Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Elvetia

Circuite turistice Elvetia

Cultura elvetiana de astazi este cu adevarat internationala. Datorita patrimoniului sau istoric divers – un potpuriu de dialecte si obiceiuri italiene, franceze si germane – tara a devenit autonoma din punct de vedere cultural si si-a dezvoltat o identitate proprie. Cultura elvetiana a contribuit cel mai mult in arii ca literatura, arta si muzica.In Elvetia contemporana, muzica si teatrul infloresc. Centre culturale ca Basel Stradttheater, Berna Stradttheater si istoricul Grand Theatre du Geneve sunt simboluri ale angajamentului profund al societatii fata de artele fine. Compozitorii e...

Citeste mai mult

Circuite turistice Elvetia


Cultura elvetiana de astazi este cu adevarat internationala. Datorita patrimoniului sau istoric divers – un potpuriu de dialecte si obiceiuri italiene, franceze si germane – tara a devenit autonoma din punct de vedere cultural si si-a dezvoltat o identitate proprie. Cultura elvetiana a contribuit cel mai mult in arii ca literatura, arta si muzica.

In Elvetia contemporana, muzica si teatrul infloresc. Centre culturale ca Basel Stradttheater, Berna Stradttheater si istoricul Grand Theatre du Geneve sunt simboluri ale angajamentului profund al societatii fata de artele fine. Compozitorii elvetieni au adus contributii importante lumii muzicale inca din vremea Renasterii si continua sa o faca si acum. In domeniul muzicii folk, elvetienii au inventat arta yodel-ingului.

Artisti elvetieni ca Paul Klee, Henry Fuseli si Conrad Witz au obtinut faima internationala in domeniul artei. Arhitectul Le Corbusier ale carui lucrari sunt venerate de toți studenții de arhitectura din intreaga lume este de origine elvețiana. Elveția a fost, de asemenea, locul de nastere al formelor de arta moderna, cum ar fi Dada.

Filtre

Denumire circuit


Pret


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 3 circuite

Circuit Elvetia 7 zile Autocar 2021

Itinerariu: Elvetia

Durata: 6 nopti

Plecari: 20 iunie, 18 iulie, 15 august

Vezi detalii in format PDF

-10%
de la 819 737 / camera * 2 adulti | perioada 20.06.2021 - 26.06.2021 | transport cu autocarul | plecare din Arad
Vezi Detalii

Circuit Elvetia - Bavaria 9 zile Autocar 2021

Itinerariu: Elvetia

Durata: 8 nopti

Plecari: 2 iulie, 30 iulie

Vezi detalii in format PDF

-10%
de la 939 845 / camera * 2 adulti | perioada 28.08.2021 - 05.09.2021 | transport cu autocarul | plecare din Arad
Vezi Detalii

ELVETIA 2021

Itinerariu: Elvetia

Durata: 8 nopti

Plecari: 20 iulie, 19 august, 21 septembrie

Vezi detalii in format PDF

de la 2190 / camera * 2 adulti | perioada 20.07.2021 - 28.07.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii