Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Malaezia Circuite

Circuite turistice Malaezia Circuite

Malaezia este o țară în Asia de Sud-Est, care cuprinde două teritorii distincte: partea de sud (Peninsula Malaezia și insulele adiacente) și partea de nord cu insula Borneo. Peninsula Malayzia se învecinează la nord cu Thailanda, iar la est cu Marea Chinei de Sud. Prin intermediul Strâmtorii Malacca, Malaezia are frontiere maritime cu Indonezia și Singapore, în sud și vest. Malaysia Insulară se află în sud-vestul Mării Chinei de Sud, la sud de Brunei și la nord de Indonezia, făcând frontieră maritimă cu Filipinele. Capitala Malaeziei este Kuala Lumpur.

Citeste mai mult

Circuite turistice Malaezia Circuite


Între anii 1998-2004 au fost cele mai înalte clădiri din lume, cu o înălțime de 451 de metri. Turnul unu este ocupat de compania Petronas și companiile afiliate, iar Turnul 2 are spațiile de birouri închiriate unor companii de prestigiu, precum Huawei Technologies, Al Jazeera în limba Engleză, Bloomberg, Boeing, IBM, Khazanah Nasional Berhad, McKinsey & Co, Microsoft, Reuters, etc.

Turnurile gemene au devansat toate celelalte simboluri ale acestui extraordinar oraș. Când spui KL spui Petronas Towers, cele mai înalte turnuri gemene din lume. 88 de etaje, câte 29 de lifturi duble de mare viteză în fiecare clădire, plus câte 10 scări în fiecare. 5400 de locuri de parcare în cele 5 niveluri de parcare subterană.

Ce poți face aici? O plimbare la înălțime pe Sky bridge – Podul care conectează etajele 41 și 42 – cel mai înalt din lume de acest fel, se află la 170 de m de sol și are 56 de m.
Poți de asemenea să admiri orașul de la etajul 86, unde este puntea de observare.
Un turn pentru comunicații, una dintre atracțiile turistice ale capitalei malaeziene. Înălțimea totală cu tot cu antenă: 421 m, 335 acoperișul. Deși clădirea în sine nu este atât de înaltă precum Petronas, situarea ei pe un deal o ”ridică” un pic, așa că este doar cu puțin mai joasă decât celebrele turnuri gemene. Dacă urcați în turn aveți o priveliște frumoasă din mijlocul orașului, de la 276 de m. Tot aici este și un restaurant, cu prețuri destul de piperate, printre alte atracții ale turnului.
Prețuri*: Puntea de observare: 49 MYR adult , 29 copii, puntea deschisă: numai adulți: 99 MYR..

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.