Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Senior Holidays COASTA DE AZUR 8 zile Avion 2024

Descriere

Destinatie: Franta

Durata: 7 nopti

Plecari: 4 octombrie, 11 octombrie

Vezi detalii in format PDF


Ziua 1. BUCURESTI – NICEIntalnire cu reprezentantul agentiei la ora 16:30 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre NICE ora 19:25 (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana). Transfer de la aeroport la hotel Principe + hotel Globo 3*/similar, unde vom petrecere cele 7 nopti de cazare, aflat in zona San Remo.  Seara, cina la hotel cu un pahar de vin si apa. Zilele 2 – 7.  TIMP LIBER SAU EXCURSII OPTIONALECoasta de Azur sau celebra Riviera Franceza te invita la plimbari cu yahtul in plin soare de-a lungul Mediteranei. O panza de culori uluitoare, acest taram al minunilor a fost multa vreme o muza artistica, inspirand pe cei mai mari pictori ai secolului al XX-lea sa surprinda frumusețea sa incantatoare. Coasta de Azur impletește fara efort alura orașelor cosmopolite cu alura plajelor curate, ca o mare simfonie in armonie perfecta.Excursii optionale:

 • Monaco – Monte Carlo - Eze - Monaco, micul stat cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal, pentru Cazinoul de aici, dar si pentru cursele de Formula 1. Dupa ce admiram Muzeul Oceanografic, Catedrala Sf. Nicolae si Palatul Princiar, vom parcurge traseul Circuitului de “Formula 1” pe langa portul de ambarcatiuni, spre Monte Carlo, unde admiram Cazinoul. Cazinoul din Monte Carlo este unul legendar si este o bijuterie a Belle Epoque. Gama larga de jocuri de masa este prestigioasa printre jucatori si este una dintre cele mai complete din Europa. La final ne incantam privirile cu Eze, un sat situat la 427 m deasupra nivelului de mare. Eze te cucereste la prima vedere prin simplitatea si farmecul acestuia.

 • Antibes si Cannes - candva un simplu sat de pescari, astazi considerat cel mai elegant si exclusivist oras de pe Riviera Franceza, Cannes ne uimeste cu frumusetea si opulenta acestuia. Palais des Festivals et Congres a facut din Cannes una din cele mai populare destinatii, in special in luna mai, cand are loc faimosul Festival International de Film. Urmeaza unul dintre cele mai pline de viață și mai frumoase de pe Riviera, Antibes, un oras vechi superb cu strazi inguste si pietruite, cu numeroase piete si cafenele unde ne vom bucura de o atomosfera relaxata.

 • Mentone si Nice – Nisa este un oras unde vom simti un amestec de sentimente, de la viata reala si din prezent a orasului, la opulenta din lumea veche, soare stralucitor pe tot parcursul anului, viata vibranta si locatiile uimitoare unde ne bucuram de o plimbare pe Promenades des Anglais dar si de atractii renumite - Catedrala, Hotel Negresco si muzee unice - Matise si Massena. Ne vom bucura de restaurante cu mancare pregatita la cel mai inalt nivel, magazine cu suvenire si ne vom putea bucura de cumparaturi. Ne bucuram si de orasul Menton, ”Ville de Citron” cum i se mai spune. Vom gasi gradini luxuriante, un boulevard animat, o catedrala in stil baroc, stradute inguste si colorate. Visitam si muzeul Jean Cocteau dedicat regizorului si marelui artist, un obitectiv de neratat.

 • Saint Tropez - Saint-Tropez, răscrucea de drumuri a scriitorilor, artiștilor și a celebrităților. Ne plimbăm spre orașul vechi și ajungem in port, unde vei vedea cele mai scumpe iahturi din lume.

 • Grasse si Saint Paul de Vence – Vizitam orasul parfumurilor inca din secolul al XVII – lea, astazi capitala mondiala a parfumurilor. Producția totală a industriei parfumurilor și aromelor alimentare din Grasse reprezinta doua treimi din productia totala franceza si are 2.700 de angajati, generand o cifra de afaceri de 600 milioane de euro. In fiecare an, doua milioane de turisti sosesc din intreaga lume pentru a vizita muzeul parfumurilor, fabricile de parfumuri si magazinele de parfumuri.  Urmeaza Saint Paul de Vence, un sat de basm cocotat sus pe un deal undeva intre Nisa si Vence, adesea supranumit „al doilea cel mai frumos sat din Franța”.

 • Genova si Portofino - Incepem excursia optionala cu un oras mic dar special din Liguria. Portofino este orasul in care doua lumi s-au intersectat: un sat pescăresc portuar impanzit de salupe uzate cu o stațiune luxoasa, in care acosteaza celebritati de la Hollywood. Ne delectam privirile cu magazinele mici si cochete, restaurantele unde degustam deliciile din pește locale si admiram privelistea de la castelul Brown.

Urmeaza Genova, orasul cu cel mai important port al Italiei. Incepem cu un obiectiv UNESCO, centrul istoric al orasului Genova: Porta Soprana - cea mai veche constructie din Genova (sec. X - XII), Casa lui Christofor Columb, Palatul Ducal, Catedrala San Lorenzo, Portul Vechi si Acvariul - unul dintre cele mai mari din Europa. Ziua 8. NICE – BUCURESTIMic dejun. Astazi vizitam frumosul San Remo.  Dupa-amiaza, transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania. Orar zbor din NICE ora 21:50 – Sosire in Bucuresti in jurul orei 01:15. (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana). Date de plecare 2024
HELLODEAL
ULTRA FIRST MINUTE
FIRST MINUTE
STANDARDSAFE PRICE
Supliment SGL
Supliment partaj GARANTAT
Copil 6 - 11.99 ani
25.04, 02.05, 09.05, 26.09, 03.10, 10.10
689 €
709 €
729 €
749 €
295 €
195 €
729 €
      PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 2 zile inainte de plecare, urmand ca suplimentul de camera single sa fie achitat obligatoriu inaintea plecarii. Nu se accepta mutare in camera cu ”partaj garantat”, dupa ce a fost achitat avansul, conform scadentelor.Pentru inscrierile cu pana la 3 zile inainte de plecare, optiunea de partaj va fi reconfirmata cu reprezentantii agentiei.Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane. PRETUL INCLUDE:
NU SUNT INCLUSE IN PRET:


 • Bilet avion*** Bucuresti - Nice si retur cu bagaj mic de mana (40 x 30 x 20 cm) si bagaj de cala 20 kg

 • Taxe de aeroport • Transferuri aeroport – hotel - aeroport • 7 cazari cu demipensiune in hotel 3* - Hotel Principe + Hotel Globo (un pahar de vin si apa)

*25.04 – 02.05 – Hotel Principe 3**Urmatoarele date de plecare vor fi cazate la Hotel Globo 3*

 • Tur de San Remo

 • Ghid insotitor din partea agentie
 • Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID)

 • Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice

 • Taxa de oras : cca. 2,5 €/pers/zi (valabil la momentul lansarii programului, poate suferi modificari in functie de deciziile autoritatilor locale)

 • Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/ zi /turist), inclusiv copiii peste 6 ani

 • Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 11 euro/ persoana trenulet turistic Monaco.

 • Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 8 euro/ persoana bilet de intrare Muzeul Picasso din Antibes; aprox. 14 euro/ persoana trenulet turistic Cannes.

 • Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 12 euro/ persoana trenulet turistic Nisa.


***In functie de modificarile impuse de compania aeriana, agentia poate percepe un supliment pentru biletul de avion (se confirma in momentul emiterii biletului) OFERTE & REDUCERI: HELLO DEAL, valabil pana la data de 15.12.2023, cu achitarea integrala a pachetului de servicii achizitionat (nu se mai poate aplica o alta reducere suplimentara).Oferim GARANTIA pretului cu reducerea cea mai mare aplicata, indiferent de momentul rezervarii. Daca dupa efectuarea rezervarii observi un pret mai mic in oferta Hello Holidays pentru acelasi pachet de servicii (cu acelasi program, data de plecare, mijloc de transport, hotel si tip de masa), primesti instant diferenta inapoi (se aplica doar pentru pachetele achizitionate cu oferta HELLO DEAL).!Locurile alocate cu oferta HELLO DEAL sunt limitate, iar oferta se aplica doar unei selectii de programe. Nu se pot efectua modificari ulterioare cu pastrarea ofertei similare, cum ar fi modificare program sau data plecare. ULTRA FIRST MINUTE, valabil pana la 31.01.2024, cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.FIRST MINUTE, valabil pana la 31.03.2024, cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.*REDUCERILE sunt oferite in limita locurilor disponibile iar agentia poate modifica perioadele de aplicare a ofertelor!In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus. SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la inscriere (calculat din tariful standard pentru loc in dubla), iar diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare.In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:a) 25 €/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare)b) 25 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 59-30 zile inainte de plecare/intrare.c) 50 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.d) 100 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 €/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu. Excursii optionale - se achizitioneaza de la ghidul local, tarifele sunt informative si pot suferi modificari si acestea nu includ biletele de intrare la obiectivele turistice. Tarifele finale se vor reconfirma la fata locului de catre ghid.

 • Monaco – Monte Carlo si Eze 65  €

 • Antibes - Cannes  65 €

 • Menton si Nice 55 €

 • Saint Tropez 60  €

 • Grasse si Saint Paul de Vence 60 €

 • Genova si Portofino 75 €

 Reduceri si oferte excursii optionale:Reducere 10% din tariful excursiilor cumparate pentru clientii fideli (turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere ai acesteia in ultimii 3 ani) – EXCLUSIV la achizitionarea unui pachet de minim 5 excursii optionale.Reducere 5% din tariful excursiilor cumparate (pentru turisti care nu se incadreaza la categoria de client fidel) la achizitionarea unui pachet de minim 5 excursii optionale.  Grup minim 25 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 20 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

 • Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

 • Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

 • Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare. Agentia organizatoare nu isi asuma disponibilitatea la obiectivele turistice mentionate in programul detaliat.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

 • In functie de anumite aspecte neprevazute de la fata locului, cum ar fi: conditiile meteo, trafic, accidente pe traseu, drumuri inchise, obiective inchise/ in renovare, anumite obiective turistice din programul detaliat nu vor putea fi vizitate conform programului.

 • Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali, unde exista posibilitatea. Serviciul de ghid local se achita local.

 • Tarifele excursiilor optionale includ transportul si ghidul insotitor din partea agentiei.

 Conditii specificeTRANSFERURI DE GRUP 

 • Tarifele sunt de persoana, tur-retur.

 • Transferurile de grup se confirma automat/garantat in momentul inscrierii, indiferent de numarul de participanti, pentru rezervarile efectuate cu mai mult de 14 zile inaintea plecarii. Pentru orice solicitare ulterioara, transferul se confirma doar in limita disponibilitatii. Pentru rezervarile efectuate cu mai putin de 14 zile inaintea plecarii, orice solicitare de transfer se confirma in limita disponibilitatii. Transferurile de grup se pot rezerva doar in regim dus-intors. Transferurile se pot efectua cu autoturism, microbuz, minibus, autocar sau prin operatori de linie;

 • Locurile de imbarcare sunt informative; pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma o data cu informarea de plecare, cu 3 zile sau, prin exceptie, cu maximum 24 de ore inainte de plecare. Traseele pot suferi modificari in functie de nr. participantilor, pot implica mai multe mijloace de transport (3-4 schimbari) si pot exista timpi de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea/-ile de catre partener/-ii care efectueaza transferul.

 • Ora de imbarcare si numarul de telefon ale soferului si/sau de dispecerat se vor comunica cu 3 zile (prin exceptie 24 de ore) inaintea datei plecarii. Calatorul va tine legatura cu transportatorul pentru a se informa privind situatia concreta din ziua plecarii. Pentru transferul de retur, detaliile sunt oferite de personalul de la bordul autocarului in timpul calatoriei de intoarcere. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata - grupul nu poate astepta turistii care intarzie.

 • Pentru orasele marcate cu ‘’ * ‘’, conditia pentru efectuarea transferului este de minim 2 persoane. Daca nu se intrunesc un numar minim de 2 persoane pana la 14 zile inaintea plecarii, turistului i se va restitui contravaloarea transferului sau are optiunea de a plati un supliment in valoare de 80% din pretul transferului pentru a beneficia de acesta.Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon al pasagerilor, disponibil la momentul plecarii, cu roaming activat obligatoriu. Agentiile partenere au obligatia de a transmite numarul de telefon al turistilor inscrisi, catre Hello Holidays.

 • Numarul de contact al turistilor este foarte important pentru ca, mai ales in cazul transferurilor - cand pot aparea diferite modificari, intarzieri s.a., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat. Agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului sau a pachetului de servicii.

 Conditii specificeTRANSFERURI PREMIUM***Tarifele sunt de persoana, pe sens.

 • Transferurile Premium se confirma la cerere, in limita disponibilitatii, cu pana la 7 zile inainite de plecare, se efectueaza cu microbuz/autoturism si se organizeaza pentru min. 2 persoane, max. 7 persoane/masina.

 • Preluarea si debarcarea se fac de la si la adresa indicata de catre turisti, fara a exista timpi suplimentari de asteptare (exceptie fac cazurile de forta majora) si implica un singur mijloc de transport.

 • Debarcarea la punctul de plecare a grupului din Bucuresti se face cu max. 30-45 minute inainte de ora de intalnire stabilita conform informarii primite de la agentie.

 • La retur timpul de preluare din punctul de debarcare este de max. 30-45 minute.

   Conditii generale transport rutier 

 • In mijloacele de transport sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de droguri si substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca prezentele conditii, fara rambursarea costurilor de transport.

 • Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.

 • Transportul animalelor se supune unui regim special. Turistii apartinatori au obligatia de a solicita aprobarea agentiei.

 • Cazul fortuit si forta majora exonereaza societatea de transport de orice raspundere.

