Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Olanda

Circuite turistice Olanda

Olanda, o tara surprinzatoare, cu un un peisaj tipic si nenumarate atractii a fost de-a lungul timpului subiectul multor picturi si alte opere de arta. Tara este impartita in 12 provincii cu un relief care cuprinde paduri întinse si bogate, dealuri ondulate cu podgorii de vita de vie, superbe rezervatii naturale si nu în ultimul rând pajisti întinse pline de vestitele lalele viu colorate. ...

Citeste mai mult

Circuite turistice OlandaOlanda sau "Tara Morilor De vant" nu este o ţară foarte mare, Olanda seamănă cu o grădină cochetă şi foarte îngrijită. Morile de vînt şi abundenţa florilor îi conferă un aer de originalitate. Olanda este situată în vestul Europei cu ţărmul la Marea Nordului între Belgia şi Germania. Dar nu numai. Tara Morilor de Vant, inseamna mult mai mult decat toate aceste elemente de brand de tara. Oare exista cineva care sa nu fi auzit, macar si in treacat, de orasele Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Delft sau Den Haag? Olanda este unul din locurile ce trebuie neaparta vazute.


Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

AMSTERDAM 2021 - Vacanta de 1 decembrie

Itinerariu: Olanda

Durata: 4 nopti

Plecari: 30 noiembrie

Vezi detalii in format PDF

de la 1130 / camera * 2 adulti | perioada 30.11.2021 - 04.12.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii