Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAROC MARELE TUR !


Descriere

Destinatie: Maroc

Durata: 10 nopti

Vezi detalii in format PDF


SERVICII INCLUSE:

Bilet de avion la dus Bucuresti – Marrakech - Bucuresti (via Viena), compania Austrian Airlines
10 nopti cazare cu mic dejun astfel:
o 2 nopti Marrakech Hotel Palm Menara 4* sau similar 
o 1 noapte Oarzazate Hotel Karam Palace 4* sau similar
o 1 noapte Merzouga Riad Palmeras y Dunas sau similar 
o 2 nopti Fes Hotel Ramada 4* sau similar
o 2 noapti Casablanca Hotel Mogador Marina 4* sau similar
o 1 noapte Essaouira Hotel Atlas Essaouira & Spa 5* sau similar
o 1 noapte Marrakech Hotel Palm Menara 4* sau similar 
Demipensiune (9 cine la la hotel, conform programului)
Transport cu autocar local pe toata durata programului
Excursiile zilnice si tururile prevazute in program
Biletele de intrare la obiectivele turistice principale din program (mai putin Moscheea Hasan II)
Ghid local la dispozitie pe toata perioada circuitului
Pachet aventura in Desertul Sahara care include:
o Excursie cu autovehicule 4x4 in desertul Sahara de la Erfoud la Merzouga
o Plimbare cu camilele in Desertul Sahara 
Transferuri Aeroport – Hotel – Aeroport 
Insotitor de grup 

SERVICII NEINCLUSE:

Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
Intrarea la Marea Moschee Hassan II (12 Euro/perosoana), excursiile optionale 
Bacsisuri pentru ghizi locali, soferi, hamali, etc: 5 EUR/persoana/zi (se achita la insotitorul de grup la fata locului)

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase: 
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia 
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti
       
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
  • Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
  • Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de INTERRA TRAVEL cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. 
Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. 
Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. 
Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. 
Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta

DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. 
Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. 
Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90
zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

FOARTE IMPORTANT !!!!  DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat. 
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
• Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

ATENTIE! 
Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590. 

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. 
Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. 
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate. 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. 
Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. 
Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). 
Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. 
Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Destinatie: Maroc

Durata: 10 nopti

Vezi detalii in format PDF


SERVICII INCLUSE:

Bilet de avion la dus Bucuresti – Marrakech - Bucuresti (via Viena), compania Austrian Airlines
10 nopti cazare cu mic dejun astfel:
o 2 nopti Marrakech Hotel Palm Menara 4* sau similar 
o 1 noapte Oarzazate Hotel Karam Palace 4* sau similar
o 1 noapte Merzouga Riad Palmeras y Dunas sau similar 
o 2 nopti Fes Hotel Ramada 4* sau similar
o 2 noapti Casablanca Hotel Mogador Marina 4* sau similar
o 1 noapte Essaouira Hotel Atlas Essaouira & Spa 5* sau similar
o 1 noapte Marrakech Hotel Palm Menara 4* sau similar 
Demipensiune (9 cine la la hotel, conform programului)
Transport cu autocar local pe toata durata programului
Excursiile zilnice si tururile prevazute in program
Biletele de intrare la obiectivele turistice principale din program (mai putin Moscheea Hasan II)
Ghid local la dispozitie pe toata perioada circuitului
Pachet aventura in Desertul Sahara care include:
o Excursie cu autovehicule 4x4 in desertul Sahara de la Erfoud la Merzouga
o Plimbare cu camilele in Desertul Sahara 
Transferuri Aeroport – Hotel – Aeroport 
Insotitor de grup 

SERVICII NEINCLUSE:

Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
Intrarea la Marea Moschee Hassan II (12 Euro/perosoana), excursiile optionale 
Bacsisuri pentru ghizi locali, soferi, hamali, etc: 5 EUR/persoana/zi (se achita la insotitorul de grup la fata locului)

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase: 
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia 
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti
       
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
  • Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
  • Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de INTERRA TRAVEL cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. 
Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. 
Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. 
Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. 
Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta

DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. 
Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. 
Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90
zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

FOARTE IMPORTANT !!!!  DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat. 
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
• Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

ATENTIE! 
Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590. 