 • Bagaje admise pentru fiecare pasager ocupant de loc: la cala 1 piesa de bagaj de max. 23 kg/pasager; in autocar se accepta max. 1 rucsac (geanta mica de mana – piesele mai mari vor fi depozitate la cala). In cazul nerespectarii regulilor, personalul de la bord are dreptul de a debarca pasagerii.

 TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA 

Orasul
Locul de imbarcare
Pret/pers/tur-retur
Pret/ pers./sensPremium**
Orasul
Locul de imbarcare
Pret/pers/tur-retur
Pret/ pers./sensPremium**
ROMAN
Hotel Roman
65 €
220 €
BRASOV
Benzinaria Mol - Calea Bucuresti
55 €
120 €
PIATRA NEAMT
Lidl 1 Mai
65 €
230 €
SINAIA
Gara
50 €
100 €
BACAU
Parcarea Stadionului Municipal
60 €
190 €
CAMPINA
Benzinaria OMV – Nicolae Balcescu 60
45 €
80 €
ADJUD
Restaurant Atlantic
55 €
150 €
PLOIESTI
Benzinaria Petrom Metro
40 €
70 €
FOCSANI
Lidl – Fosta autogara
50 €
130 €
SLATINA
Benzinaria OMV
60 €
120 €
RM. SARAT
Restaurant Turist (Profi)
45 €
100 €
CRAIOVA
Benzinaria Petrom Gara
65 €
150 €
BUZAU
Patinoar Restaurant Diana
45 €
80 €
CONSTANTA
Gara CFR
70 €
140 €
IASI
Parcare Lidl – vis-a-vis de Iulius Mall
70 €
250 €
MEDGIDIA
Restaurant Balada
70 €
130 €
BARLAD
Statie Renel
65 €
180 €
SIBIU
Benzinaria Mol - Selimbar
80 €
180 €
GALATI
Parcare Sala Sporturilor
50 €
160 €
RM. VALCEA
Sala Sporturilor
60 €
120 €
BRAILA
Panda (Calarasi) – Bariera)
50 €
140 €
PITESTI
Petrom Podul Viilor
50 €
90 €
VASLUI
Benzinaria OMV (Str.Stefan cel Mare)
65 €
210 €
 
 
 
 
 Observatii / Conditii de calatorie: 

 • Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • In functie de modificarile impuse de compania aeriana, agentia poate percepe un supliment pentru biletul de avion (se confirma in momentul emiterii biletului). 

 • Orarul de zbor mentionat in programul detaliat este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana. 

 • Agentia de turism nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor de operare sau a orarului de zbor modificate de compania aeriena si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.

 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare ale elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.

 • Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari ai oricarei persoane, care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii. Pentru conditii oficiale de calatorie, este responsabilitatea turistului sa consulte platforma www.mae.ro.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala.

 • Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

 • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

 • Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare.  

 • Agentia organizatoare nu garanteaza existenta anumitor facilitati de cazare (minibar, frigider, aer conditionat, ferestre rabatabile, seif), atat timp cat se asigura clasificarea pe stele mentionata in programul detaliat. Hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

 • Nominalizarea hotelurilor se va face in informarea de plecare transmisa cu 2-3 zile inainte de inceputul calatoriei (sau prin exceptie cu maximum 24 h inainte de plecare), in functie de marimea grupului. Mentiunea ”sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

 • Denumirea si locatia hotelurilor se pot modifica pana in momentul plecarii. Detaliile finale vor fi afisate in informarea de plecare.

 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

 • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

 • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.

 • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

 • Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

 • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;

 • Pentru majoritatea circuitelor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

 • Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervareRecomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!                                                                                                                                            


Servicii incluse

- Bilet avion*** Bucuresti - Nice si retur cu bagaj mic de mana (40 x 30 x 20 cm) si bagaj de cala 20 kg
- Taxe de aeroport
- Transferuri aeroport – hotel - aeroport
- 7 cazari cu demipensiune in hotel 3* - Hotel Principe + Hotel Globo (un pahar de vin si apa)
*25.04 – 02.05 – Hotel Principe 3*
*Urmatoarele date de plecare vor fi cazate la Hotel Globo 3*
- Tur de San Remo
- Ghid insotitor din partea agentie

Servicii excluse

- Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID)
- Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice
- Taxa de oras : cca. 2,5 €/pers/zi (valabil la momentul lansarii programului, poate suferi modificari in functie de deciziile autoritatilor locale)
- Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/ zi /turist), inclusiv copiii peste 6 ani
- Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 11 euro/ persoana trenulet turistic Monaco.
- Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 8 euro/ persoana bilet de intrare Muzeul Picasso din Antibes; aprox. 14 euro/ persoana trenulet turistic Cannes.
- Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 12 euro/ persoana trenulet turistic Nisa.

