Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Republica Dominicana

Circuite turistice Republica Dominicana

Situata in mijlocul Marilor Antile, intre Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor, Republica Dominicana ocupa centrul si estul insulei Hispaniola (una dintre cele mai mari insule din Arhipelagul Antilelor Mari, Caraibe), pe care o imparte cu statul Haiti. Insula a fost numita dupa descoperirea sa de catre Cristofor Columb, fiind declarata, la momentul acela, cel mai frumos pamant din Lumea Noua. Un decor muntos de o frumusete rara caracterizeaza coastele insulei, cel mai inalt punct al sau fiind varful Pico Duarte. Povestile descoperii insulei si ospitalitatea localnic...

Citeste mai mult

Circuite turistice Republica Dominicana


Situata in mijlocul Marilor Antile, intre Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor, Republica Dominicana ocupa centrul si estul insulei Hispaniola (una dintre cele mai mari insule din Arhipelagul Antilelor Mari, Caraibe), pe care o imparte cu statul Haiti. Insula a fost numita dupa descoperirea sa de catre Cristofor Columb, fiind declarata, la momentul acela, cel mai frumos pamant din Lumea Noua. Un decor muntos de o frumusete rara caracterizeaza coastele insulei, cel mai inalt punct al sau fiind varful Pico Duarte. Povestile descoperii insulei si ospitalitatea localnicilor vin in completarea caracteristicilor principale ale insulei (hoteluri de cea mai inalta calitate, plaje cu nisip alb, ape turcoaz si vegetatie tropicala abundenta) pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de o vacanta de vis.

Punta Cana: Localizata in sud-estul insulei, coasta acesteia este pentru multi simbolul Caraibilor, avand plaje splendide cu nisip alb marginite de palcuri dense de palmieri, zile insorite pe tot parcursul anului, paduri tropicale, munti presarati de cascade spectaculoase. Avand forma unei peninsule, zona este marginita la nord de Oceanul Atlantic, iar la sud de Marea Caraibelor. Cele mai exclusiviste hoteluri sunt situate chiar in prima linie de plaja si va rasfata cu o vasta oferta all inclusive. Plajele usor inclinate, care se intind de la Cabeza de Toro pana la Plaja Macao si programul bogat de divertisment pentru copii vor asigura o vacanta placuta si confortabila si pentru cei mici. Punta Cana are totusi mult mai multe de oferit. Printre acestea numim o multitudine de terenuri de golf world class, bucataria exotica deosebita, varietatea arhitecturii, dar si interiorul insulei, unde puteti invata despre stilul de viata dominican, departe de zonele turistice (transferul catre interiorul insulei se realizeaza cu autobuz sau jeep, de la aeroport).

Informatii utile: Este o destinatie perfecta, care are cate ceva de oferit pentru fiecare, atat pentru cei care doresc un lux sofisticat, cat si pentru pasionatii de aventura, arta si cultura, sau cei care vor numai zile de relaxare pe nisipul alb.

Facilitati: Se remarca prin posibilitatea practicarii diverselor sporturi pe tot parcursul anului, viata de noapte activa, resorturi de vis, cunoscute terenuri de golf, parcuri nationale deosebite, pe scurt: o vacanta plina de distractii si relaxare.

Mediu: Clima tropicala. Vremea este constanta, cu o temperatura medie de 26°C. Pe coasta de nord cele mai umede luni sunt din octombrie pana in aprilie, in timp ce in sud perioada este intre lunile mai si noiembrie. Partea de sud a tarii este mai expusa la riscul uraganelor in perioada lunilor august si septembrie. Perioada optima de calatorii in Republica Dominicana este intre noiembrie si aprilie.

Republica Dominicana este un paradis pentru exploratori si pasionatii de natura, temperatura ridicata a apelor atragand numeroase specii de pasari si animale marine. Marea majoritate a hotelurilor au adoptat tehnici nedaunatoare mediului, realizand cat de importanta este conservarea naturii.

Cultura si atractii turistice: Cultura dominicana cuprinde cea mai veche Universitate din Lumea Noua si cele mai vechi cladiri, catedrale si strazi, cum ar fi: Catedrala Santa Maria la Menor (dateaza din anul 1540), casa familiei lui Cristofor Columb, Catedrala Catolica Americana, Muzeul El Alcazar, farul lui Columb, orasul vechi Santo Domingo (a fost declarat de catre Cristofor Columb „prima capitala a Lumii Noi”. Are darul de a da impresia unei intoarceri in timp, in mijlocul sec. al XVI-lea. Aici puteti descoperi istoria timpurie a localitatii, dar si stilul de viata al localnicilor).


Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.