Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Rusia

Circuite turistice Rusia


De la strălucirea imperială a turlelor aurite, tundra siberiană și monumentele epocii comuniste, până la cultura urbană cosmopolită, Rusia dispune de tot atât de multe fațete contrastante precum sugerează dimensiunile sale colosale. Țara pe care Churchill o descria într-un mod original drept „o ghicitoare invăluită într-un mister din interiorul unei enigme”, este cea mai mare a lumii și rămâne o destinație pe care am putea cu greu s-o abordăm în totalitate.
...

Citeste mai mult

Circuite turistice RusiaDe la strălucirea imperială a turlelor aurite, tundra siberiană și monumentele epocii comuniste, până la cultura urbană cosmopolită, Rusia dispune de tot atât de multe fațete contrastante precum sugerează dimensiunile sale colosale. Țara pe care Churchill o descria într-un mod original drept „o ghicitoare invăluită într-un mister din interiorul unei enigme”, este cea mai mare a lumii și rămâne o destinație pe care am putea cu greu s-o abordăm în totalitate.

a

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Au fost gasite 3 circuite

RUSIA 2018 - turism seniori

Itinerariu: Moscova

Durata: 6 nopti

Plecari: 21 septembrie, 28 septembrie, 5 octombrie

RUSIA 2018 - toamna

Itinerariu: Moscova

Durata: 6 nopti

Plecari: 23 octombrie, 27 noiembrie

RUSIA - Revelion 2019

Itinerariu: Moscova

Durata: 7 nopti

Plecari: 27 decembrie