Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Ecuador

Circuite turistice Ecuador

Ecuador este o țară situată în partea de nord-vest a Americii de Sud, care se învecinează cu Columbia la nord, Peru la est și sud, respectiv cu Oceanul Pacific la vest. Ecuador și Chile sunt singurele țări din America de Sud care nu au graniță cu Brazilia. Aparținând de Ecuador, la aproximativ 965 km spre vest, în Oceanul Pacific, este arhipelagul Insulelor Galapagos (cunoscut și sub numele de Archipelago de Colón).

Citeste mai mult

Circuite turistice Ecuador


Ecuador-02

Republica Ecuador, ţară aflată în nord-vestul Americii de Sud, sărbătoreşte ziua naţională la 10 august, dată la care se aniversează proclamarea independenţei, în 1809. Cu o populaţie de 15.868.396 locuitori (în iulie 2015), potrivit publicaţiei online “The World Factbook” (www.cia.gov), Ecuadorul reprezintă un amestec de comunităţi indigene, populaţii cu origini din coloniştii spanioli şi descendenţi ai sclavilor africani.

Cultură

Până în secolul al XV-lea, pe teritoriul Ecuadorului s-a aflat regatul amerindian Quito, care a fost anexat de Imperiul Incaş. Aici s-a dezvoltat cultura valdivia, una dintre cele mai vechi culturi de pe continentul american. Cucerit şi colonizat de spanioli, din 1532, Ecuadorul a fost inclus, până în 1739, în Viceregatul Noua Granadă. În 1534, a fost întemeiat oraşul Quito, care a exercitat o puternică influenţă culturală asupra zonelor învecinate. La 10 august 1809, armata de eliberare a proclamat independenţa Ecuadorului.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

ECUADOR 2021 - Traieste experienta

Itinerariu: Ecuador

Durata: 8 nopti

Plecari: 11 octombrie

Vezi detalii in format PDF

de la 4550 / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2021 - 20.10.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii