Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Scotia

Circuite turistice Scotia

Scotia, un taram al legendelor, cu o istorie bogata si unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume, retrezeste la viata spiritul de aventura care exista in fiecare dintre noi. Traieste pe viu sentimentul pe care ti-l vor da aceste locuri. ...

Citeste mai mult

Circuite turistice Scotia


Orice călătorie în Scoția ar trebui să înceapă în capitală – Edinburgh. Acest oraș nu este doar centrul cultural al Scoției, ci și una dintre cele mai frumoase capitale europene. Deși nu se află prea des pe lista celor mai populare orașe de pe bătrânul continent, Edinburgh are o mulțime de lucruri interesante pentru orice turist – castele desprinse din povești, localnici prietenoși și peisaje superbe.  

HighlandsDacă vrei să te asiguri că nu ratezi nimic din această regiune extraordinară, poți angaja un ghid care să te ducă prin cele mai interesante locații. Astfel, vei putea afla legendele locului cu uriași și zâne, vei putea lua feribotul până în insulele din regiune, vei putea să te plimbi cu barca pe Loch Ness în căutarea faimosului monstru și vei vedea mai multe castele decât într-un episod din Urzeala Tronurilor,

Nu rata Expresul Hogwarts! Fanii Harry Potter vor fi încântați să afle că într-adevăr pot lua trenul expres spre Hogwarts. Deși miticul castel din seria lui J. K. Rowlings nu există în realitate, călătoria cu acest tren pare a fi desprinsă din aventurile faimosului vrăjitor (din moment ce acest tren a fost folosit în filmările tuturor celor opt filme din această serie). Trenul denumit și „The Jacobite” parcurge o distanță de 66 kilometri între Fort William și Mallaig, trecând printre cele mai frumoase peisaje din Scoția. Scoția se laudă cu o mulțime de insule frumoase, o parte dintre ele fiind nelocuite, dar niciuna nu se compară cu Insula Skye. Dacă ai ocazia de a vizita coasta vestică a Scoției, o excursie cu feribotul până pe această insulă este absolut necesară. Chiar și drumul până acolo este superb și plin de peisaje minunate. Insula în sine abundă în specii de animale și păsări, fiind un loc excelent pentru plimbări în mijlocul naturii. Formațiunile geologice neobișnuite fac această insulă să pară, mai de grabă, un tărâm desprins din filmele SF. Este imposibil să vizitezi Scoția și să nu vezi și Loch Ness cu faimosul său monstru. Deși majoritatea localnicilor spun că Nessie este doar un mit, nu ar trebui să te descurajeze. Închiriază o barcă și pornește în căutarea creaturii mitice. Plajele cu nisip albe de pe coasta de vest ale Scoției sunt renumite, dar Golful Lunan este un loc mai puțin cunoscut de pe coasta Angus, în estul regiunii. Aici vei descoperi plaje superbe cu nisip în diferite nuanțe de roz. Plaja de 3 kilometri se află la poalele Castelului Roșu, o fortăreață aproape complet dărâmată ce datează din secolul al XII-lea.

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.