Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Fiji

Circuite turistice Fiji

Fiji oficial Republica Insulelor Fiji, este o tara insulara situată în sudul Oceanul Pacific, la est de Vanuatu, vest de Tonga și la sud de Tuvalu.

Citeste mai mult

Circuite turistice Fiji


1. Muzeul Fiji – pe o altă insulă  nu există  o colecţie atît de bogată de exponate istorice şi arheologice, nu există un alt centru de cultură, cum este acest muzeu.  Artefacte lăsate de culturile  antice ale acestei regiuni din Pacific, vor călăuzi turiştii spre trecutul interesant al Fiji.  

 

2. Insula lui Robinson Crusoe  - în apropiere de insula Viti-Levu se află insula Likcuri, cunoscută drept insula lui Robinson Crusoe. Ajunşi aici, alegeţi pentru odihnă  snorkelingul – reciful din apropiere are o faună şi o floră diversă.  

 

3. Cascadele Bauma - nicăieri, pe niciuna din insulele Fiji, nu nu veţi mai găsi atîtea cascade, concentrate pe un teren atît de mic. Printre ele, deosebit de interesante şi populare sunt cascadele Bauma.   

 

4. Insula Orhideelor – o formaţiune  artificială, Veisari. De-a lungul rîului trece autostrada Queens,  care duce spre Centrul de cultură.  Acesta lucrează de la opt dimineaţa pînă la patru şi jumătate după amează. Intrarea costă 12 dolari.   

 

5. Parcurile Naţionale Fiji  - Teritoriul insulelor Fiji este destul de compact, cu landşafturi naturale uimitoare , nespus de frumoase.  De curînd, pădurilor exotice seculare şi munţilor li se conferă statutul de Parcuri şi Rezervaţii naţionale. 

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.