Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maroc - Marrakech si Casablanca 4* (charter avion)


Descriere

Destinatie: Maroc

Durata: 7 nopti

Plecari: 6 octombrie, 13 octombrie, 20 octombrie, 27 octombrie

Vezi detalii in format PDF

Marrakech – 4 nopti si Casablanca – 3 nopti
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucureşti – Marrakech şi retur;
• transport cu autocar/minibus clasificat;
• 7 nopți cazare la hoteluri de 4*;
• 7 mic dejun;
• 7 cine;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Servicii neincluse:
• Excursiile opţionale
• Alte taxe şi cheltuieli personale
• Alte mese decât cele menţionate în program
• Băuturile la mese
• Bacşişurile pentru şoferi şi ghizi locali (aprox. 5 euro/ pers./ zi) – se achita obligatoriu in destinatie.

• Asigurare (storno + medicala)

Destinatie: Maroc

Durata: 7 nopti

Plecari: 6 octombrie, 13 octombrie, 20 octombrie, 27 octombrie

Vezi detalii in format PDF

Marrakech – 4 nopti si Casablanca – 3 nopti
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucureşti – Marrakech şi retur;
• transport cu autocar/minibus clasificat;
• 7 nopți cazare la hoteluri de 4*;
• 7 mic dejun;
• 7 cine;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Servicii neincluse:
• Excursiile opţionale
• Alte taxe şi cheltuieli personale
• Alte mese decât cele menţionate în program
• Băuturile la mese
• Bacşişurile pentru şoferi şi ghizi locali (aprox. 5 euro/ pers./ zi) – se achita obligatoriu in destinatie.

• Asigurare (storno + medicala)

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.

Itinerariu

Ziua 1

 Ziua 1. București –Marrakech Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale, ne îmbarcăm pentru zborul catre Marrakech. După aterizare, ne îmbarcăm în autocar/minibus de transfer şi ne îndreptăm spre spre hotelul nostru din Marrakech. Cazare 4* in Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar) Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar) Mese incluse: cina.

Ziua 2

 Ziua 2. Marrakech După micul dejun, avem zi libera pentru a ne relaxa sau putem alege sa descoperim Marrakech intr-o excursie optionala ce ne va purta in istoria acestui magic oras , numit si „Perla Muntilor Atlas“. Cazare 4* Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar) Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina. Optional: Marrakech Tur Istoric - Ne așteaptă un tărâm fermecător, plin de arome orientale, culori exotice şi muzică africană. Avem o zi întreagă la dispoziție, în care să explorăm Marrakech pe îndelete, așa că vom începe cu necropola Saadina, Moscheea și Minaretul Koutoubia și Palatul Bahia cu grădinile sale cu mozaicuri deosebite, în care culorile predominante sunt albastru și verde. Vizitam Dar si Said si Dar El Bacha iar apoi mergem în Piața Jemaa el Fna, aflată în centrul vechi al orașului, un conglomerat de tarabe colorate cu produse de tot felul, cămile, asini şi acrobați. Vei întâlni cobre ce dansează hipnotizate pe note muzicale și comercianți de superstitii, ceți pot citi pe loc viitorul în palmă. Pret: 55 euro/ persoana (masa de pranz si intrarile la obiectivele turistice mentionate sunt incluse)

Ziua 3

 Ziua 3. Marrakech Astazi va propunem sa inlocuiti ziua libera cu o excursie optionla de jumatate de zi in Valea Ourika. Cazare 4* Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar) Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina. Optional: Valea Ourika - Suntem preluați de la Hotelul din Marrakech si pornim catre Ourika traversând și explorând drumurile pitorești în Munții Înaltului Atlas. Servim pranzul la un restaurant local si continuam plimbarea admirand peisajul absolut incantator cu pajisti verzi si autentice, satele barbere, livezile pomicole si terase de legume si cascade uimitoare. Pret: 45 euro/ persoana (masa de pranz si intrarile la obiectivele turistice mentionate sunt incluse)

