Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Senegal

Circuite turistice Senegal

Senegal, oficial Republica Senegal, este o țară aflată la sudul fluviului Senegal din Africa de vest. Senegal se învecinează cu Oceanul Atlantic la vest, cu Mauritania la nord, cu Mali la est, cu Guineea și Guineea-Bissau la sud. Gambia este cuprinsă aproape în totalitate în teritoriul Senegalului, înconjurată în partea de nord, est și sud; de la coasta sa de vest, teritoriul Gambiei urmărește cursul fluviului Gambia pe o distanță de peste 300 de kilometri spre interiorul continentului. Dakar este capitala Senegalului, situată în Peninsula Capului Verde, pe coasta Oceanului Atlantic....

Citeste mai mult

Circuite turistice Senegal


Senegalul este o țară din Africa de Vest care ocupă coasta atlantică între Guineea-Bissau și Mauritania. Clima este de obicei tropicală, umedă, cu două sezoane distincte (uscate din decembrie până în aprilie și ploioase din mai până în noiembrie).

Pentru turiști, Senegalul oferă o mulțime de divertisment. Plaje minunate, rezervații pitorești, megalite misterioase, arhitectură fabuloasă afro-arabă, sate colorate, suveniruri pricepuitoare - toate acestea atrage să viziteze această țară.

Rezervația insulei Madeleine


Această rezervă națională din Senegal se află în apropierea faimosului Dakar. Teritoriul include câteva insule nelocuite, precum și un spațiu oceanic între ele.

Insulele sunt populate de numeroase colonii de diferite păsări. Numai unul dintre insule, Serpentine, este deschis pentru turiști, este cel mai mare din arhipelag.

Dakar


Dakar este nu numai capitala Senegalului, ci și centrul său cultural. În Dakar se concentrează muzee, teatre, facilități sportive, restaurante și alte facilități turistice.

Centrul istoric al orașului Dakar - Medina - este un exemplu de arhitectură tradițională afro-arabă. De mult timp (din 1979 până în 2007), raliul "Paris-Dakar" și apoi "Dakar" au început sau s-au încheiat în capitala Senegalului. Acum Raliul Dakar este ținut în America de Sud.
Pink Lake Retba


Retba Salt Lake este o perlă cu adevărat roz în colierul prețios al atracțiilor din Senegal. Zona lacului este de aproximativ 3 km2, iar adâncimea nu este mai mare de 3 m. Odată ce acest corp de apă a fost o lagună oceanică, care a fost unită cu oceanul printr-un canal îngust.

Undele oceanului au adus treptat cu ei o masă mare de nisip, care a blocat canalul. În localitatea Retba, localnicii îmi fac sare, care este exportat în alte țări africane și chiar în Europa și America. Din acest motiv, iazul se usucă rapid.

Nu există viață aici, cu excepția cianobacteriilor (Dunaliella salina), din cauza căruia există o culoare de căpșuni. Culoarea depinde în principal de puterea vântului, care este mai mare, cu cât bacteriile sunt mai active. Puteți înota în Retba, datorită concentrației de sare, apa este mai bună decât în ​​Marea Moartă. Dar nu pentru mult timp, nu mai mult de 10 minute, deoarece salina începe să corodeze pielea.

Insula Muntelui


Durerea are o glorie tristă. Anterior, insula a servit drept punct de tranzit pentru comercianții de sclavi. De asemenea, aici se tranzacționa activ aur și mirodenii. Acum, insula este un sit turistic, unde se păstrează cazarma pentru sclavi și casele stăpânilor lor. Nu există mașini pe insulă. Insulele trăiesc liniștit și pașnic, nu există aproape nici o crimă. Turiștii sunt sfătuiți să se comporte foarte cultural și discret.

Insula are o mică plajă, trei muzee, un hotel și numeroase cafenele și restaurante. Insula este conectată la continent cu un feribot (pentru turiști, biletul de pe feribot este de aproape trei ori mai scump decât pentru cele locale). În general, insula este un loc foarte pitoresc.

Catedrala Sf. Louis


Catedrala este cel mai vechi altar creștin din toată Africa. A fost construită în 1828. Catedrala, care funcționează atât în ​​fiecare duminică, cât și în sărbătorile creștine, își așteaptă enoriașii.

Orașul Thies


Ventilatoare pentru a aduce suveniruri care au aplicabilitate practică ar trebui să viziteze cu siguranță centrul de țesut covor - orașul Thies. Covoarele sunt realizate în mod tradițional.

Turiștii pot vedea acest proces cu ochii lor și chiar pot participa la el. Și puteți cumpăra și un frumos covor în stil senegal. Există, de asemenea, o fabrică de tapiserie în oraș, care produce produse exclusive care sunt exportate în multe țări.

