Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Guatemala

Circuite turistice Guatemala

Guatemala , este o țară din America Centrala, în partea de sud a Americii de Nord, ce se învecinează cu Mexic la nord-vest, Oceanul Pacific la sud-vest, Belize și Marea Caraibelor la nord-est și cu Honduras și El Salvador la sud-est. Cu o populație de aproximativ 16,6 milioane de locuitori, este cel mai populat stat din America Centrală. Guatemala este o republică cu reprezentare democratică; capitala țării și totodată cel mai mare oraș este Nueva Guatemala de la Asunción, mai cunoscut sub numele de Guatemala City. Teritoriul actualei Guatemala a făcut parte din punctul centra...

Citeste mai mult

Circuite turistice Guatemala


El Mirador

El Mirador a fost un oras important maias, care a prosperat incepand din secolul 6 i.e.n pana la sfarsitul secolulului 9, cand a inceput decaderea sa.  Ruinele din El Mirador au fost redescoperite in anul 1926, dar nu s-au bucurat de prea multa atentie, data fiind locatia izolata din adancurile junglei din nordul Guatemalei. In prezent, ele sunt in mare parte acoperite de vegetatia tropicala. O vizita in El Mirador nu este pentru cei mai slabi de inger. Orasul Carmelita este cel mai apropiat punct pana la care poti ajunge cu masina. De acolo trebuie sa o iei pe o carare epuizanta, care este parcursa in cel putin 5 zile si 4 nopti si care te poarta prin jungla, printre furnici, capuse si tantari. Acestea fiind spuse, cu siguranta nu vei uita prea curand o asemenea calatorie.

El MIrador si ruinele mayase

Livingston

Livingston este una dintre nestematele Guatemalei, aflata departe pe coasta caraibiana, unde se poate ajunge numai cu barca. Din fericire, doua feriboturi fac curse zilnice catre aceasta destinatie. Orasul este un centru al culturii Garifuna, ceea ce inseamna ca ai sansa, odata ajuns aici, sa incerci preparatele culinare din partea locului si sa asculti muzica traditionala. Serile in Livingston sunt si ele un prilej de distractie, mai ales daca ai sansa sa dansezi Punta, un dans traditional cu un ritm incredibil.

Livingston – un oras linistit

Parcul central Quetzaltenango

Parcul Central se afla in inima orasului Quetzaltenango si reprezinta un adevarat centru cultural si istoric. Aceasta asezare este inconjurata de trei vulcani impresionanti, oferind o priveliste fantastica prin salbaticia sa. Prescurtat uneori cu numele de Xela, in acest oras se afla si Fuentes Georginas, izvoare locale naturale sulfuroase. De aici ai multiple posibilitati de a explora asezarile maiasilor sau de a face excursii de o zi pana la  Laguna Chicabal, un lac sfant aflat in padure si care iti ofera sansa unica de a vedea pasarile Quetzal in habitatul lor natural.

Un frumos oras colonial: Quetzaltenango

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.