Ziua 4

 Ziua 4. Marrakech Călătorul gurmand știe că fiecare țară poate să încapă într-o farfurie. Vom afla ce gust are Marocul de îndată ce savurăm o porție elaborată de couscous cu sos picant de roșii, boabe de năut, legume proaspete trase la tigaie, ceapă și câțiva căței de usturoi caramelizate în unt, mirodenii din belșug și cubulețe fierte de carne de miel care ți se topesc pe limbă la fiecare îmbucătură. O să ții minte Marocul toată viața. Garantat! Va invitam sa optati pentru excursie optionala catre Essaouira. Cazare 4* Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar) Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina. Optional: Essaouira - Mergeți la ESSAOUIRA, medina labirintică, plaja nesfârșită, încercați delicioasele fructe de mare proaspat pescuite. Veți fi fermecați de splendida medină (cartierul vechi) formată din poteci înguste, uși albastre și case văruite în alb care alternează cu ateliere de artizanat și mici magazine. Din Skala du port va puteti bucura de o priveliște impresionantă, nelimitată asupra orașului și a insulelor Purpuraires si veti găsi cu siguranta un suvenir intr-un souk enorm și colorat. Pret: 65 euro/ persoana (masa de pranz si intrarile la obiectivele turistice mentionate sunt incluse)

Ziua 5

 Ziua 5. Casablanca Entuziasmul și curiozitatea ne sunt stârnite încă de la prima vedere, așa că ne pregătim temeinic pentru momentul în care vom cutreiera faimosul oras Casablanca, cel mai mare oraș al Marocului și unul dintre cele mai importante orase din Africa, aflat pe țărmul Oceanului Atlantic. Orașul Casablanca a câstigat popularitate în 1942 și datorită filmului omonim cu Humphrey Bogart și Ingrid Bergman. În cursul dimineții, dupa micul dejun, vom parasi Marrakech si ne indreptam catre Casablanca. Timp liber - Dacă filmul Casablanca îți stârnește nostalgia primelor iubiri, faceti un popas la Rick’s Cafe din orașul Casablanca, o replică fidelă a barului în care celebrele personaje jucate de Ingrid Bergman și Humphrey Bogard se reunesc în filmul omonim în 1942. De la mesele cu jocuri de noroc și până la pianul ce se odihnește întrun colț, lasă-te transpus în atmosfera unuia dintre cele mai faimoase filme de epocă. Cazare 4* Casablanca: Hotel Oum Palace (sau similar) Cazare 5* Casablanca: Palace D’Anfa Hotel (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina

Ziua 6

 Ziua 6. Casablanca Incepeti ziua cu micul dejun iar apoi puteti opta pentu o excursie optionala de o zi in Casablanca. Optional: Casablanca Multiculturala - Cel mai mare oraș din Maghreb, Casablanca este inima afacerilor marocane. Bucurați-vă de orașul nou vibrant din Casablanca, vizitați vechea medină, relaxați-vă la cluburile de pe plajă și luați masa la restaurantele cu fructe de mare de-a lungul Cornichei. Începeți-vă dimineața cu o vizită la Parc de La Ligue Arabe, o grădină imensă cu alei mărginite de palmieri înalți, ficus, arcade, pergole și paturi de flori. Pe marginea ei se află Cathedrale du Sacré Coeur, un exemplu splendid de arhitectură hispanomoresca. Luați drumul către vechea medină și treceți prin Place Mohammed V și Place des Nations Uniones, punctele centrale ale Ville Novuelle. Vizitați celebrul turn cu ceas, clădirile Art Deco și blocul de apartamente Moretti cu unsprezece etaje de pe Bulevardul Mohmmed V. Vizitați celebrele blocuri rezidențiale Glaoui, Bessonneau și Asayag. Plimbați-vă pe labirintul străzilor înguste mărginite de bijuterii și magazine artizanale. Vezi La Squala, zidul fortificat al orașului din secolul al XVIII-lea si vizitați altarul și mormântul din apropiere al lui Sidi Allal el-Kairouant, sfântul patron al Casablancei. După prânz vizitați Moscheea Hassan II proiectată de arhitectul francez Michel Pinseau. Este situat pe un promontoriu cu vedere spre Atlantic, care poate fi văzut printr-o podea de sticlă gigantică, cu spațiu pentru 25.000 de închinători. Minaretul său este cel mai înalt din lume, cu 210 de metri. Este o capodopera arhitecturala enorma si a doua cladire religioasa ca marime din lume. Apoi vizitați Piața Habous, un souk tradițional marocan, pentru a explora prima mână și a intra în legătură cu localnicii. Încheiați ziua cu o vizită la cooperativele din Casablanca. Cumpărați și explorați meșteșugurile locale, prelucrarea lemnului, prelucrarea pielii și covoare. Pret: 65 euro/ persoana (masa de pranz si intrarile la obiectivele turistice mentionate sunt incluse)

Ziua 7

 Ziua 7. Casablanca Timp liber in Casablanca sau alegeti sa petreceti ziua in El Jajida. Cazare 4* Casablanca: Hotel Oum Palace (sau similar) Cazare 5* Casablanca: Palace D’Anfa Hotel (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina Optional: El Jajida - El Jadida, cunoscut în berberă drept Mazagan, este un vechi oraș portughez situat pe coasta atlantică a Marocului, la 90 km de Casablanca. Cucerit în 1502 de portughezi și controlat până în 1769, El Jadida este un oraș fortificat renumit pentru cetate, metereze, bastioane, tancuri și portul său. Laguna albastră Oualidia, un sanctuar sălbatic, este în apropiere. În acest tur de o zi în El Jadida, veți vizita Cisterna manuelină a fortăreței El Jadida, orașul portughez cu ziduri, Palatul Andalous, plaja Deauville și lanțul Haouzia. Structura uimitoare din lumea veche a Cisternei Manueline a fost proiectată de Joao Castilho. Interiorul uimitor al clădirii, complet cu arcuri gigantice, coloane și stâlpi. Cisterna manuelină a fost prezentată în „Othello” de Orson Welles. Orașul Portughez cu ziduri, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este situat în centrul orașului El Jadida. Vizitați vechea medină, consulatul restaurat, biserica și Mausoleul evreiesc, Palais Andalous, un hotel aparținând orașului El Jadida și o minune a arhitecturii tradiționale marocane. Experimentați rafinamentul meșteșugului marocan în ușile sculptate, coloanele, lucrările de țiglă zellij, tavanele de cedru pictate și mulurile din ipsos sculptate. El Jadida are și multe plaje. Fă-ți timp pentru un prânz cu fructe de mare la una dintre numeroasele plaje din El Jadida si faceți o plimbare pe faleza și admirați structurile și arhitectura renascentiste. Explorați bisericile, sinagogile și moscheile locale( El Jadida găzduiește numai minaretul pentagonal din lume) Pret: 65 euro/ persoana (masa de pranz si intrarile la obiectivele turistice mentionate sunt incluse)

Ziua 8

 Ziua 8. Casablanca – Marrakech – Zbor spre casă După micul dejun iar apoi check out pornim catre Marrakech si avem transfer către aeroport. Ne întoarcem spre casă, dar păstrăm cu noi amintirile acestei vacanțe și promitem să păstrăm legătura pe viitor!

Ziua 1

 Ziua 1. București –Marrakech Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale, ne îmbarcăm pentru zborul catre Marrakech. După aterizare, ne îmbarcăm în autocar/minibus de transfer şi ne îndreptăm spre spre hotelul nostru din Marrakech. Cazare 4* in Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar) Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar) Mese incluse: cina.

Ziua 2

 Ziua 2. Marrakech După micul dejun, avem zi libera pentru a ne relaxa sau putem alege sa descoperim Marrakech intr-o excursie optionala ce ne va purta in istoria acestui magic oras , numit si „Perla Muntilor Atlas“. Cazare 4* Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar) Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina. Optional: Marrakech Tur Istoric - Ne așteaptă un tărâm fermecător, plin de arome orientale, culori exotice şi muzică africană. Avem o zi întreagă la dispoziție, în care să explorăm Marrakech pe îndelete, așa că vom începe cu necropola Saadina, Moscheea și Minaretul Koutoubia și Palatul Bahia cu grădinile sale cu mozaicuri deosebite, în care culorile predominante sunt albastru și verde. Vizitam Dar si Said si Dar El Bacha iar apoi mergem în Piața Jemaa el Fna, aflată în centrul vechi al orașului, un conglomerat de tarabe colorate cu produse de tot felul, cămile, asini şi acrobați. Vei întâlni cobre ce dansează hipnotizate pe note muzicale și comercianți de superstitii, ceți pot citi pe loc viitorul în palmă. Pret: 55 euro/ persoana (masa de pranz si intrarile la obiectivele turistice mentionate sunt incluse)

Ziua 3

 Ziua 3. Marrakech Astazi va propunem sa inlocuiti ziua libera cu o excursie optionla de jumatate de zi in Valea Ourika. Cazare 4* Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar) Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina. Optional: Valea Ourika - Suntem preluați de la Hotelul din Marrakech si pornim catre Ourika traversând și explorând drumurile pitorești în Munții Înaltului Atlas. Servim pranzul la un restaurant local si continuam plimbarea admirand peisajul absolut incantator cu pajisti verzi si autentice, satele barbere, livezile pomicole si terase de legume si cascade uimitoare. Pret: 45 euro/ persoana (masa de pranz si intrarile la obiectivele turistice mentionate sunt incluse)

Ziua 4

 Ziua 4. Marrakech Călătorul gurmand știe că fiecare țară poate să încapă într-o farfurie. Vom afla ce gust are Marocul de îndată ce savurăm o porție elaborată de couscous cu sos picant de roșii, boabe de năut, legume proaspete trase la tigaie, ceapă și câțiva căței de usturoi caramelizate în unt, mirodenii din belșug și cubulețe fierte de carne de miel care ți se topesc pe limbă la fiecare îmbucătură. O să ții minte Marocul toată viața. Garantat! Va invitam sa optati pentru excursie optionala catre Essaouira. Cazare 4* Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar) Cazare 5* in Marrakech: Hotel Palm Plaza (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina. Optional: Essaouira - Mergeți la ESSAOUIRA, medina labirintică, plaja nesfârșită, încercați delicioasele fructe de mare proaspat pescuite. Veți fi fermecați de splendida medină (cartierul vechi) formată din poteci înguste, uși albastre și case văruite în alb care alternează cu ateliere de artizanat și mici magazine. Din Skala du port va puteti bucura de o priveliște impresionantă, nelimitată asupra orașului și a insulelor Purpuraires si veti găsi cu siguranta un suvenir intr-un souk enorm și colorat. Pret: 65 euro/ persoana (masa de pranz si intrarile la obiectivele turistice mentionate sunt incluse)

Ziua 5

 Ziua 5. Casablanca Entuziasmul și curiozitatea ne sunt stârnite încă de la prima vedere, așa că ne pregătim temeinic pentru momentul în care vom cutreiera faimosul oras Casablanca, cel mai mare oraș al Marocului și unul dintre cele mai importante orase din Africa, aflat pe țărmul Oceanului Atlantic. Orașul Casablanca a câstigat popularitate în 1942 și datorită filmului omonim cu Humphrey Bogart și Ingrid Bergman. În cursul dimineții, dupa micul dejun, vom parasi Marrakech si ne indreptam catre Casablanca. Timp liber - Dacă filmul Casablanca îți stârnește nostalgia primelor iubiri, faceti un popas la Rick’s Cafe din orașul Casablanca, o replică fidelă a barului în care celebrele personaje jucate de Ingrid Bergman și Humphrey Bogard se reunesc în filmul omonim în 1942. De la mesele cu jocuri de noroc și până la pianul ce se odihnește întrun colț, lasă-te transpus în atmosfera unuia dintre cele mai faimoase filme de epocă. Cazare 4* Casablanca: Hotel Oum Palace (sau similar) Cazare 5* Casablanca: Palace D’Anfa Hotel (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina

