Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Australia

Circuite turistice Australia

Australia este cea mai mare insulă a lumii şi este situată în emisfera sudică. Este cel mai mic dintre continentele lumii dar şi cel mai puţin populat, cu excepţia continentului Antarctica.

Australia este o destinaţie turistică iubită şi vizitată de milioane de turişti în fiecare an, pentru a petrece o vacanţă de calitate în special în timpul perioadei de vară şi de a se bucura de excelentele şi spectaculoasele plaje. Turismul în Australia este una in principalele industrii adu...

Citeste mai mult

Circuite turistice AustraliaAustralia este cea mai mare insulă a lumii şi este situată în emisfera sudică. Este cel mai mic dintre continentele lumii dar şi cel mai puţin populat, cu excepţia continentului Antarctica. 

Australia este o destinaţie turistică iubită şi vizitată de milioane de turişti în fiecare an, pentru a petrece o vacanţă de calitate în special în timpul perioadei de vară şi de a se bucura de excelentele şi spectaculoasele plaje. Turismul în Australia este una in principalele industrii aducătoare de venituri economiei naţionale. O varietate deosebită de floră şi faună înfrumuseţează această ţară pitorească iar rezervaţii naturale găsite aici sunt principalele atracţii. Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

CROAZIERA IN PACIFIC 2019

Croaziere
 | 
Circuite turistice 2019
 | 
Destinații exotice

Itinerariu: Australia

Durata: 15 nopti

Plecari: 19 ianuarie

Vezi detalii in format PDF

AUSTRALIA -TASMANIA & NOUA ZEELANDA

Destinații exotice
 | 
Circuite turistice 2019

Itinerariu: New Zealand

Durata: 19 nopti

Plecari: 8 noiembrie

Vezi detalii in format PDF