Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Croatia

Circuite turistice Croatia

Salutări de pe Coasta Adriatică!Prima țară în care te aventurezi este Croația. Iar excursia o începi într-un mare stil, cu un cocktail pe una din plajele parcă rupte din altă lume, cum ar fi Sakarun. Sau preferi un traseu prin pădure cu priveliști spectaculoase? Atunci îți recomandăm Parcul Național Plitvice, plin de cascade și piscine naturale, de un albastru turcoaz menit să-ți ia ochii.

Citeste mai mult

Circuite turistice Croatia


Dar să ne întoarcem la plaje, mai exact în Zadar. Oraș popular din Croația, Zadar este cunoscut mai ales pentru simplul motiv că este înconjurat de plaje fine, tocmai bune pentru cupluri, grupuri de prieteni sau familii. Pe scurt, se potrivește oricui.

Iar dacă vrei să te aventurezi un pic pe insulele din Marea Adriatică, îți recomandăm plajele din Korcula, Murter sau insula Pag, cu podgorii și localuri tradiționale, ca tu să nu fii doar un turist.  Sperăm că îți plac preparatele din pește, fructele de mare, salatele mediteraneene sau mâncărurile din carne. Trebuie să încerci cel mai popular aperitiv, Prsut, cu șuncă de porc sărată și uscată, Kulen, un tip de cârnat de porc picant servit cu brânză, și neapărat baclava cu nucă și miere.

Ai atât de multe de vizitat, te lăsăm să descoperi ce circuite avem disponibile și abia așteptăm să ne arăți poze din vacanță!

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.