Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Iran

Circuite turistice Iran

Plin până la refuz de orașe antice, ruine, moschee magnifice și muzee demne de a fi explorate, Iranul nu atrage, totuși, turiștii obișnuiți. Dar, pentru iubitorii de cultură străveche, cei peste 5.000 de ani de istorie oferă câteva dintre minunile lumii antice, ca parte integrantă a fostului imperiu persan. Numit chiar și acum Persia, Iranul a fost una dintre primele țări invadate de forțele armate islamice originate în Arabia în secolul al VII-lea....

Citeste mai mult

Circuite turistice Iran


Clima:


Descriere turistica:


Plin până la refuz de orașe antice, ruine, moschee magnifice și muzee demne de a fi explorate, Iranul nu atrage, totuși, turiștii obișnuiți. Dar, pentru iubitorii de cultură străveche, cei peste 5.000 de ani de istorie oferă câteva dintre minunile lumii antice, ca parte integrantă a fostului imperiu persan. Numit chiar și acum Persia, Iranul a fost una dintre primele țări invadate de forțele armate islamice originate în Arabia în secolul al VII-lea.


Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 3 circuite

Iran 2019 - Comorile Persiei

Destinații exotice
 | 
Circuite turistice 2019

Itinerariu: Iran

Durata: 8 nopti

Plecari: 1 mai

Vezi detalii in format PDF

GEORGIA - AZERBAIJAN - IRAN

Destinații exotice

Itinerariu: Georgia

Durata: 13 nopti

Plecari: 27 aprilie

Vezi detalii in format PDF

IRAN 2019 - plecare din CLUJ

Itinerariu: Iran

Durata: 8 nopti

Plecari: 23 mai

Vezi detalii in format PDF