Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Macau

Circuite turistice Macau

Macau este un mic teritoriu cu statut de regiune autonomă de pe coasta de est a Chinei. Se află la cca 64 km sud-vest de Hong Kong și la 145 km de Guangzhou. Este una dintre cele mai vechi colonii europene din China, datând încă din secolul al XVI-lea. Guvernul portughez a transferat Republicii Populare Chineze suveranitatea asupra acestei regiuni în anul 1999, și Macao este in prezent condusă ca o regiune administrativă specială a Republicii Populare Chineze. Residenții din Macau vorbesc preponderent cantoneza ca limbă maternă, chineza mandarină, portugheza și engleza. Cu o populatie de 650.9...

Citeste mai mult

Circuite turistice Macau


Macao/Macau a fost o fostă colonie portugheză până în anul 1999 și care a fost redată Chinei la fel ca și Hong Kong-ul, zona păstrându-și statutul de Regiune Administrată Special (SAR), independentă, dar sub protecția Chinei. Urmele coloniale sunt încă prezente în Macao, iar centrul istoric a fost renovat frumos, având casele frumos și puternic colorate. Macau, fosta colonie din estul Chinei, din apropiere de Hong Kong, deținută de portughezi, după ce a fost redată statului chinez a urmat o explozie a investițiilor în domeniul cazinourilor, iar milioane de chinezi s-au înghesuit pe insula pentru a face pariuri.

Până nu demult Macau a fost compus doar din două insule și o peninsulă, la care s-au adăugat insulele Coloane și Taipa, alcătuind The Cotai Strip. Aici s-au construit o serie de localuri și cazinouri impunătoare pentru care chinezii și asiaticii din sud-est vin în Macau, orașul fiind de altfel singurul loc din Asia de sud-est unde pariurile sunt legalizate.

Fosta colonie portugheză Macau detronează orașul rege al jocurilor de noroc, Las Vegas, din punctul de vedere al încasărilor din pariuri. Macau este pe punctul de a deveni cel mai mare centru de pariuri și jocuri de noroc din lume odată cu noile investiții venite din Statele Unite ale Americii. În anul 2005, Macau a fost adăugat de către UNESCO la lista patrimoniului mondial. Cu o atmosferă tipic europeană, fosta enclavă portugheză este exemplul perfect de lux colonial, cu nu mai puțin de 30 de monumente din secolul trecut, unele dintre ele deosebite: Templul A-Ma, Fortăreața do Monte, Turnul Macau, Fortăreața Guia, cimitirul protestant, ruinele Catedralei Sf. Petru,o emblemă a oraşului. Un cazinou vechi și cunoscut din Macao este Cazinoul Lisabona. Limbile oficia­le aici sunt cantoneza, chineza Mandarin şi portugheza, engleza fiind utilizată pentru turiștii numeroși de aici.

De 2 ani, Macao a depășit la venituri din jocuri de noroc Las Vegas-ul și veniturile continuă să crească. Cel mai celebru monument din Macao și simbolul orașului este biserica Sf. Paul sau mai bine spus ruinele acesteia. Construită în secolul al XVII-lea, biserica a ars aproape complet într-un incendiu în anul 1835, iar autoritățile nu au mai refăcut-o, păstrând doar fațada, care a devenit acum principala atracție turistică din zonă.

Muzeul din Macao prezintă documentare despre istoria locului, despre negustori de pește și opium, despre satul de pescari transformat în orașul cazinourilor, despre meșteșugurile specifice locului. Cel mai mare cazino din lume se numește The Venetian și este o replica a Veneției care include un hotel Four Seasons și o galerie comercială ce are un cer pictat pe tavan și canale pe care circula gondole prin interiorul clădirii. Piața San Marco și Grande Canale sunt reproduse perfect.

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.