Destinatie: Franta

Durata: 7 nopti

Plecari: 4 octombrie, 11 octombrie

Vezi detalii in format PDF


Ziua 1. BUCURESTI – NICEIntalnire cu reprezentantul agentiei la ora 16:30 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre NICE ora 19:25 (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana). Transfer de la aeroport la hotel Principe + hotel Globo 3*/similar, unde vom petrecere cele 7 nopti de cazare, aflat in zona San Remo.  Seara, cina la hotel cu un pahar de vin si apa. Zilele 2 – 7.  TIMP LIBER SAU EXCURSII OPTIONALECoasta de Azur sau celebra Riviera Franceza te invita la plimbari cu yahtul in plin soare de-a lungul Mediteranei. O panza de culori uluitoare, acest taram al minunilor a fost multa vreme o muza artistica, inspirand pe cei mai mari pictori ai secolului al XX-lea sa surprinda frumusețea sa incantatoare. Coasta de Azur impletește fara efort alura orașelor cosmopolite cu alura plajelor curate, ca o mare simfonie in armonie perfecta.Excursii optionale:

 • Monaco – Monte Carlo - Eze - Monaco, micul stat cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal, pentru Cazinoul de aici, dar si pentru cursele de Formula 1. Dupa ce admiram Muzeul Oceanografic, Catedrala Sf. Nicolae si Palatul Princiar, vom parcurge traseul Circuitului de “Formula 1” pe langa portul de ambarcatiuni, spre Monte Carlo, unde admiram Cazinoul. Cazinoul din Monte Carlo este unul legendar si este o bijuterie a Belle Epoque. Gama larga de jocuri de masa este prestigioasa printre jucatori si este una dintre cele mai complete din Europa. La final ne incantam privirile cu Eze, un sat situat la 427 m deasupra nivelului de mare. Eze te cucereste la prima vedere prin simplitatea si farmecul acestuia.

 • Antibes si Cannes - candva un simplu sat de pescari, astazi considerat cel mai elegant si exclusivist oras de pe Riviera Franceza, Cannes ne uimeste cu frumusetea si opulenta acestuia. Palais des Festivals et Congres a facut din Cannes una din cele mai populare destinatii, in special in luna mai, cand are loc faimosul Festival International de Film. Urmeaza unul dintre cele mai pline de viață și mai frumoase de pe Riviera, Antibes, un oras vechi superb cu strazi inguste si pietruite, cu numeroase piete si cafenele unde ne vom bucura de o atomosfera relaxata.

 • Mentone si Nice – Nisa este un oras unde vom simti un amestec de sentimente, de la viata reala si din prezent a orasului, la opulenta din lumea veche, soare stralucitor pe tot parcursul anului, viata vibranta si locatiile uimitoare unde ne bucuram de o plimbare pe Promenades des Anglais dar si de atractii renumite - Catedrala, Hotel Negresco si muzee unice - Matise si Massena. Ne vom bucura de restaurante cu mancare pregatita la cel mai inalt nivel, magazine cu suvenire si ne vom putea bucura de cumparaturi. Ne bucuram si de orasul Menton, ”Ville de Citron” cum i se mai spune. Vom gasi gradini luxuriante, un boulevard animat, o catedrala in stil baroc, stradute inguste si colorate. Visitam si muzeul Jean Cocteau dedicat regizorului si marelui artist, un obitectiv de neratat.

 • Saint Tropez - Saint-Tropez, răscrucea de drumuri a scriitorilor, artiștilor și a celebrităților. Ne plimbăm spre orașul vechi și ajungem in port, unde vei vedea cele mai scumpe iahturi din lume.

 • Grasse si Saint Paul de Vence – Vizitam orasul parfumurilor inca din secolul al XVII – lea, astazi capitala mondiala a parfumurilor. Producția totală a industriei parfumurilor și aromelor alimentare din Grasse reprezinta doua treimi din productia totala franceza si are 2.700 de angajati, generand o cifra de afaceri de 600 milioane de euro. In fiecare an, doua milioane de turisti sosesc din intreaga lume pentru a vizita muzeul parfumurilor, fabricile de parfumuri si magazinele de parfumuri.  Urmeaza Saint Paul de Vence, un sat de basm cocotat sus pe un deal undeva intre Nisa si Vence, adesea supranumit „al doilea cel mai frumos sat din Franța”.

 • Genova si Portofino - Incepem excursia optionala cu un oras mic dar special din Liguria. Portofino este orasul in care doua lumi s-au intersectat: un sat pescăresc portuar impanzit de salupe uzate cu o stațiune luxoasa, in care acosteaza celebritati de la Hollywood. Ne delectam privirile cu magazinele mici si cochete, restaurantele unde degustam deliciile din pește locale si admiram privelistea de la castelul Brown.

