Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Serbia

Circuite turistice Serbia

Serbia, oficial Republica Serbia este o țară situată în centrul și sud-estul Europei. Teritoriul acoperă partea de sud a Campiei Panonice și partea centrală a Balcanilor. Serbia se învecinează cu Ungaria în nord; cu Romania și Bulgaria în est; Republica Moldova în sud; iar cu Muntenegru, Bosnia si hertegovina și Croatia în vest; granița cu Albania este în disputa. Belgrad, care este capitala și cel mai mare oraș al Serbiei, este, de asemenea, printre cele...

Citeste mai mult

Circuite turistice Serbia


Serbia, oficial Republica Serbia este o țară situată în centrul și sud-estul Europei. Teritoriul acoperă partea de sud a Campiei Panonice și partea centrală a Balcanilor. Serbia se învecinează cu Ungaria în nord; cu Romania și Bulgaria în est; Republica Moldova în sud; iar cu MuntenegruBosnia si hertegovina și Croatia în vest; granița cu Albania este în disputa.Belgrad, care este capitala și cel mai mare oraș al Serbiei, este, de asemenea, printre cele mai mari din Europa de Sud-Est.Serbia este, totodată, și un aspirant și eligibil candidat la aderarea în Uniunea Europeana.


Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 3 circuite

Macedonia, Albania, Grecia 2019 - Paste si 1 Mai

Paste 2019
 | 
Circuite turistice 2019

Itinerariu: Albania

Durata: 7 nopti

Plecari: 25 aprilie

Vezi detalii in format PDF

Serbia-Muntenegru-Croatia-Slovenia 2019 (autocar)

Itinerariu: Serbia

Durata: 9 nopti

Plecari: 8 iunie, 19 septembrie

Vezi detalii in format PDF