Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Belgia

Circuite turistice Belgia

Regatul Belgiei (neerlandeza Koninkrijk Belgie, franceza Royaume de Belgique, germana Konigreich Belgien, cunoscut colocvial ca Belgia(neerlandeza Belgie, franceza Belgique, germana Belgien) este o tara in Europa de Vest. Este unul dintre membrii fondatori ai Uniunii Europene si gazduieste majoritatea institutiilor acesteia precum si alte institutii int...

Citeste mai mult

Circuite turistice Belgia


Regatul Belgiei (neerlandeza Koninkrijk Belgie, franceza Royaume de Belgique, germana Konigreich Belgien, cunoscut colocvial ca Belgia(neerlandeza Belgie, franceza Belgique, germana Belgien) este o tara in Europa de Vest. Este unul dintre membrii fondatori ai Uniunii Europene si gazduieste majoritatea institutiilor acesteia precum si alte institutii internationale importante, inclusiv OTAN. Belgia ocupa un teritoriu de 30.528 km² si are o populatie de aproximativ 10,5 milioane de locuitori. Belgia se invecineaza cu Tarile de Jos, Germania, Marele Ducat al Luxemburgului, Franta si Marea Nordului.

Belgia, cu toate ca este o tara mica, este bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi. De asemenea, nu trebuie sa uitam ca este tara ciocolatei, a berii si a diamantelor. Asadar, putem spune ca este locul care indeplineste toate cerintele unui turist pretentios. In Belgia, puteti petrece cateva zile admirand arhitectura oraselor si degustand numeroasele feluri de ciocolata.
Bruxelles va va atrage atentia in primul rand prin renumitul Grand-Place (centrul social al orasului), unde veti descoperi celebrul Hotel de Ville, unul dintre cele mai frumoase din Europa, care este luminat grandios noaptea. Pe timp de vara, piata este ocupata de vanzatorii de flori (la fiecare doi ani, in august, "Covorul de flori" acopera timp de cateva zile pavajul acestei piete unice in lume), iar iarna, in acest loc, se deschide un patinoar care devine locul de intalnire al tinerilor. In Grand-Place se gasesc terase sic, unde va veti putea trage sufletul sorbind dintr-o bere traditionala apreciata in intreaga lume.
La mica distanta de Grand-Place se gaseste statueta-simbol Manneken Pis, unde trebuie neaparat sa faceti o poza, insa pentru aceasta va trebui sa asteptati ceva timp pentru ca este mare aglomeratie (nu exista turist respectabil care a trecut prin acest oras si nu a facut o poza aici).
In Bruxelles se mai pot vizita: Basilica Sacre Coeur (ce ofera o priveliste ametitor de frumoasa), Palatul Justitiei, Palatul Regal si Parlamentul European, care sunt toate simboluri ale acestei capitale cosmopolite.

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.