Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Regatul Unit

Circuite turistice Regatul Unit

Cum ar fi ca, în loc de alarmă, să te trezească mirosul unui mic dejun cu fasole și cârnați? Sau în loc de un soare torid, să te răsfețe o ploaie de vară pe creste din cretă? Sau seara, în locul unui pahar de vin, să te relaxeze un whiskey cu o poveste veche de sute de ani?

Citeste mai mult

Circuite turistice Regatul Unit


Așa ar începe vacanța ta în Regatul Unit. Această insula superbă ascunde mii de obiective turistice, iar noi îți recomandăm un circuit care să prindă aventuri pe care doar aici poți să le experimentezi.

Una din minunile lumii se află chiar în Anglia, foarte aproape de Londra. Cu o istorie veche de peste 5 mii de ani, Stonehenge se numără printre locurile pe care trebuie să le vezi măcar o data în viață.

Și dacă tot ești în vacanță, nu poți trece prin Anglia fără să te oprești în Țara Lacurilor. Iar dacă ai ajuns până în Țara Lacurilor, mai poți urca un pic și ești în Scoția. Acolo te așteaptă Edinburgh cu o frumoasă ieșire la Marea Nordului, castelele celor mai faimoși regi scoțieni, și plimbări pe râuri și poate creaturi fabuloase cum ar fi monstrul din Lochness. 

Sau poate vrei să descoperi siturile arheologice și distileriile din Țara Galilor. Iar după ce te-ai plimbat prin Parcul Național Snowdonia, să te oprești la o porție de Tatws Pum Munud, mai exact friptură cu cartofi, șuncă și legume la plită sau Crempogau, adică clătite galeze cu lapte bătut.

Nu uita să-ți păstrezi câteva zile pentru Londra, să îți faci o poză în faimoasele cabine telefonice roșii, să te plimbi cu bărcuța pe Tamisa, să bei o bere prin Soho, să mănânci în Cartierul Chinezesc, și să intri gratis în mai toate muzeele. 

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

LONDRA 2021

Itinerariu: Regatul Unit

Durata: 6 nopti

Plecari: 5 octombrie

Vezi detalii in format PDF