Ziua 6

 Ziua 6. Casablanca Incepeti ziua cu micul dejun iar apoi puteti opta pentu o excursie optionala de o zi in Casablanca. Optional: Casablanca Multiculturala - Cel mai mare oraș din Maghreb, Casablanca este inima afacerilor marocane. Bucurați-vă de orașul nou vibrant din Casablanca, vizitați vechea medină, relaxați-vă la cluburile de pe plajă și luați masa la restaurantele cu fructe de mare de-a lungul Cornichei. Începeți-vă dimineața cu o vizită la Parc de La Ligue Arabe, o grădină imensă cu alei mărginite de palmieri înalți, ficus, arcade, pergole și paturi de flori. Pe marginea ei se află Cathedrale du Sacré Coeur, un exemplu splendid de arhitectură hispanomoresca. Luați drumul către vechea medină și treceți prin Place Mohammed V și Place des Nations Uniones, punctele centrale ale Ville Novuelle. Vizitați celebrul turn cu ceas, clădirile Art Deco și blocul de apartamente Moretti cu unsprezece etaje de pe Bulevardul Mohmmed V. Vizitați celebrele blocuri rezidențiale Glaoui, Bessonneau și Asayag. Plimbați-vă pe labirintul străzilor înguste mărginite de bijuterii și magazine artizanale. Vezi La Squala, zidul fortificat al orașului din secolul al XVIII-lea si vizitați altarul și mormântul din apropiere al lui Sidi Allal el-Kairouant, sfântul patron al Casablancei. După prânz vizitați Moscheea Hassan II proiectată de arhitectul francez Michel Pinseau. Este situat pe un promontoriu cu vedere spre Atlantic, care poate fi văzut printr-o podea de sticlă gigantică, cu spațiu pentru 25.000 de închinători. Minaretul său este cel mai înalt din lume, cu 210 de metri. Este o capodopera arhitecturala enorma si a doua cladire religioasa ca marime din lume. Apoi vizitați Piața Habous, un souk tradițional marocan, pentru a explora prima mână și a intra în legătură cu localnicii. Încheiați ziua cu o vizită la cooperativele din Casablanca. Cumpărați și explorați meșteșugurile locale, prelucrarea lemnului, prelucrarea pielii și covoare. Pret: 65 euro/ persoana (masa de pranz si intrarile la obiectivele turistice mentionate sunt incluse)

Ziua 7

 Ziua 7. Casablanca Timp liber in Casablanca sau alegeti sa petreceti ziua in El Jajida. Cazare 4* Casablanca: Hotel Oum Palace (sau similar) Cazare 5* Casablanca: Palace D’Anfa Hotel (sau similar) Mese incluse: mic dejun si cina Optional: El Jajida - El Jadida, cunoscut în berberă drept Mazagan, este un vechi oraș portughez situat pe coasta atlantică a Marocului, la 90 km de Casablanca. Cucerit în 1502 de portughezi și controlat până în 1769, El Jadida este un oraș fortificat renumit pentru cetate, metereze, bastioane, tancuri și portul său. Laguna albastră Oualidia, un sanctuar sălbatic, este în apropiere. În acest tur de o zi în El Jadida, veți vizita Cisterna manuelină a fortăreței El Jadida, orașul portughez cu ziduri, Palatul Andalous, plaja Deauville și lanțul Haouzia. Structura uimitoare din lumea veche a Cisternei Manueline a fost proiectată de Joao Castilho. Interiorul uimitor al clădirii, complet cu arcuri gigantice, coloane și stâlpi. Cisterna manuelină a fost prezentată în „Othello” de Orson Welles. Orașul Portughez cu ziduri, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este situat în centrul orașului El Jadida. Vizitați vechea medină, consulatul restaurat, biserica și Mausoleul evreiesc, Palais Andalous, un hotel aparținând orașului El Jadida și o minune a arhitecturii tradiționale marocane. Experimentați rafinamentul meșteșugului marocan în ușile sculptate, coloanele, lucrările de țiglă zellij, tavanele de cedru pictate și mulurile din ipsos sculptate. El Jadida are și multe plaje. Fă-ți timp pentru un prânz cu fructe de mare la una dintre numeroasele plaje din El Jadida si faceți o plimbare pe faleza și admirați structurile și arhitectura renascentiste. Explorați bisericile, sinagogile și moscheile locale( El Jadida găzduiește numai minaretul pentagonal din lume) Pret: 65 euro/ persoana (masa de pranz si intrarile la obiectivele turistice mentionate sunt incluse)

Ziua 8

 Ziua 8. Casablanca – Marrakech – Zbor spre casă După micul dejun iar apoi check out pornim catre Marrakech si avem transfer către aeroport. Ne întoarcem spre casă, dar păstrăm cu noi amintirile acestei vacanțe și promitem să păstrăm legătura pe viitor!