Rezervația ornitologică Juge


Ornitologii și iubitorii de păsări nu pot ignora Juge. Sanctuarul păsărilor este situat în cartierul senegal al orașului Saint-Louis, în delta Senegalului. Aproape toate speciile de păsări migratoare se opresc la Juge Park. Turiștii au construit platforme de vizualizare speciale. Coloniile mari de pelicani roz și flamingo cuibăresc în rezervă.

Parcul Național Niokolo-Koba


Parcul este situat în apropierea graniței dintre Senegal și Guineea-Bissau. Rezervația este interesantă pentru flora și fauna bogată. Aici puteți întâlni bivoli, lei, leoparzi, dușnici, câini hienici, elefanți, colobuși roșii, girafe, cimpanzeii, baboane, hipopotamuri, canezi veniți, macarale încoronate, vulturi, bufoni, bustardi arabi.

Deși vânătoarea este interzisă pe teritoriul parcului, multe cazuri de braconaj au fost înregistrate. Pescuitul este permis pe unele porțiuni ale râului. Inspectați parcul mai bine cu mașina, nu există trasee de drumeții. În sezonul ploios, parcul devine aproape inaccesibil, când planificăm o vizită în Senegal, acest punct ar trebui luat în considerare. Inspectați rezerva este mai bine să dedicați două sau trei zile. Lângă parc există mai multe hoteluri.

Megalitii din Senegambia


Fani ai istoriei misterioase, precum și istoriei antice ar trebui să viziteze cu siguranță "Stonehenge-ul Senegal" - megalitele din Senegambia, care au apărut nu mai târziu de secolul al XII-lea. Materialul pentru stâlpi a servit laterite.

Înălțimea megaliturilor fluctuează de la 1 la 2,5 m. Fiecare inel megalit cuprinde de la 8 la 14 stâlpi. Megaliti de formă cilindrică corectă. Ca și în cazul lui Stonehenge, scopul pietrelor nu este cunoscut cu certitudine, există doar speculații.

Petite Côte


Petit-Kot ("Little Beach") - stațiune Senegal. Clima blândă, plaje frumoase, o varietate de hoteluri de la un buget destul de mare la o primă clasă, o abundență de divertisment atrage din ce în ce mai mulți turiști.

În plus față de o vacanță pe plajă, surfing, călărie, pescuit la mare și schi nautic sunt posibile. Restul este disponibil în orice moment al anului, coasta este bine protejată de furtuni. Zona stațiunii are multe baruri, restaurante, cluburi de noapte și chiar un cazinou. Lângă plaje există mai multe sate folk drăguțe.

Piata orasului Ziguinchor
Piața Saint-Mor-de-Foss este un paradis pentru cei care doresc să cumpere suveniruri. Tesaturi bumbac naturale de culori neobisnuite, condimente rare si condimente traditionale africane, diverse lucruri pentru femei, miere, mobilier de casa, batek Senegal - aceasta nu este o lista completa a ceea ce poate fi cumparat pe piata in inima Ziguinchor.

Plajele Sking din Cape


Plajele cu nisip auriu din Cape Skiring sunt pe bună dreptate printre cele mai bune din toată Africa. Apa este întotdeauna caldă, cel puțin +23 grade. Pe coasta unei varietăți de hoteluri pentru fiecare gust și buget.

Cele mai multe plaje sunt sălbatice și pustii, cu excepția acelor locuri care aparțin hotelurilor. Pentru turiști organizați o excursie la satul etnic Cabruss, unde vă puteți familiariza cu viața senegalilor.
Delta Shin Salum


Delta râului Salum este reprezentată de păduri de mangrove uimitor de frumoase, locuite de animale rare și dispărute. Unele endemice aici sunt 72 de specii, inclusiv delfinii râu și manatees. Această zonă este o rezervă națională.

Farmecul Mamelă


Pentru frumoasele imagini panoramice ale Dakarului și Capului Verde ar trebui să mergeți la farul de 16 metri Mamella. În afară de farul situat pe Capul Bunei Speranțe, Mamella este cel mai puternic far din Africa. În ciuda faptului că a fost construită în 1864, funcționează încă. Lumina farului indică calea pentru navele situate la mai mult de 50 de kilometri de ea.

Dindefello Falls


Aproape pe granița senegaleză-guineeană este un monument natural remarcabil - cascada Dindefello. Înălțimea acestei cascade uimitoare de frumoase este de aproape 100 m. Acest loc poate fi numit pe bună dreptate cel mai romantic în Senegal. Și toate datorită peretelui de apă al cascadei, în stâncă, există caneluri în care cuplurile îndrăgite iubesc să se ascundă.

Senegalul are multe fețe și este frumos. Saracia uimitoare aici este alaturi de bogatia bogata si natura frumoasa - cu depozitele de gunoi groaznice. Dar încă în această țară există atât de multe locuri interesante și frumoase încât este imposibil să obțineți atenția.

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.