Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Austria

Circuite turistice Austria

Austria este o ţară mică, predominant muntoasă, cu o suprafaţă aproape dublă decât a Elveţiei şi de trei ori mai mică decât suprafaţa ţării noastre. Dunărea îşi are izvoarele pe teritoriul Germanie însă trece prin Austria în drumul său lung până în Marea Neagră. Este singurul curs de apă european major ce curge către est.

Citeste mai mult

Circuite turistice AustriaAustria este o ţară mică, predominant muntoasă, cu o suprafaţă aproape dublă decât a Elveţiei şi de trei ori mai mică decât suprafaţa ţării noastre. Dunărea îşi are izvoarele pe teritoriul Germanie însă trece prin Austria în drumul său lung până în Marea Neagră. Este singurul curs de apă european major ce curge către est. Cele trei lanţuri majore ale Alpilor - nordici, centrali şi sudici - merge spre vest pe teritoriul austriac. Alpii Centrali reprezintă cel mai important lanţ montan al Austriei, derulându-se prin Tirol până în Stiria şi Austria Inferioară şi cuprind zone ocupate de gheţari pe toată durata anului.

Austria a fost întotdeauna un punct de întâlnire al ideilor creative şi a diverselor stiluri arhitectonice sau artistice, inspirate fie din moştenirea culturală bogată a ţării, fie de pe scena artistică a acesteia.Filtre

Denumire circuit


Pret


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 3 circuite

VIENA- Capitala Imperiala Circuit 5 zile Autocar 2021

Itinerariu: Austria

Durata: 4 nopti

Plecari: 19 august

Vezi detalii in format PDF

-10%
de la 450 405 / camera * 2 adulti | perioada 19.08.2021 - 23.08.2021 | transport cu autocarul | plecare din Deva
Vezi Detalii

CAPITALE IMPERIALE 2021 (autocar) - circuit 7 zile

Itinerariu: Austria

Durata: 6 nopti

Plecari: 15 august, 12 septembrie, 3 octombrie

Vezi detalii in format PDF

de la 598 / camera * 2 adulti | perioada 12.09.2021 - 18.09.2021 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

Capitale imperiale (6 zile)

Itinerariu: Austria

Durata: 6 nopti

Plecari: 2 august