Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Norvegia

Circuite turistice Norvegia


De la fiordurile de pe coasta de vest, dintre care merită să menţionăm Geiranger, Romsdal, Søgne sau Hardanger, la oraşele pline de viaţă precum Trondheim, Bergen sau Oslo, Norvegia oferă posibilităţi multiple de cazare, o ghirlandă de restaurante de renume mondial şi servicii turistice de cea mai bună calitate. Veţi fi uimiţi de câte lucruri aţi putea să faceţi sau să vedeţi în timpul unei vacanţe aici, de la plimbările pe saniile trase de câini şi schiul de-a lungul rutelor special amenajate, până la spectaculoasele fiorduri norvegiene, acoperite de păduri dense. Oricine ...

Citeste mai mult

Circuite turistice NorvegiaDe la fiordurile de pe coasta de vest, dintre care merită să menţionăm Geiranger, Romsdal, Søgne sau Hardanger, la oraşele pline de viaţă precum Trondheim, Bergen sau Oslo, Norvegia oferă posibilităţi multiple de cazare, o ghirlandă de restaurante de renume mondial şi servicii turistice de cea mai bună calitate. Veţi fi uimiţi de câte lucruri aţi putea să faceţi sau să vedeţi în timpul unei vacanţe aici, de la plimbările pe saniile trase de câini şi schiul de-a lungul rutelor special amenajate, până la spectaculoasele fiorduri norvegiene, acoperite de păduri dense. Oricine are de învăţat în urma vizitei în ţara vikingilor şi toată lumea, fără excepţie, şi-ar dori să locuiască aici, în cel mai bogat stat al lumii - nu pentru bogăţii sau bani, ci pentru spiritul acesta de supravieţuitor, pentru civilizaţia fără pată, pentru spectacolul oferit de natură şi atât de apreciat sau pentru caracterul de învingător al populaţiei.

 

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.