Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Maldive

Circuite turistice Maldive

Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian . Cei 26 de atoli ai arhipelagului formează un teritoriu ce conține 1 192 de insule din care 250 sunt locuite. Acest stat își sărbătorește ziua națională pe data de 26 iulie....

Citeste mai mult

Circuite turistice Maldive


Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian . Cei 26 de atoli ai arhipelagului formează un teritoriu ce conține 1 192 de insule din care 250 sunt locuite. Acest stat își sărbătorește ziua națională pe data de 26 iulie.Atractii turistice Maldive. In Maldive principalele atractii turistice sunt: Muzeul National, Moscheea Huskuru Miskiiy, Palatul Mulee Aage, Piata Jumhooree.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

SEJUR EXOTIC MALDIVE - 4*

Destinații exotice

Itinerariu: Maldive

Durata: 8 nopti

Plecari: 15 octombrie

Vezi detalii in format PDF