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. 
Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. 
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate. 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. 
Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. 
Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). 
Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. 
Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Itinerariu

Ziua 1

20 martie  BUCURESTI – MARRAKECH 
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 06:10 pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:10 si sosire in Viena la 09:00. Decolare spre Marrakech la ora 09:50 cu zborul OS899 si sosire in Marrakech la ora 14:00. Tur panoramic cu ghid local al orasului Marrakech si transfer la hotel pentru cazare. Vizita la Gradinile Majorelle – paradisul lui Yves Saint Laurent din Marrakech. Gradinile Majorelle sunt legate in ziua de azi de numele celebrului creator Yves Saint Laurent, insa prima versiune a acestora a fost deschisa in anul 1947 de catre pictorul Jacques Majorelle. Va invitam la o plimbare prin acest paradis in care culorile tari se imbina perfect cu verdele vegetatiei luxuriante: bambusi, palmieri, cactusi, sute de mii de plante fiind prezente in aceasta gradina alaturi de bazine cu apa si fantani artezeiene. Aici se afla si un monument funerar in memoria lui Yves Saint Laurent. Seara, optional, Cina de bun venit la un palat marocan. Cazare Hotel Palm Manara 4* Marrakech sau similar. 

Ziua 2

21 martie  MARRAKECH
Mic dejun. Astazi ne dedicam ziua pentru a descoperi al doilea cel mai vechi oras Imperial, fondat de catre Almoravizi in sec. Al XI-lea, cunoscut si sub numele de Perla Sudului. Veti vizita Moscheea Koutoubia, construita de sultanul Abdel Moumen in stil marocan-andaluz. Aspectul reaminteste de versiunea mai veche din Cordoba, desi inaltimea minaretului Koutoubia este aproape dubla fata de cel din Andalucia. Zidurile sale erau acoperite in intregime de gresie si tencuiala pictata in culori luminoase dar care nu au rezistat in timp si au disparut aproape in intregime. Vizitatorii non musulmani pot admira monumentul doar din afara pentru ca accesul este permis numai celor musulmani. Continuam cu Gradina Menara, mormintele Saadian. Dupa pauza de pranz (neinclus) vom vizita si Palatul Bahia (pe exterior), situat in Medina, si aproape de piata  Djemma El Fna. Se intinde pe o suprafata de opt hectare. Nu mai putin de sapte ani au fost necesari pentru a ridica acest impunator edificiu. Veti incheia turul cu vizita pietei Djemaa El Fna. Se spune ca nu are pereche in lume, fiind renumita pentru muzicantii, acrobatii, imblanzitorii de serpi, povestitorii sau prezicatorii care fac spectacol, dar si pentru restaurantele si terasele din zona unde poti gusta din preparatele traditionale marocane.  Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Palm Manara 4* Marrakech sau similar.

Ziua 3

22 martie  MARRAKECH – OARZAZATE
Dupa micul dejun, strabatem Pasul Tichka si ne desfatam privirile cu un peisaj impresionant ce strabate inima Muntilor Atlas vizitand kasbah-ul Taourirt si ne vom indrepta catre satul Ait Ben Haddou unde se afla cea mai spectaculoasa fortareata din sudul Marocului care a servit ca decor pentru numeroase filme dintre care amintim celebra pelicula “Printul Desertului”. Ajungem in Oarzazate , sau „usa desertului”, un fost punct de trecere pentru comerciantii africani care doreau sa ajunga la orasele nordice din Maroc si Europa, care a evoluat intr-un modern oras garnizoana, in 1920, pentru a supraveghea interesele coloniale ale Frantei. Dupa plecarea protectoratului francez, in 1950, Oarzazate s-a transformat in centrul industriei filmului marocan, oferind o mare varietate de studiouri de productie si seturi pentru o serie de filme, iar astazi reprezinta principalul punct de plecare in dezvoltarea turismului in desert. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Karam Palace 4* Oarzazate sau similar.

Ziua 4

23 martie  DESERTUL SAHARA! OARZAZATE – ERFOUD – MERZOUGA
Mic dejun. Astazi vom pleca in Marea Aventura in Desertul Sahara. Drumul ne duce la Erfoud, “poarta de intrare” in Desertul Sahara, unde vom lasa autocarul pentru a ne imbarca in autovehicule  4x4 care ne vor duce pana in Merzouga. Legenda spune ca atunci cand o familie bogata a refuzat sa fie ospitaliera cu o femeie amarata si fiul sau, Dumnezeu s-a maniat si i-a ingropat sub dune de nisip, dand nastere oraselor gemene Hassi Labied si Merzouga, care pentru cei mai multi calatori reprezinta promisiunea marocana pentru o destinatie desertica de vis.  Tot astazi vom avea parte de o experienta inedita: Apus de Soare in Desert         si plimbare cu camilele prin desertul Sahara. Servirea cinei la riad. Cazare traditionala in Riad Palmeras y Dunas Merzouga  sau similar.

