Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Canada

Circuite turistice Canada

Canada se afla in partea nordica a Americii de Nord, invecinandu-se cu Statele Unite ale Americii in sud, Oceanul Atlantic de Nord in est, Oceanul Pacific de Nord in vest si Oceanul Arctic in nord. Acesta natiune multiculturala reprezinta a doua tara ca marime din lume, acopera o zona vasta, cu sase fusuri orare diferite, si are zece provincii si trei teritorii.Este o abundenta de locuri de cazare in Canada, potrivite pentru toti calatorii, inclusiv cazari ieftine, case de...

Citeste mai mult

Circuite turistice Canada


Canada se afla in partea nordica a Americii de Nord, invecinandu-se cu Statele Unite ale Americii in sud, Oceanul Atlantic de Nord in est, Oceanul Pacific de Nord in vest si Oceanul Arctic in nord. Acesta natiune multiculturala reprezinta a doua tara ca marime din- lume, acopera o zona vasta, cu sase fusuri orare diferite, si are zece provincii si trei teritorii.
Este o abundenta de locuri de cazare in Canada, potrivite pentru toti calatorii, inclusiv cazari ieftine, case de vacanta, locuri cu pat si mic dejun (B&B) si hoteluri de lux. Cei care isi planifica vacantele in Canada vor vedea ca locuri interesante sunt peste tot, ceea ce inseamna ca exista cate ceva pentru fiecare. Turistii din marile orase si destinatii turistice de aici se pot astepta sa gaseasca arene sportive, muzee, galerii de arta, parcuri tematice, plaje, simboluri locale, drumuri pentru catarari, parcuri nationale, monumente, festivaluri, divertisment de top si cumparaturi de calitate.
Canada are o mostenire vasta si bogata, cu o comoara de atractii faimoase si locuri interesante de vizitat, inclusiv Muntii Canadei, Cascada Niagara, Raul Sf. Laurentiu, Golful Hudson, Montreal, Ottawa, Toronto, Quebec, Noua Scotie, Vancouver, Manitoba si Alberta.

Filtre

Denumire circuit


Pret


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

Canada de Est 2021

Itinerariu: Canada

Durata: 8 nopti

Plecari: 18 august

Vezi detalii in format PDF

de la 4470 / camera * 2 adulti | perioada 18.08.2021 - 27.08.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

Canada de Vest 2021

Itinerariu: Canada

Durata: 9 nopti

Plecari: 2 septembrie

Vezi detalii in format PDF

de la 4590 / camera * 2 adulti | perioada 02.09.2021 - 12.09.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii