Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice SUA - New York - San Francisco

Circuite turistice SUA - New York - San Francisco

Orașul New York (în engleză: „The City of New York” sau „New York City”; pronunție: [niʊ jork]) este cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, zona sa metropolitană fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Este situat în statul New York, prescurtat NY și are statutul de cel mai mare oraș al Statelor Unite încă din 1790, fiind de asemenea și primul oraș capitală al statului și locul de numire a lui George Washington ca primul președinte al Statelor Unite. De mai bine de un secol a fost unul din centrele mondiale importante de comerț și finanțe. New York este de aseme...

Citeste mai mult

Circuite turistice SUA - New York - San Francisco


Unul dintre cele mai mari orașe ale lumii, New York este întotdeauna o vârtej de activitate, cu site-uri faimoase la fiecare pas și niciodată suficient timp pentru a le vedea pe toate. Unii oameni vin aici să se bucure de spectacolele de pe Broadway; altele vin în mod special la magazin; și mulți vin pur și simplu pentru a vedea atracțiile: Statuia Libertății, Empire State Building, Podul Brooklyn, Parcul Central, cartiere istorice și numeroasele muzee de renume mondial. Noile adiții în ultimii ani, precum High Line și Observatorul One World, oferă perspective unice asupra orașului. Orice timp din an și orice oră din zi există o serie de lucruri nesfârșite de a vedea și de a face în New York.

Vezi de asemenea: Unde să stați în New York City

1 Statuia Libertății


Statuia Libertății

Statuia Libertății a fost darul Franței către America. Construită în 1886, rămâne un simbol mondial faimos al libertății și una dintre cele mai mari icoane americane. Este una dintre cele mai mari statui ale lumii, situând la o înălțime de aproximativ 152 de metri de la bază până la torță și cântărind aproximativ 450.000 de lire sterline.

Puteți vedea statuia din pământ, cu vederi deosebite de la Parcul bateriei, pe vârful sudic al Manhattanului. Cu toate acestea, pentru a aprecia cu adevărat Statuia Libertății, este mai bine să faceți o scurtă excursie cu barca insula Libertății și vezi-o aproape. Poți să te plimbi prin bază, să intri pe piedestal sau, cu rezervări în avans, să mergi până la coroană.

Într-un tur al Statuiei Libertății, aveți opțiunea de a vă opri Ellis Island și explorați Muzeul de Imigrări. Acest muzeu fantastic este situat în complexul istoric al imigrației, unde au fost procesate mii de imigranți înainte de a intra în Statele Unite. Afișează accentul pe procesul, experiențele și povestirile celor care au venit aici în călătoria lor spre Statele Unite. Puteți chiar să căutați baza de date pe computer pentru a vedea o înregistrare a imigranților care au venit aici.

Biletele pentru a intra în statuia vinde. Biletele de pre-cumpărare sunt o necesitate în timpul sezonului de vârf și o idee bună în orice moment al anului. Statuia Libertății și turul ghidat de insula Ellis Island este o excursie de trei ore, care vă duce atât la Statuia Libertății, cât și la Insula Ellis. Notă: Achiziționarea de bilete de la feribot poate fi dificilă, cu hawkers care pretind a fi "reprezentanți oficiali" încercând să vă vândă bilete mai scumpe înainte de a putea găsi cabina de bilete.

2 Parcul Central 

Parcul Central

O plimbare, o plimbare, o plimbare cu căruciorul sau o căruță de-a lungul căilor de croazieră ale Parcului Central este o necesitate pentru itinerariul oricărei persoane din New York City. În timpul iernii, puteți chiar să vă dați patinele și să vă alăturați pe Wollman Rink. Acest parc uriaș din centrul orașului, la o jumătate de kilometru lățime și 2,5 mile lungime, este unul dintre lucrurile care fac din New York un oraș atât de frumos și viabil. În afară de a fi un loc minunat de a experimenta o mică natură, Central Park are multe atracții în interiorul granițelor sale, inclusiv Castelul Belvedere, Strawberry Fields, Central Park Zoo și Lacul.Valoarea noastră preferată Hoteluri în Manhattan: Pentru calitate; Preț; confort; și o locație fabuloasă, la câțiva pași de Times Square, Central Park și Rockefeller Center, nu puteți învinge Hotelul Pearl. Un pic mai aproape de Times Square și Districtul Teatrului, Room Mate Grace este un hotel de tip boutique cu o piscină, sală de gimnastică și saună, și adesea rate foarte accesibile.


3 Centrul Rockefeller și puntea de observare de sus a rockului


Centrul Rockefeller | Drepturi de autor: Lana Law

Rockefeller Center este un vast complex de divertisment și cumpărături în mijlocul Manhattan-ului, și acasă la NBC-TV și radio și alte mijloace de comunicare în masă. Punctul central al complexului este Rockefeller Plaza de 70 de etaje, un zgârie-nori Art Deco care oferă priveliști minunate asupra Manhattan-ului faimosul Începutul punții de observație rock. "Puntea" include trei etaje, situate la etajele 67, 69 și 70. Spațiile de vizionare interioară și exterioară oferă priveliști spectaculoase de zi sau de noapte. Skating pe patinoar în aer liber la baza turnului este unul dintre cele mai populare lucruri de făcut în timpul iernii. După Ziua Recunoștinței, un imens pom de Crăciun este ridicat în fața patinoarului, aprinzând complexul pentru sezonul de vacanță. În fața clădirii internaționale se află o sculptură de bronz renumită Atlas.

Puteți să cumpărați în avans bilete de parcare Top of the Rock. Aceste bilete vin cu o politică flexibilă de rambursare a voucherului, astfel încât să puteți schimba data în cazul în care planurile dvs. se schimbă sau vremea nu cooperează.

4 Muzeul Metropolitan de Artă

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.