Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Costa Rica

Circuite turistice Costa Rica

Costa Rica, oficial Republica Costa Rica (în Spaniolă: Costa Rica, República de Costa Rica), este o țară din America Centrală, mărginită de Nicaragua la nord, Panama la sud - sud est, Oceanul Pacific la vest și de Marea Caraibilor la est. Costa Rica a fost prima țară din lume, care prin constituție a abolit existența armatei încă din 1949.

Citeste mai mult

Circuite turistice Costa Rica


Costa Rica, oficial Republica Costa Rica (în Spaniolă: Costa Rica, República de Costa Rica), este o țară din America Centrală, mărginită de Nicaragua la nord, Panama la sud - sud est, Oceanul Pacific la vest și de Marea Caraibilor la est. Costa Rica a fost prima țară din lume, care prin constituție a abolit existența armatei încă din 1949.
1. Vulcanul Arenal


Vulcanul Arenal este cea mai populara atractie din Costa Rica. Acesta este situat aproape de capitala San Jose si are o altitudine de aproximativ 1700 de metri. Vulcanul are o forma conica aproape perfecta si este unul dintre cei mai activi vulcani din lume. Diametrul craterului masoara aproximativ 140 de metri, iar in combinatie cu forma sa conica, pana si cea mai mica eruptie poate provoca o adevarata scena ce merita vazuta. In fiecare noapte, se pot observa mici explozii de lava in multe locuri din zona.

2. Parcul National Tortuguero


Parcul National Tortuguero este considerat o minune a naturii. Situata pe coasta Caraibelor, rezervatia a fost infiintata pentru a proteja testoasele marine care isi depun ouale in zona. In trecut, regiunea era compusa din insule vulcanice, dar din cauza schimbarilor naturale, acum este o mlastina. Acesta este unul dintre putinele locuri din lume unde puteti admira plajele, lagunele si zonele umede, precum si animale si specii de plante unice. Unii turisti prefera excursiile cu barca, dar si plimbarile pe plaja sunt foarte placute.

3. Cascada La Paz


Daca sunteti in cautare de frumuseti ale naturii, trebuie sa vizitati Cascada La Paz. Situata in apropierea satului Alajuela, cascada La Paz are o inaltime de 37 de metri si este formata de raul La Paz, care traverseaza padurea tropicala. In aceasta zona se afla cativa dintre cei mai magnifici fluturi, dar si flori si pasari de diverse culori. Cascada La Paz este o adevarata placere pentru toti cei care admira natura si isi doresc o plimbare intr-o zona tropicala.

4. Vulcanul Irazu


Vulcanul Irazu este situat in apropiere de satul Cartago, nu departe de capitala San Jose. Acesta este considerat cel mai mare vulcan activ din Costa Rica, cu o altitudine de aproximativ 3500 de metri. Aproape de varful acestui vulcan se afla un extraordinar lac denumit Diego de la Haya. Apele lacului au culorile verde si galben datorita ploilor din zona. Cu toate acestea, vulcanul si zona in care se afla, raman o atractie turistica de top din Costa Rica. Astfel s-a infiintat o rezervatie nationala cu scopul de a conserva zona anterior mentionata.

5. Parcul National Manuel Antonio


Parcul National Manuel Antonio este considerat cel mai mic din Costa Rica, dar are foarte multe de oferit. Unicitatea sa este data de amestecul dintre padurile tropicale, plajele cu nisip alb si recifurile de corali. Aici se poate vizita una dintre cele mai frumoase plaje din Costa Rica. Parcul se intinde pe suprafata mai multor plaje: Espadilla Sur, Teldoro, Playita si Antonio Manuel. Este locul perfect pentru a practica snorkeling si a descoperi frumusetile din adancuri. Nu ratati o plimbare pe jos, pe o fosta insula care in prezent este legata de coasta, denumita Cathedral Point.

6. Parcul National Insula Cocos


Parcul National Insula Cocos este un alt loc ce trebuie vizitat atunci cand ajungeti in Costa Rica. Cu toate acestea, se recomanda numai pentru cei mai aventurosi turisti, deoarece accesul se face doar printr-o plimbare lunga cu barca. Aceasta incantatoare insula de origine vulcanica are cascade, plaje magnifice, plante tropicale si animale. In plus, Insula Cocos este nelocuita, iar acest lucru adauga farmec si mister experientei. Pasionatii de scufundari, nu trebuie sa rateze Pacheco Punta, Punta Maria, precum si golfurile Chatham.

7. Vulcanul Poas


Poas este un vulcan activ, situat in apropiere de capitala San Jose. In apropierea varfului vulcanului exista doua lacuri crater care atrag atentia turistilor. Unul dintre lacuri, se numeste Laguna Caliente, iar acesta este considerat ca fiind unul dintre cele mai acide lacuri din lume. Cel de al doilea lac are ape limpezi precum cristalul si este situat intr-o padure tropicala.

8. Rezervatia Monteverde Cloud Forest


Rezervatia Monteverde Cloud Forest din Costa Rica este un alt loc atractiv pentru iubitorii de natura. Aceasta rezervatie este locul in care se afla cele mai numeroase specii de orhidee din lume. Varietatea de flori, pasari, mamifere si reptile este uimitoare. Accesul in rezervatie se face usor prin orasul Monteverde, asa ca nu ezitati sa explorati acest mic colt de rai.

9. Plaja Tamarindo


Plaja Tamarindo este un loc in care in fiecare zi a anului poti face scufundari, snorkeling, surf, echitatie sau doar sa va relaxati si sa va bucurati de frumusetea acestui loc divin. Plaja este situata in provincia Guanacaste si este inconjurata de rezervatii nationale, care ofera turistilor o vedere extrem de frumoasa. In plus, plaja Tamarindo este o destinatie populara printre surferi, cu cele doua locuri in care valurile pot ajunge la 12 de metri - El Estero si Pequeno Pico.

10. Plaja Montezuma


Plaja Montezuma este recunoscuta in special pentru spiritele libere si open-minded din Costa Rica, deoarece este denumita si "locul pentru hippies". De fapt, plaja este situata in peninsula Nicoya langa un oras mic numit Montezuma. Plaja este de nisip, dar se gasesc si locuri stancoase, cascade, astfel spus, o zona tocmai buna de explorat.

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.