Ziua 5

24 martie  MERZOUGA – ERFOUD – IFRANE – FES 
Mic dejun. Excursia continua astazi catre Fes, pe drum, optional, va invitam la un pranz pe baza de peste la un restaurant local, inainte de a ne continua calatoria prin partea de mijloc a Muntilor Atlas, comparata in grandoare cu Marele Canion. Vom opri apoi in „statia de pe deal” europeana din Ifrane - importanta statiune de ski. Supranumit si “Elvetia Marocului” Ifrane este situat la o altitudine de 1.664 metri deasupra nivelului marii, in regiunea de mijloc a Muntilor Atlas, si care serveste drept “loc de joaca” pentru berberii bogati din orase secetoase ca Fes, Meknes sau Marrakech, care vor sa experimenteze iarna europeana. Sosire la Fes si transfer la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Ramada 4* Fes sau similar.

Ziua 6

25 martie  FES
Mic dejun. Tur de oras Fes - unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului. Initial o mica asezare pe malurile raului cu acelasi nume, Fes are in prezent trei parti distincte care se intind pe dealurile din jur.          La distanta de 3 km de Ville Nouvelle, partea cea mai noua a orasului, se afla medina, partea veche. Veti intalni un stil de viata total necunoscut dar fascinant. Medina, aici impartita in doua, este cea mai veche parte a asezarilor arabe caracterizate printr-un labirint de strazi inguste care se intersecteaza intre ele si care sunt pline de buticuri cu produse de artizanat local.  Fes-al-Bali, cea mai mare dintre cele doua medina din Fes, este un oras medieval care s-a pastrat aproape intact de-a lungul timpului. Veti admira Fantana Nejjarine decorata cu stuc si ceramica traditionala, o adevarata opera de arta, ce se afla langa moschee, in Place Nejjarine, langa bazar. Turul se va incheia cu vizita exterioara a Palatului Regal – ce are elemente de arhitectura araba si maura. Are 7 usi gigantice sculptate in bronz si incadrate de ornamente extraordinare din ceramica viu colorata. Palatul este una din resedintele actualului rege al Marocului acesta fiind motivul pentru care nu este permisa vizitarea lui pe interior. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Ramada 4* Fes sau similar.

Ziua 7

26 martie  FES – VOLUBILIS – MEKNES – RABAT – CASABLANCA
Mic dejun. Excursia continua catre Meknes, unul dintre cele patru orase imperiale din Maroc, al carui nume si faima sunt strans legate de Sultanul Moulay Ismail si de zidurile sale lungi de peste 40km. Acesta a transformat Meknes intr-un oras impresionant, un amestec de stiluri spaniol si maur, inconjurat de ziduri inalte si porti marete. Centrul Vechi al orasului Meknès este Piata el-Hedim, un square urias situat in fata portii Bab el-Mansour. Poarta Bab el-Mansour este strajuita de doua monumentale coloane corintice din marmura. Bab Lakhmis este o alta poarta pe care o putem admira in Meknes si prin care se facea accesul din partea vestica a orasului si pe care inca mai putem citi inscriptia Sultanului Moulay Ismail, „Avere si prosperitate sunt gravate la intrarea casei mele, iar eu sunt inconjurat de fericire”. Vom trece si prin Volubilis, un important oras roman. Acesta era centrul administrativ al provinciei Mauretania Tingitana. Veti admira aici faimoasele ruine romane; Plecare catre Rabat – capitala Regatului si sediul guvernului marocan. Aici veti avea tur de oras panoramic. Situat la gura de varsare a raului Bou Regreg in apele Atlanticului, Rabatul este unul din cele mai importante orase inca de pe vremea romanilor. Veti admira pe exterior: Palatul Regal, Turnul Hassan – construit in perioada regelui Almohadic. Desi nu a fost niciodata finalizat este totusi un monument remarcabil. Chiar in fata turnului se afla Mausoleul Regelui Mohammed al V-lea. Transfer la hotel in Casablanca si cazare. Servirea cinei la hotel.  Cazare hotel Mogador Marina 4* Casablanca sau similar.

Ziua 8

27 martie  CASABLANCA
Mic dejun. Ziua de astazi este destinata explorarii orasului Casablanca impreuna cu ghidul local, autocarul local fiind la dispozitie. Vom vizita Marea Moschee Hassan II – simbolul orasului, a carei constructie a fost finalizata in anul 1993. Se afla la tarmul marii, dincolo de Medina si domina intregul oras Casablanca, fiind a treia moschee ca marime din intreaga lume. (costul biletului de intrare este de 12 Euro si se achita local),
vom face apoi o plimbare pe cornisa, in zona de promenada si vom avea tot timpul necesar vizitarii Casablancai. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Servirea cinei la hotel.  Cazare hotel Mogador Marina 4* Casablanca sau similar.

Ziua 9

28 martie  CASABLANCA – COASTA ATLANTICULUI – ESSAOUIRA
Mic dejun. Plecare spre Costa Atlanticului la Essaouira. Orasul este cunoscut inca din secolul XVI, cand era numit Mogador de catre portughezi. Fortificatiile care incercuiau orasul dateaza din secolul XVIII si se afla pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. Vom vizita acest adevarat leagan al artistilor de tot felul, piata din Essaouira care este locul unde se afla numeroase ateliere mestesugaresti si de artizanat, care confectioneaza mai ales obiecte de tamplarie, sculpturi in lemn si nu in cele din urma faimosul port pescaresc de la oceanul Atlantic. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie si program de relaxare la facilitatile hotelului. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Atlas Essaouira & Spa 5* sau similar.

Ziua 10

29 martie  ESSAOUIRA – MARRAKECH 
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si program de relaxare la facilitatile Spa de 5*. La pranz eliberarea camerelor si plecare catre Marrakech. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie in Marrakech. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Palm Manara 4* Marrakech sau similar.

Ziua 11

30 martie  MARRAKECH - BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie pentru a va bucura de facilitatile hotelului. Dupa eliberarea camerelor transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS900 cu decolare la 14:55 si sosire in Viena la ora 19:05. Imbarcare pe zborul OS767 cu decolare la ora 20:20, sosire in Bucuresti la 22:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

Ziua 1

20 martie  BUCURESTI – MARRAKECH 
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 06:10 pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:10 si sosire in Viena la 09:00. Decolare spre Marrakech la ora 09:50 cu zborul OS899 si sosire in Marrakech la ora 14:00. Tur panoramic cu ghid local al orasului Marrakech si transfer la hotel pentru cazare. Vizita la Gradinile Majorelle – paradisul lui Yves Saint Laurent din Marrakech. Gradinile Majorelle sunt legate in ziua de azi de numele celebrului creator Yves Saint Laurent, insa prima versiune a acestora a fost deschisa in anul 1947 de catre pictorul Jacques Majorelle. Va invitam la o plimbare prin acest paradis in care culorile tari se imbina perfect cu verdele vegetatiei luxuriante: bambusi, palmieri, cactusi, sute de mii de plante fiind prezente in aceasta gradina alaturi de bazine cu apa si fantani artezeiene. Aici se afla si un monument funerar in memoria lui Yves Saint Laurent. Seara, optional, Cina de bun venit la un palat marocan. Cazare Hotel Palm Manara 4* Marrakech sau similar. 

Ziua 2

21 martie  MARRAKECH
Mic dejun. Astazi ne dedicam ziua pentru a descoperi al doilea cel mai vechi oras Imperial, fondat de catre Almoravizi in sec. Al XI-lea, cunoscut si sub numele de Perla Sudului. Veti vizita Moscheea Koutoubia, construita de sultanul Abdel Moumen in stil marocan-andaluz. Aspectul reaminteste de versiunea mai veche din Cordoba, desi inaltimea minaretului Koutoubia este aproape dubla fata de cel din Andalucia. Zidurile sale erau acoperite in intregime de gresie si tencuiala pictata in culori luminoase dar care nu au rezistat in timp si au disparut aproape in intregime. Vizitatorii non musulmani pot admira monumentul doar din afara pentru ca accesul este permis numai celor musulmani. Continuam cu Gradina Menara, mormintele Saadian. Dupa pauza de pranz (neinclus) vom vizita si Palatul Bahia (pe exterior), situat in Medina, si aproape de piata  Djemma El Fna. Se intinde pe o suprafata de opt hectare. Nu mai putin de sapte ani au fost necesari pentru a ridica acest impunator edificiu. Veti incheia turul cu vizita pietei Djemaa El Fna. Se spune ca nu are pereche in lume, fiind renumita pentru muzicantii, acrobatii, imblanzitorii de serpi, povestitorii sau prezicatorii care fac spectacol, dar si pentru restaurantele si terasele din zona unde poti gusta din preparatele traditionale marocane.  Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Palm Manara 4* Marrakech sau similar.