Urmeaza Genova, orasul cu cel mai important port al Italiei. Incepem cu un obiectiv UNESCO, centrul istoric al orasului Genova: Porta Soprana - cea mai veche constructie din Genova (sec. X - XII), Casa lui Christofor Columb, Palatul Ducal, Catedrala San Lorenzo, Portul Vechi si Acvariul - unul dintre cele mai mari din Europa. Ziua 8. NICE – BUCURESTIMic dejun. Astazi vizitam frumosul San Remo.  Dupa-amiaza, transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania. Orar zbor din NICE ora 21:50 – Sosire in Bucuresti in jurul orei 01:15. (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana). Date de plecare 2024
HELLODEAL
ULTRA FIRST MINUTE
FIRST MINUTE
STANDARDSAFE PRICE
Supliment SGL
Supliment partaj GARANTAT
Copil 6 - 11.99 ani
25.04, 02.05, 09.05, 26.09, 03.10, 10.10
689 €
709 €
729 €
749 €
295 €
195 €
729 €
      PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 2 zile inainte de plecare, urmand ca suplimentul de camera single sa fie achitat obligatoriu inaintea plecarii. Nu se accepta mutare in camera cu ”partaj garantat”, dupa ce a fost achitat avansul, conform scadentelor.Pentru inscrierile cu pana la 3 zile inainte de plecare, optiunea de partaj va fi reconfirmata cu reprezentantii agentiei.Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane. PRETUL INCLUDE:
NU SUNT INCLUSE IN PRET:


 • Bilet avion*** Bucuresti - Nice si retur cu bagaj mic de mana (40 x 30 x 20 cm) si bagaj de cala 20 kg

 • Taxe de aeroport • Transferuri aeroport – hotel - aeroport • 7 cazari cu demipensiune in hotel 3* - Hotel Principe + Hotel Globo (un pahar de vin si apa)

*25.04 – 02.05 – Hotel Principe 3**Urmatoarele date de plecare vor fi cazate la Hotel Globo 3*

 • Tur de San Remo

 • Ghid insotitor din partea agentie
 • Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID)

 • Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice

 • Taxa de oras : cca. 2,5 €/pers/zi (valabil la momentul lansarii programului, poate suferi modificari in functie de deciziile autoritatilor locale)

 • Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/ zi /turist), inclusiv copiii peste 6 ani

 • Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 11 euro/ persoana trenulet turistic Monaco.

 • Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 8 euro/ persoana bilet de intrare Muzeul Picasso din Antibes; aprox. 14 euro/ persoana trenulet turistic Cannes.

 • Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 12 euro/ persoana trenulet turistic Nisa.


***In functie de modificarile impuse de compania aeriana, agentia poate percepe un supliment pentru biletul de avion (se confirma in momentul emiterii biletului) OFERTE & REDUCERI: HELLO DEAL, valabil pana la data de 15.12.2023, cu achitarea integrala a pachetului de servicii achizitionat (nu se mai poate aplica o alta reducere suplimentara).Oferim GARANTIA pretului cu reducerea cea mai mare aplicata, indiferent de momentul rezervarii. Daca dupa efectuarea rezervarii observi un pret mai mic in oferta Hello Holidays pentru acelasi pachet de servicii (cu acelasi program, data de plecare, mijloc de transport, hotel si tip de masa), primesti instant diferenta inapoi (se aplica doar pentru pachetele achizitionate cu oferta HELLO DEAL).!Locurile alocate cu oferta HELLO DEAL sunt limitate, iar oferta se aplica doar unei selectii de programe. Nu se pot efectua modificari ulterioare cu pastrarea ofertei similare, cum ar fi modificare program sau data plecare. ULTRA FIRST MINUTE, valabil pana la 31.01.2024, cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.FIRST MINUTE, valabil pana la 31.03.2024, cu achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.*REDUCERILE sunt oferite in limita locurilor disponibile iar agentia poate modifica perioadele de aplicare a ofertelor!In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus. SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la inscriere (calculat din tariful standard pentru loc in dubla), iar diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare.In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:a) 25 €/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare)b) 25 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 59-30 zile inainte de plecare/intrare.c) 50 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.d) 100 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 €/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu. Excursii optionale - se achizitioneaza de la ghidul local, tarifele sunt informative si pot suferi modificari si acestea nu includ biletele de intrare la obiectivele turistice. Tarifele finale se vor reconfirma la fata locului de catre ghid.

