Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Irlanda

Circuite turistice Irlanda

Irlanda este cea mai vestica tara insulara a Europei, cea de-a doua ca marime dintre Insulele Britanice. Este separata de continent prin Marea Britanie la Est, de Canalul Nordului si Marea Irlandei si la sud de Canalul Saint George.Este formata in mare parte dintr-o zona de campie joasa situata cent...

Citeste mai mult

Circuite turistice Irlanda


Irlanda este cea mai vestica tara insulara a Europei, cea de-a doua ca marime dintre Insulele Britanice. Este separata de continent prin Marea Britanie la Est, de Canalul Nordului si Marea Irlandei si la sud de Canalul Saint George.Este formata in mare parte dintr-o zona de campie joasa situata central, acoperita de mlastini, lacuri si pasuni, inconjurata de o rama de dealuri si munti josi.  Irlanda are a clima temperat-oceanica, ceea ce inseamna ca ploua mult, cu o temperatura anuala medie de 10 grade Celsius si cu foarte putina zapada pe timpul lunilor de iarna. Verile sunt blande (si foarte des cu intreruperi ploioase) cu o medie a temperaturii de 17 grade Celsius, toate datorita Oceanului Atlantic care incalzeste aerul si provoaca ploile, mai ales in partea de vest in jurul muntilor mai inalti. Multe zone au parte si de 270 de zile ploioase pe an. Daca eschimosii au multe cuvinte pentru zapada, atunci irlandezii au la fel de multe pentru ploaie, unele dintre ele sunt de nedescris si nu pot fi tiparite.Irlanda este una din tarile care imbina in chip fericit istoria, traditiile si romantismul. Este cunoscuta mai ales pentru peisajele sale, parca mereu verzi si invaluite in ceata, pentru muntii, cultura si traditiile – mai ales pentru legende si folclor – si pentru locuitorii prietenosi si primitori, mandri de tara lor.

Este o tara destul de mica, dar superba, daca preferati in locul plajelor exotice farmecul nordic, ruinele cu povesti istorice si traditia unui spatiu necunoscut. Irlanda este o destinatie turistica ideala daca va puteti obisnui cu singurul mare dezavantaj: vremea. Mai mereu ploioasa, aduce un plus de farmec locurilor, dar va fi greu de suportat de cei mai sensibili. Dar cand nu mai suportati atmosfera rece si umeda, cel mai bun loc unde va puteti refugia este cel mai apropiat local, pentru a aprecia mancarea locala, pe langa bauturile traditionale.

Dinamica, vibranta, prospera si cu adevarat prevazatoare, Irlanda este o tara in miscare. Din punct de vedere economic, Irlanda este una dintre cele mai rapide natiuni din Europa in ceea ce priveste cresterea economica, cu o forta de munca care este calificata, flexibila si cat se poate de educata.

Dintre toate traditiile, cel mai aproape le sunt muzica si dansul prezente peste tot, de la pub-urile marilor orase pana la festivalurile rurale. Toata lumea cunoaste dansul irlandez asa cum apare el pe scena, insa nu vei sti ce inseamna el cu adevarat pana nu incerci sa dansezi intr-un pub impreuna cu multimea de oameni. Pentru ca vorbim de pub-ul irlandez, acesta nu este un simplu bar in care bei un pahar cu prietenii. Este inima vietii culturale si sociale in Irlanda. Aici oamenii se intalnesc pentru a schimba impresii in legatura cu vremea, politica, viata in general, pentru a dansa, pentru a asculta poezii si muzica sau pentru a savura un pahar de Guiness, bautura deja traditionalaAtractiile insulei irlandeze sunt acele elemente motivationale care duc la experimentarea unei vacante irlandeze care va aduce vizitatori pe insula. Atractiile Irlandei au fost desemnate de turisti, atat prin interviurile prin intermediul telefonului cat si prin organizarea unor grupuri focus pentru a identifica care sunt elementele de baza, elementele secundare ale interesului fata de Irlanda, si elemetele de interes care au fost absente in fiecare piata.

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.