Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Sri Lanka

Circuite turistice Sri Lanka


Numită în repetate rânduri "Perla Oceanului Indian", Sri Lanka este o insulă incredibil de frumoasă, cu un interior acoperit de vaste jungle tropicale și o coastă presărată cu nisip fin și auriu. Insula în formă de lacrimă este alcătuită dintr-o serie de forme montane și cuprinde mai mult de 100 de cascade pitorești, precum și nenumărate trasee turistice prin locuri ale căror vedere vă poate tăia respirația, precum traseul cunoscut sub numele de "Sfârșitul Lumii". Sri Lanka este și gazda unei faune diverse, incluzând leoparzi, crocodili, maimuțe și multe specii de păsări. E...

Citeste mai mult

Circuite turistice Sri LankaNumită în repetate rânduri "Perla Oceanului Indian", Sri Lanka este o insulă incredibil de frumoasă, cu un interior acoperit de vaste jungle tropicale și o coastă presărată cu nisip fin și auriu. Insula în formă de lacrimă este alcătuită dintr-o serie de forme montane și cuprinde mai mult de 100 de cascade pitorești, precum și nenumărate trasee turistice prin locuri ale căror vedere vă poate tăia respirația, precum traseul cunoscut sub numele de "Sfârșitul Lumii". Sri Lanka este și gazda unei faune diverse, incluzând leoparzi, crocodili, maimuțe și multe specii de păsări. Este faimoasă pentru populația sa de elefanți, văzuți cel mai bine în orfelinatul dedicat acestor nobile animale, de la Pinnawala.


Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Au fost gasite 2 circuite

Sri Lanka 2018 - O destinatie tropicala fascinanta

Itinerariu: Colombo

Durata: 12 nopti

Plecari: 23 noiembrie

Sri Lanka - Revelion 2019

Itinerariu: Colombo

Durata: 7 nopti

Plecari: 28 decembrie