 • Monaco – Monte Carlo si Eze 65  €

 • Antibes - Cannes  65 €

 • Menton si Nice 55 €

 • Saint Tropez 60  €

 • Grasse si Saint Paul de Vence 60 €

 • Genova si Portofino 75 €

 Reduceri si oferte excursii optionale:Reducere 10% din tariful excursiilor cumparate pentru clientii fideli (turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere ai acesteia in ultimii 3 ani) – EXCLUSIV la achizitionarea unui pachet de minim 5 excursii optionale.Reducere 5% din tariful excursiilor cumparate (pentru turisti care nu se incadreaza la categoria de client fidel) la achizitionarea unui pachet de minim 5 excursii optionale.  Grup minim 25 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 20 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

 • Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

 • Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

 • Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare. Agentia organizatoare nu isi asuma disponibilitatea la obiectivele turistice mentionate in programul detaliat.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

 • In functie de anumite aspecte neprevazute de la fata locului, cum ar fi: conditiile meteo, trafic, accidente pe traseu, drumuri inchise, obiective inchise/ in renovare, anumite obiective turistice din programul detaliat nu vor putea fi vizitate conform programului.

 • Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali, unde exista posibilitatea. Serviciul de ghid local se achita local.

 • Tarifele excursiilor optionale includ transportul si ghidul insotitor din partea agentiei.

 Conditii specificeTRANSFERURI DE GRUP 

 • Tarifele sunt de persoana, tur-retur.

 • Transferurile de grup se confirma automat/garantat in momentul inscrierii, indiferent de numarul de participanti, pentru rezervarile efectuate cu mai mult de 14 zile inaintea plecarii. Pentru orice solicitare ulterioara, transferul se confirma doar in limita disponibilitatii. Pentru rezervarile efectuate cu mai putin de 14 zile inaintea plecarii, orice solicitare de transfer se confirma in limita disponibilitatii. Transferurile de grup se pot rezerva doar in regim dus-intors. Transferurile se pot efectua cu autoturism, microbuz, minibus, autocar sau prin operatori de linie;

 • Locurile de imbarcare sunt informative; pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma o data cu informarea de plecare, cu 3 zile sau, prin exceptie, cu maximum 24 de ore inainte de plecare. Traseele pot suferi modificari in functie de nr. participantilor, pot implica mai multe mijloace de transport (3-4 schimbari) si pot exista timpi de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea/-ile de catre partener/-ii care efectueaza transferul.

 • Ora de imbarcare si numarul de telefon ale soferului si/sau de dispecerat se vor comunica cu 3 zile (prin exceptie 24 de ore) inaintea datei plecarii. Calatorul va tine legatura cu transportatorul pentru a se informa privind situatia concreta din ziua plecarii. Pentru transferul de retur, detaliile sunt oferite de personalul de la bordul autocarului in timpul calatoriei de intoarcere. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata - grupul nu poate astepta turistii care intarzie.

 • Pentru orasele marcate cu ‘’ * ‘’, conditia pentru efectuarea transferului este de minim 2 persoane. Daca nu se intrunesc un numar minim de 2 persoane pana la 14 zile inaintea plecarii, turistului i se va restitui contravaloarea transferului sau are optiunea de a plati un supliment in valoare de 80% din pretul transferului pentru a beneficia de acesta.Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon al pasagerilor, disponibil la momentul plecarii, cu roaming activat obligatoriu. Agentiile partenere au obligatia de a transmite numarul de telefon al turistilor inscrisi, catre Hello Holidays.

 • Numarul de contact al turistilor este foarte important pentru ca, mai ales in cazul transferurilor - cand pot aparea diferite modificari, intarzieri s.a., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat. Agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului sau a pachetului de servicii.

 Conditii specificeTRANSFERURI PREMIUM***Tarifele sunt de persoana, pe sens.

 • Transferurile Premium se confirma la cerere, in limita disponibilitatii, cu pana la 7 zile inainite de plecare, se efectueaza cu microbuz/autoturism si se organizeaza pentru min. 2 persoane, max. 7 persoane/masina.

 • Preluarea si debarcarea se fac de la si la adresa indicata de catre turisti, fara a exista timpi suplimentari de asteptare (exceptie fac cazurile de forta majora) si implica un singur mijloc de transport.

 • Debarcarea la punctul de plecare a grupului din Bucuresti se face cu max. 30-45 minute inainte de ora de intalnire stabilita conform informarii primite de la agentie.

 • La retur timpul de preluare din punctul de debarcare este de max. 30-45 minute.

   Conditii generale transport rutier 

 • In mijloacele de transport sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de droguri si substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca prezentele conditii, fara rambursarea costurilor de transport.

 • Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.

 • Transportul animalelor se supune unui regim special. Turistii apartinatori au obligatia de a solicita aprobarea agentiei.

 • Cazul fortuit si forta majora exonereaza societatea de transport de orice raspundere.

