Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Serbia-Croatia-Muntenegru

Circuite turistice Serbia-Croatia-Muntenegru

Cei în căutare de vacanţe explorative, alternative, din afara rutelor turistice binecunoscute, Serbia pare să fie o variantă perfectă. Ţara se mândreşte cu parcuri naţionale frumoase, resorturi spa de calitate şi cele mai bune pârtii de schi în timpul iernii. Încadrate în peisajele acestei ţări sunt pajiştile alpine, pădurile impenetrabile, peşterile scântâietoare din calcar, mănăstiri izolate, lacuri montane, izvoare termale şi câmpuri nesfârşite de flori....

Citeste mai mult

Circuite turistice Serbia-Croatia-MuntenegruCei în căutare de vacanţe explorative, alternative, din afara rutelor turistice binecunoscute, Serbia pare să fie o variantă perfectă. Ţara se mândreşte cu parcuri naţionale frumoase, resorturi spa de calitate şi cele mai bune pârtii de schi în timpul iernii. Încadrate în peisajele acestei ţări sunt pajiştile alpine, pădurile impenetrabile, peşterile scântâietoare din calcar, mănăstiri izolate, lacuri montane, izvoare termale şi câmpuri nesfârşite de flori.Situată pe coasta de est a Mării Adriaticii, Croaţia se poate lăuda cu minunate bogăţii naturale şi culturale. Are peste 1200 de insule şi promontorii, chiar 8 zone au fost declarate Parc naţional, şi are chiar 11 Parcuri naturale. Deşi Croaţia are în partea sa continentală o mulţime de atracţii, partea de coastă este şi acum mai populară. Poate deoarece Croaţia este pe harta călătoriei cel mai des rezervată pentru vacanţa de vară, peisajul de-a lungul coastei se impune ca şi o alegere logică.


De vreme ce fiecare ţară a lumii dispune de propriile minunăţii geografice, Muntenegru este o naţiune care nu face abstracţie de la regulă, bogată în medii naturale fascinante, gata de a fi explorate. Situată în vecinătatea Albaniei, Bosniei, Croaţiei şi Serbiei, pe malul Mării Adriatice, Muntenegru este înţesată de o varietate de atracţii pe care ţări cu o suprafaţă mult mai mare nu o pot oferi.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 3 circuite

Croatia - Perlele Adriaticii Autocar 2020

Circuite turistice 2020

Itinerariu: Serbia-Croatia-Muntenegru

Durata: 7 nopti

Plecari: 26 septembrie

Vezi detalii in format PDF

MUNTENEGRU – spectacolul naturii 2020

Circuite turistice 2020

Itinerariu: Serbia-Croatia-Muntenegru

Durata: 8 nopti

Plecari: 26 septembrie

Vezi detalii in format PDF

SERBIA – un adevarat festin cultural 2020

Circuite turistice 2020

Itinerariu: Serbia-Croatia-Muntenegru

Durata: 4 nopti

Plecari: 28 noiembrie

Vezi detalii in format PDF