Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Kazakhstan

Circuite turistice Kazakhstan

Kazahstan oficial Republica Kazahstan, este o țară transcontinentală care se află în Asia Centrală, având doar un petic de teritoriu la vest de râul Ural, în Europa. Kazahstan este cel mai mare stat fără ieșire la mare și a 9-a țară din lume după mărimea suprafeței ocupate; teritoriul său de 2.727.300 km² este mai mare ca Europa de Vest. El are hotar cu (în direcția acelor ceasornicului, începând cu nordul) Rusia, China, Kîrgîstan, Uzbekistan și Turkmenistan, de asemenea are ieșire la Marea Caspică. Kazahstan dispune de stepă, taiga, defileuri, dealuri, deltă, munți acoperiți de zăpadă și deșe...

Citeste mai mult

Circuite turistice Kazakhstan


Kazahstan oficial Republica Kazahstan, este o țară transcontinentală care se află în Asia Centrală, având doar un petic de teritoriu la vest de râul Ural, în Europa. Kazahstan este cel mai mare stat fără ieșire la mare și a 9-a țară din lume după mărimea suprafeței ocupate; teritoriul său de 2.727.300 km² este mai mare ca Europa de Vest. El are hotar cu (în direcția acelor ceasornicului, începând cu nordul) Rusia, China, Kîrgîstan, Uzbekistan și Turkmenistan, de asemenea are ieșire la Marea Caspică. Kazahstan dispune de stepă, taiga, defileuri, dealuri, deltă, munți acoperiți de zăpadă și deșerturi. Populația țării la 1 noiembrie 2014 număra 17.377.807 de locuitori,densitatea ei fiind foarte mică (aprox. 6 oameni/km²). Capitala țării este Astana, înlocuind în 1997 fosta capitală, Almatî.
 1. Alma-Ata – un oraş cu arhitectură modernă, străzi largi, fîntîni arteziene, parcuri, scuaruri şi privelişti încîntătoare de munţi. Atracţiile oraşului includ Parcul Panfilov, dominat de una dintre cele mai înalte clădiri de lemn din lume, Catedrala Zenkov, care a servit în vremuri sovietice ca sală de concerte şi expoziţii, Piaţa Nouă, Obeliscul Independenţei, Muzeul Instrumentelor

 

2. Naţionale Kazahe, Muzeul de Artă şi Băile Arasan.

 

3. Lacul Balkhash din centrul Kazahstanului – unul dintre cele mai mari lacuri din lume. Este pe jumătate salin şi pe jumătate cu apă dulce.

 

4. Astana– capitala a ţării, din 1997, datorită faptului că are o locaţie mai puţin accesibilă Federaţiei Ruse şi mai puţin vulnerabilă la cutremure.

 

5. Estul Kazahstanului,cu un peisaj colorat, cu vîrfuri montane acoperite de zăpadă, canioane împădurite şi păduri de cedru pitoreşti.

 

6. Lacul Marakol, ce rivalizează în frumuseţe cu Baikal.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

ASIA CENTRALA: KAZAKHSTAN, KYRGYZSTAN, TAJIKISTAN, UZBEKISTAN

Circuite turistice 2019
 | 
Destinații exotice

Itinerariu: Kazakhstan

Durata: 12 nopti

Plecari: 15 septembrie

Vezi detalii in format PDF