simplu scăldat în aer liber.

Acum că te-am plimbat prin toată Suedia, urmează să-ți spunem câte ceva despre mâncarea suedeză. Așteaptă-te la mult pește, chifteluțe servite cu sos de merișoare, carne de vită cu fructe de pădure și supă de mazăre cu clătite. Da, le place să asorteze carnea cu ceva dulce și te asigurăm că o să te întorci acasă cu multe rețete noi.

Ești gata să vizitezi Suedia? Stockholm, Malmo și Goteborg sunt doar începutul unui traseu turistic de neuitat.

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.