Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Australia - Noua Zeelanda

Circuite turistice Australia - Noua Zeelanda

Geografia Australiei prezintă o marie varietate de forme de relief. Australia este cel mai mic continent, dar cea mai mare țară care se întinde pe un continent întreg. Populația Australiei este concentrată în regiunile de est și de sud-est a țării.Noua Zeelanda este o țară insulară compusă din două insule mari și mai multe insule mici, situate în sud-vestul Oceanului Pacific. Printre națiunile Pacificului de Sud, Noua Zeelandă are cea mai mare și cea mai industrializată economie și este a doua după Papua Noua Guinee ca populație. Noua Zeelandă este notabilă pentru izolarea ei, ...

Citeste mai mult

Circuite turistice Australia - Noua Zeelanda


Canberra şi Australian Capital Territory
Capitala Australiei, Canberra, se află 290 km sud de Sydney în regiunea numită Australian Capital Territory. Australian Capital Territory măsoară 80 km în lungime şi 30 km în lăţime şi a luat naştere în urma unei dispute între oraşele Sydney şi Melbourne, ambele dorind să devină capitale ale Australiei. Pentru că nici un oraş nu a cedat în favoarea celuilalt s-a ajuns la un compromis formându-se acest mic teritoriu iar Canberra a fost construită cu destinaţia specifică de a deveni capitala Australiei.

Canberra este centrul politic şi cultural al Australiei. Toţi cei ce vor să-şi formeze o imagine asupra spiritului naţional al Australiei nu trebuie să ocolească acest oraş. Aici se poate vizita vechea şi noua Casă a Parlamentului (Old Parliament House şi Parliament House). Old Parliament House a fost sediul guvernului australian din 1920 şi până în 1988 iar în prezent este un muzeu deschis vizitatorilor. Parliament House este actualul sediu al guvernului, cu o arhitectura impresionantă, uneori fiiind deschis vizitatorilor.
Noua Zeelandă este ţara vârfurilor de munte înzăpezite, a plajelor interminabile şi a coastelor stâncoase, a pajiştilor de un verde ca smaraldul şi a fiordurilor sălbatice. Frumuseţea sa de proporţii mitice apare de secole în cântecele nativilor Maori şi a atras coloniştii europeni, astăzi cunoscuţi ca şi kiwi, iubitori de natura şi aer liber. Este o ţară cu un multiculturalism bogat, de la polinezian şi european la asiatic şi aborigen. Peisajele minunate oferă posibilităţi nelimitate de aventură, precum şi oraşe sofisticate dar adaptabile gusturilor oricărui vizitator sosit aici pe un vapor de croazieră.

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.