Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Emiratele Arabe Unite

Circuite turistice Emiratele Arabe Unite

Plaje, deșerturi, hoteluri luxoase, bucătărie renumită internațional, curse cu cămile, în cele 7 emirate găsești tot ce ai visat vreodată. Dubaiși Abu Dhabi sunt printre cele mai cunoscute emirate așa că îți recomandăm să nu lipsească din traseul tău turistic.

Citeste mai mult

Circuite turistice Emiratele Arabe Unite


Sus pe cămilă și hai să descoperim Emiratele Arabe Unite, sau mai bine zis, cele șapte tărâmuri de poveste.

Plaje, deșerturi, hoteluri luxoase, bucătărie renumită internațional, oaze, curse cu cămile, piețe de beduini, în cele 7 emirate găsești tot ce ai visat vreodată. Dubai și Abu Dhabi sunt printre cele mai cunoscute emirate așa că îți recomandăm să nu lipsească din traseul tău turistic.

De ce? Pentru că nu vrem să ratezi Marea Moschee a şeicului Zayed, cel care a pus bazele emiratului Abu Dhabi. Moscheea este construită complet din marmură albă, numără peste 1000 de coloane și o mulțime de candelabre din aur de 24 de carate.

Sau vestitul hotel de 7 stele, Bujr al Arab, din Dubai, cu propria lui insulă construită artificial. Pe lângă luxul nemaiîntâlnit, Bujr al Arab este și cel mai înalt hotel din lume. Imaginează-te la 202 metri deasupra pământului, savurând o cafea turcească.

Și că tot am scris de cafea turcească, ni s-a făcut poftă de niste preparate libaneze. Sau indiene? Sau egiptene? Greu de ales, mai ales că aici le găsești pe cele mai gustoase. Pregăteste-te pentru mult orez, carne de miel, vită sau pește. Dacă-ți plac condimentele, îți recomandăm machbous, un preparat tradițional care combină orezul și carnea cu un pic de ceapă, roșii și lămâi uscate.

Filtre

Denumire circuit


Pret


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

DUBAI si EMIRATELE ARABE UNITE 7 zile Avion 2021

Destinații exotice

Itinerariu: Emiratele Arabe Unite

Durata: 6 nopti

Plecari: 26 octombrie, 9 noiembrie, 23 noiembrie, 7 decembrie

Vezi detalii in format PDF

de la 1388 / camera * 2 adulti | perioada 26.10.2021 - 01.11.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

DUBAI - ABU DHABI 7 zile Avion 2021

Destinații exotice

Itinerariu: Emiratele Arabe Unite

Durata: 6 nopti

Plecari: 17 noiembrie

Vezi detalii in format PDF

de la 1640 / camera * 2 adulti | perioada 17.11.2021 - 23.11.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii