Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Seychelles

Circuite turistice Seychelles

Oficial Republica Seychelles este un arhipelag format din 158 de insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa, in nordul insulei Madagascar.Turismul: Posibilitatile de petrecere a timpului se rezuma in principal la plaje cu nisip deosebit de fin, odihna la umbra palmierilor, vizite in natura sau inot si snorkelling in apele linistite ale golfurilor. Aici se gasesc unele dintre cele mai mari recifuri de corali din lume, broaste te...

Citeste mai mult

Circuite turistice Seychelles


Oficial Republica Seychelles este un arhipelag format din 158 de insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa, in nordul insulei Madagascar.

42 de insule sunt granitice si 73 de insule coraligene, dezvoltate pe un lant muntos submarin. Mai mari sunt insulele granitice Mahé (153 km²), Praslin (40 km²), Silhouette (20 km²) şi La Digue (15 km²). Insulele coraligene sunt grupate la randul lor in insulele Amirante, Farquhar, Desroches, Fregatte şi Aldabra (atol inscris in 1982 in Patrimonul Natural Universal) si multe altele mai mici. Majoritatea sunt joase, practic nepopulate, constituind locul de depunere a oualor pentru testoasa gigantica (1,5 m inaltime, 300 de kg).

Limba: creola, engleza, franceza

Moneda oficiala: rupia din Seychelles (SCR); 1 EUR = aproximativ 16 SCR (iunie 2015). In majoritatea restaurantelor si hotelurilor se accepta insa plata in EUR.

Clima: asezate imediat sub Ecuator, climatul insulelor este intotdeauna cald, fara temperaturi extreme. In acest paradis tropical temperaturile rareori coboara sub 24° C sau urca peste 32° C. Sunt ferite de actiunea ciclonilor, ceea ce face din Seychelles o destinatie favorabila turismului pe tot parcursul anului. Temperatura apei este relativ constanta la 29° C.

Turismul: Posibilitatile de petrecere a timpului se rezuma in principal la plaje cu nisip deosebit de fin, odihna la umbra palmierilor, vizite in natura sau inot si snorkelling in apele linistite ale golfurilor.

Aici se gasesc unele dintre cele mai mari recifuri de corali din lume, broaste testoase gigantice de uscat, precum si mii de specii de pasari.

Seychelles este singurul loc din lume unde se gasesc palmieri “coco de mer”, monument UNESCO

Atolul Aldabra cel de-al doilea atol de corali din lume ca dimensiune se intinde de-a lungul a aproape 14 km. Aici se gaseste testoasa uriasa.

Sporturi practicabile: water-skiing, windsurfing , navigatie, snorkeling, pescuit. Pentru scafandri cele mai bune perioade sunt martie-mai si septembrie-noiembrie, cand oceanul este linistit si exista vizibilitate subacvatica (pana la mai mult de 30 de m).

Atractii: Muzeul de Istorie Naturala, Gradina Botanica, Turnul cu Ceas din Victoria.

Alte activitati: golf, tenis, squash, badminton, calarie, ciclism. Se pot inchiria biciclete, sau se pot face plimbari pe jos, perfecte pentru a admira imprejurimile.

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.