Ziua 3

22 martie  MARRAKECH – OARZAZATE
Dupa micul dejun, strabatem Pasul Tichka si ne desfatam privirile cu un peisaj impresionant ce strabate inima Muntilor Atlas vizitand kasbah-ul Taourirt si ne vom indrepta catre satul Ait Ben Haddou unde se afla cea mai spectaculoasa fortareata din sudul Marocului care a servit ca decor pentru numeroase filme dintre care amintim celebra pelicula “Printul Desertului”. Ajungem in Oarzazate , sau „usa desertului”, un fost punct de trecere pentru comerciantii africani care doreau sa ajunga la orasele nordice din Maroc si Europa, care a evoluat intr-un modern oras garnizoana, in 1920, pentru a supraveghea interesele coloniale ale Frantei. Dupa plecarea protectoratului francez, in 1950, Oarzazate s-a transformat in centrul industriei filmului marocan, oferind o mare varietate de studiouri de productie si seturi pentru o serie de filme, iar astazi reprezinta principalul punct de plecare in dezvoltarea turismului in desert. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Karam Palace 4* Oarzazate sau similar.

Ziua 4

23 martie  DESERTUL SAHARA! OARZAZATE – ERFOUD – MERZOUGA
Mic dejun. Astazi vom pleca in Marea Aventura in Desertul Sahara. Drumul ne duce la Erfoud, “poarta de intrare” in Desertul Sahara, unde vom lasa autocarul pentru a ne imbarca in autovehicule  4x4 care ne vor duce pana in Merzouga. Legenda spune ca atunci cand o familie bogata a refuzat sa fie ospitaliera cu o femeie amarata si fiul sau, Dumnezeu s-a maniat si i-a ingropat sub dune de nisip, dand nastere oraselor gemene Hassi Labied si Merzouga, care pentru cei mai multi calatori reprezinta promisiunea marocana pentru o destinatie desertica de vis.  Tot astazi vom avea parte de o experienta inedita: Apus de Soare in Desert         si plimbare cu camilele prin desertul Sahara. Servirea cinei la riad. Cazare traditionala in Riad Palmeras y Dunas Merzouga  sau similar.

Ziua 5

24 martie  MERZOUGA – ERFOUD – IFRANE – FES 
Mic dejun. Excursia continua astazi catre Fes, pe drum, optional, va invitam la un pranz pe baza de peste la un restaurant local, inainte de a ne continua calatoria prin partea de mijloc a Muntilor Atlas, comparata in grandoare cu Marele Canion. Vom opri apoi in „statia de pe deal” europeana din Ifrane - importanta statiune de ski. Supranumit si “Elvetia Marocului” Ifrane este situat la o altitudine de 1.664 metri deasupra nivelului marii, in regiunea de mijloc a Muntilor Atlas, si care serveste drept “loc de joaca” pentru berberii bogati din orase secetoase ca Fes, Meknes sau Marrakech, care vor sa experimenteze iarna europeana. Sosire la Fes si transfer la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Ramada 4* Fes sau similar.

Ziua 6

25 martie  FES
Mic dejun. Tur de oras Fes - unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului. Initial o mica asezare pe malurile raului cu acelasi nume, Fes are in prezent trei parti distincte care se intind pe dealurile din jur.          La distanta de 3 km de Ville Nouvelle, partea cea mai noua a orasului, se afla medina, partea veche. Veti intalni un stil de viata total necunoscut dar fascinant. Medina, aici impartita in doua, este cea mai veche parte a asezarilor arabe caracterizate printr-un labirint de strazi inguste care se intersecteaza intre ele si care sunt pline de buticuri cu produse de artizanat local.  Fes-al-Bali, cea mai mare dintre cele doua medina din Fes, este un oras medieval care s-a pastrat aproape intact de-a lungul timpului. Veti admira Fantana Nejjarine decorata cu stuc si ceramica traditionala, o adevarata opera de arta, ce se afla langa moschee, in Place Nejjarine, langa bazar. Turul se va incheia cu vizita exterioara a Palatului Regal – ce are elemente de arhitectura araba si maura. Are 7 usi gigantice sculptate in bronz si incadrate de ornamente extraordinare din ceramica viu colorata. Palatul este una din resedintele actualului rege al Marocului acesta fiind motivul pentru care nu este permisa vizitarea lui pe interior. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Ramada 4* Fes sau similar.