 • Bagaje admise pentru fiecare pasager ocupant de loc: la cala 1 piesa de bagaj de max. 23 kg/pasager; in autocar se accepta max. 1 rucsac (geanta mica de mana – piesele mai mari vor fi depozitate la cala). In cazul nerespectarii regulilor, personalul de la bord are dreptul de a debarca pasagerii.

 TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA 

Orasul
Locul de imbarcare
Pret/pers/tur-retur
Pret/ pers./sensPremium**
Orasul
Locul de imbarcare
Pret/pers/tur-retur
Pret/ pers./sensPremium**
ROMAN
Hotel Roman
65 €
220 €
BRASOV
Benzinaria Mol - Calea Bucuresti
55 €
120 €
PIATRA NEAMT
Lidl 1 Mai
65 €
230 €
SINAIA
Gara
50 €
100 €
BACAU
Parcarea Stadionului Municipal
60 €
190 €
CAMPINA
Benzinaria OMV – Nicolae Balcescu 60
45 €
80 €
ADJUD
Restaurant Atlantic
55 €
150 €
PLOIESTI
Benzinaria Petrom Metro
40 €
70 €
FOCSANI
Lidl – Fosta autogara
50 €
130 €
SLATINA
Benzinaria OMV
60 €
120 €
RM. SARAT
Restaurant Turist (Profi)
45 €
100 €
CRAIOVA
Benzinaria Petrom Gara
65 €
150 €
BUZAU
Patinoar Restaurant Diana
45 €
80 €
CONSTANTA
Gara CFR
70 €
140 €
IASI
Parcare Lidl – vis-a-vis de Iulius Mall
70 €
250 €
MEDGIDIA
Restaurant Balada
70 €
130 €
BARLAD
Statie Renel
65 €
180 €
SIBIU
Benzinaria Mol - Selimbar
80 €
180 €
GALATI
Parcare Sala Sporturilor
50 €
160 €
RM. VALCEA
Sala Sporturilor
60 €
120 €
BRAILA
Panda (Calarasi) – Bariera)
50 €
140 €
PITESTI
Petrom Podul Viilor
50 €
90 €
VASLUI
Benzinaria OMV (Str.Stefan cel Mare)
65 €
210 €
 
 
 
 
 Observatii / Conditii de calatorie: 

 • Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • In functie de modificarile impuse de compania aeriana, agentia poate percepe un supliment pentru biletul de avion (se confirma in momentul emiterii biletului). 

 • Orarul de zbor mentionat in programul detaliat este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana. 

 • Agentia de turism nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor de operare sau a orarului de zbor modificate de compania aeriena si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.

 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare ale elementelor de siguranta, dar si valabilitatea acestora.

 • Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari ai oricarei persoane, care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii. Pentru conditii oficiale de calatorie, este responsabilitatea turistului sa consulte platforma www.mae.ro.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala.

 • Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

 • Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

 • Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare.  

 • Agentia organizatoare nu garanteaza existenta anumitor facilitati de cazare (minibar, frigider, aer conditionat, ferestre rabatabile, seif), atat timp cat se asigura clasificarea pe stele mentionata in programul detaliat. Hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

 • Nominalizarea hotelurilor se va face in informarea de plecare transmisa cu 2-3 zile inainte de inceputul calatoriei (sau prin exceptie cu maximum 24 h inainte de plecare), in functie de marimea grupului. Mentiunea ”sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

 • Denumirea si locatia hotelurilor se pot modifica pana in momentul plecarii. Detaliile finale vor fi afisate in informarea de plecare.

 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

 • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

 • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.

 • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

 • Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

 • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;

 • Pentru majoritatea circuitelor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

 • Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervareRecomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!                                                                                                                                            


Servicii incluse

- Bilet avion*** Bucuresti - Nice si retur cu bagaj mic de mana (40 x 30 x 20 cm) si bagaj de cala 20 kg
- Taxe de aeroport
- Transferuri aeroport – hotel - aeroport
- 7 cazari cu demipensiune in hotel 3* - Hotel Principe + Hotel Globo (un pahar de vin si apa)
*25.04 – 02.05 – Hotel Principe 3*
*Urmatoarele date de plecare vor fi cazate la Hotel Globo 3*
- Tur de San Remo
- Ghid insotitor din partea agentie

Servicii excluse

- Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID)
- Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice
- Taxa de oras : cca. 2,5 €/pers/zi (valabil la momentul lansarii programului, poate suferi modificari in functie de deciziile autoritatilor locale)
- Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/ zi /turist), inclusiv copiii peste 6 ani
- Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 11 euro/ persoana trenulet turistic Monaco.
- Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 8 euro/ persoana bilet de intrare Muzeul Picasso din Antibes; aprox. 14 euro/ persoana trenulet turistic Cannes.
- Cost suplimentar, se achita la destinatie: aprox. 12 euro/ persoana trenulet turistic Nisa.

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.