Ziua 7

26 martie  FES – VOLUBILIS – MEKNES – RABAT – CASABLANCA
Mic dejun. Excursia continua catre Meknes, unul dintre cele patru orase imperiale din Maroc, al carui nume si faima sunt strans legate de Sultanul Moulay Ismail si de zidurile sale lungi de peste 40km. Acesta a transformat Meknes intr-un oras impresionant, un amestec de stiluri spaniol si maur, inconjurat de ziduri inalte si porti marete. Centrul Vechi al orasului Meknès este Piata el-Hedim, un square urias situat in fata portii Bab el-Mansour. Poarta Bab el-Mansour este strajuita de doua monumentale coloane corintice din marmura. Bab Lakhmis este o alta poarta pe care o putem admira in Meknes si prin care se facea accesul din partea vestica a orasului si pe care inca mai putem citi inscriptia Sultanului Moulay Ismail, „Avere si prosperitate sunt gravate la intrarea casei mele, iar eu sunt inconjurat de fericire”. Vom trece si prin Volubilis, un important oras roman. Acesta era centrul administrativ al provinciei Mauretania Tingitana. Veti admira aici faimoasele ruine romane; Plecare catre Rabat – capitala Regatului si sediul guvernului marocan. Aici veti avea tur de oras panoramic. Situat la gura de varsare a raului Bou Regreg in apele Atlanticului, Rabatul este unul din cele mai importante orase inca de pe vremea romanilor. Veti admira pe exterior: Palatul Regal, Turnul Hassan – construit in perioada regelui Almohadic. Desi nu a fost niciodata finalizat este totusi un monument remarcabil. Chiar in fata turnului se afla Mausoleul Regelui Mohammed al V-lea. Transfer la hotel in Casablanca si cazare. Servirea cinei la hotel.  Cazare hotel Mogador Marina 4* Casablanca sau similar.

Ziua 8

27 martie  CASABLANCA
Mic dejun. Ziua de astazi este destinata explorarii orasului Casablanca impreuna cu ghidul local, autocarul local fiind la dispozitie. Vom vizita Marea Moschee Hassan II – simbolul orasului, a carei constructie a fost finalizata in anul 1993. Se afla la tarmul marii, dincolo de Medina si domina intregul oras Casablanca, fiind a treia moschee ca marime din intreaga lume. (costul biletului de intrare este de 12 Euro si se achita local),
vom face apoi o plimbare pe cornisa, in zona de promenada si vom avea tot timpul necesar vizitarii Casablancai. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Servirea cinei la hotel.  Cazare hotel Mogador Marina 4* Casablanca sau similar.

Ziua 9

28 martie  CASABLANCA – COASTA ATLANTICULUI – ESSAOUIRA
Mic dejun. Plecare spre Costa Atlanticului la Essaouira. Orasul este cunoscut inca din secolul XVI, cand era numit Mogador de catre portughezi. Fortificatiile care incercuiau orasul dateaza din secolul XVIII si se afla pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. Vom vizita acest adevarat leagan al artistilor de tot felul, piata din Essaouira care este locul unde se afla numeroase ateliere mestesugaresti si de artizanat, care confectioneaza mai ales obiecte de tamplarie, sculpturi in lemn si nu in cele din urma faimosul port pescaresc de la oceanul Atlantic. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie si program de relaxare la facilitatile hotelului. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Atlas Essaouira & Spa 5* sau similar.

Ziua 10

29 martie  ESSAOUIRA – MARRAKECH 
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si program de relaxare la facilitatile Spa de 5*. La pranz eliberarea camerelor si plecare catre Marrakech. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie in Marrakech. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Palm Manara 4* Marrakech sau similar.

Ziua 11

30 martie  MARRAKECH - BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie pentru a va bucura de facilitatile hotelului. Dupa eliberarea camerelor transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS900 cu decolare la 14:55 si sosire in Viena la ora 19:05. Imbarcare pe zborul OS767 cu decolare la ora 20:20, sosire in Bucuresti la 22:55. Sfarsitul pachetului de servicii.